Weź z takimi tekstami ode mnie 3 chuje w bok.
Sisiek napisał(a):Cattaneo na Creamfields
Sisiek napisał(a):Same wyćpane mordy rodem ze Śląska gdzie jedynie ten rodzaj muzyki ma jakichkolwiek zwolenników vide pseudo event Toxicator.
Stelmach napisał(a):I o stokroć lepiej posłuchać dla odmiany kogoś konkretgego z hardstyle niż odgrzewać w kółko PvD czy Coxa.
TBk2000 napisał(a):Dobry HS skonczyl sie w latach 2004/2005 kiedy tak na dobra sprawe w Polsce malo kto wiedzial o istnieniu tej muzyki.
TBk2000 napisał(a):lecialy takie chujowe bootlegowe sery np. Red Hot Chilli Peppers, ze szkoda gadac. Ale dla wixiarni to jeszcze lepiej, bo.. o fajny i znany kawalek (hardstyle remix)
Vibez napisał(a):Jeśli uważasz że konkretni dje z hardstyle grają w tej chwili faktycznie konkretny hardstyle, to ty chyba konkretnego hardstylu nie słyszałeś. To co jest teraz to zwykła jak wy to mówicie popielina. Teraz to sie już nawet harddance nazywa.
Zapraszam do lat 2001-2004 jeśli chodzi o HS.
Stelmach napisał(a):To na ilu Ty imprezach hs byłeś
Stelmach napisał(a):żeby mi
Stelmach napisał(a):Na imprezy zacznijcie jeździś i interesować się na żywo kto jak gra i jak reaguje na to publika, a nie zebrał się taki klub który tylko narzeka i zamula wyszukując coraz to nowych argumentów byle by tylko na imprezę nie jechać.
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DStelmach napisał(a):TBk2000 napisał(a):Dobry HS skonczyl sie w latach 2004/2005 kiedy tak na dobra sprawe w Polsce malo kto wiedzial o istnieniu tej muzyki.
Dokładnie to samo mogę powiedzieć o trance czy progressive. Oznacza to jednak że należy skończyć słuchanie tych gatunków? .. Muzyka ewoluuje, nie wiem w czym widzicie problem?
Stelmach napisał(a):Jeśli masz na myśli Endymion Vs. The Viper - How Long (DJ Isaac remix) to nie trafiłeś. Numer ma praktycznie brzmienie hard dance, do klimatów choćby Zanego czy Activatora mu daleko, a w licznych setach wyspiarzy, czy choćby u Kutskiego bił rekordy popularności. Poza vocalem mamy tu dobry rytmiczny bassline, a na Hard House Academy ludzie latali przy nim aż miło.
TBk2000 napisał(a):Classic z odschool hardstyle, jak to miejsce mialo na TE z Trance, to bez chwili zastanowienia bym sie wybral na taki event.
Stelmach napisał(a):Powiedział co wiedział. To na ilu Ty imprezach hs byłeś i kogo słuchałeś żeby mi takie kazania prawić? Czasem jak wystrzelisz z jakimś postem na forum to aż słabo się robi.
Na imprezy zacznijcie jeździś i interesować się na żywo kto jak gra i jak reaguje na to publika, a nie zebrał się taki klub który tylko narzeka i zamula wyszukując coraz to nowych argumentów byle by tylko na imprezę nie jechać.
Tinusia napisał(a):może mi tam nawet wiśniewski zagrać byle dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość