Faktycznie Kuba, następnym razem daj sobie spokój z takim pośpiesznym nagrywaniem seta, bo nic dobrego z tego nie wynika... Chciałeś sobie wystartować, to nagraj chociaż po trosze dobry materiał, a nie zamieszczasz taki chłam, w dodatku zmiksowany chyba blenderem do owoców k.. Co to ma być? Wojsko, czy wycieralnia fiutów?

A tak całkiem szczerze, to Ty chyba jesteś zbyt wymagający co do samego siebie, bo set jest jak zwykle pierwszorzędnie zmiksowany

, dlatego polecam odpocząć od niego i wrócić za jakiś czas, a być może spojrzysz na to czyimiś uszami ;>. Jeśli zaś chodzi o muzyczną stronę to... No właśnie! Zmieniłeś styl

. Jeszcze nigdy nie słyszałem od Ciebie takiego materiału

. Nigdy nie zagrałeś tak mrocznie i bynajmniej nie jest to progressive trance

. Mógłbyś dograć się do mojego seta, a przynajmniej pierwszą jego częścią i śmiem twierdzić, że wcale nie byłoby utraty na przekazie. Zagrałeś fenomenalną pozycję pamięci Inzela, za co punktujesz już przy drugiej pozycji. Później brnie to wszystko na przód bez zbytniego szału, że ciężko opisywać utwory pojedynczo, a lepiej opisać seta, który posiada imo dość płynne flow i przyjemnie słucha się go jako tła do wykonywania czegoś na kompie... Szczerze powiedziawszy jestem dość zaskoczony taką grą

i może dlatego, że na ogół grasz "jaśniej" set jest dla Ciebie taki sobie

. Punkty powinieneś zainkasować.