drevni napisał(a):Mnie do tej pory czasami o dowód pytają jak alkohol chce kupić
Vibez napisał(a): drevni napisał(a):Mnie do tej pory czasami o dowód pytają jak alkohol chce kupić
Bo upodleńcom nie wolno za dużo sprzedawać, muszą zweryfikować czy należysz do klubu.

bAchoR napisał(a):Czasami jednak myśle, że pojeby były od zawsze, bo internet i środki masowego przekazu i technologia pozwalają nam oglądać takie rzeczy

Właśnie o tym napisałem, że wcześniej uważałem że kto w tym będzie chodził, ale teraz patrze na modę z innej perspektywy... Perspektywy ponad to czy cos jest do chodzenia czy nie, praktyczne, czy nie.... W modzie do wszystkiedo trzeba dorosnąć i zrozumieć... Zrozumieć że w modzie jest ukryte coś nieuchwytnego, pewna dusza w tych wszystkich ciuchach znanych projektantów.... Dodatkowo pewna pycha, którą człowiek czuje patrząc, czy mając jakiś ciuch, to ciężko opisać.... To jest pomieszanie pychy, szaleństwa, z ekstrawagancją, które mogą uzależnić i działać tak ja narkotyk.... Ale to trzeba zrozumieć i samemu spróbować.... Wydaje mi się też że żeby rozumieć świat mody trzeba mieć specyficzne poczucie piękna i czegoś ulotnego, czego zwykły człowiek nie zobaczy.... Dla mnie osobiście te ciuchy są jak najbardziej na codzień, ale to też zrozumiałem i poczułem niedawno dopiero..... Może nie do szkoły czy na siłke, ale w wiele innych normalnych miejsc tak.....RomuS napisał(a):i może ktoś zarzucać, że przecież kto w tym wyjdzie... ale to temat na inny czas... ahh

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości