SOBOTA 27.02.2010„ ANGELO MIKE’S B-DAY NIGHT”Dj’s :ANGELO MIKE
SCHIMEK
SIASIA
JAKUB RENE KOSIK
PHIL JENSKY
&
Goscie
Music: house, deep house, tech house,
enter:: free
start :: 21:30
27 lutego zapraszamy do klubu Hedonic, na specjalną imprezę z okazji urodzin czołowego producenta i prekursora muzyki klubowej w Polsce Jarka Czechowskiego znanego jako Angelo Mike . Tej nocy wystąpi cała plejada znakomitych artystów i producentów z całej Polski , prezentując starsze, ulubione i niezapomniane „ kawałki " , jak również nowe dopiero pojawiające się na rynku produkcje .„ …. Zapraszam na urodzinki
Ot, tak po prostu. Myślę, że są to jedne z ostatnich moich urodzin oficjalnie, bo po 50-ce już nie wypada…;) Zaprosiłem na tą imprezę wielu przyjaciół i znajomych. Zaprosiłem zaprzyjaźnionych dj'ów, których szczególnie szanuję i bez których nie wyobrażam sobie tej nocy. Planowałem wcześniej zabookować jakiegoś zagranicznego „ważniaka”, jednak potem doszedłem do wniosku, że nie! Tym razem niech będzie swojsko, lokalnie i przyjemnie. …. Jestem pewny, że tej nocy wszystkim udzieli się urodzinowy klimat i będzie to jedna z tych imprez, które długo się wspomina….”
Do zobaczenia.
Jarek CzechowskiImpreza na ktora czailem sie juz ponad miesiac o czym wie RomuS i to jest raz

Dwa jak juz rozmawialem jakis czas temu z JoseDiablo, to wyrazal chec na wypad na boskiego Angelo. Mysle, ze i reszta Krakowskich upodlencow moze sie zebrac na ta imprezke zwlaszcza, ze wjazd o dziwo za friko \o/ Dawno sie nie widzielismy wiec jest okazja do spotkania. A, ze to weekend to nie zamulajcie, ze sesja

Kto chetny?