Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez Kubo 28 lut 2010, 13:57

Tak, tak.. ale masz przyklad z Dudu. Od tamtej pory co odniosl ta kontuzje nie wrocil jeszcze do swojej optymalnej formy (nasuwa sie pytanei czy w ogole wroci) i co chwile łapie urazy.
Aaron wlasnie teraz byl w swojej zyciowej formie i uczyl sie niesamowicie szybko z meczu na mecz pokazywal sie z coraz to lepszej strony. Mysle ze ta kontuzja powaznie zahamuje rozwoj tego zdolnego pilkarza, ktory ma wielki potencjal :( Mam nadzieje ze sie myle i oby wrocil jak najszybciej :)
Kubo
The Invincibles

Postprzez Boguś 28 lut 2010, 14:00

brawo brawo brawo Justynka!! az wypilem za nią tak ze lepiej wiecej nie napisze :P
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez p3ps1 01 mar 2010, 11:14

Boguś napisał(a):brawo brawo brawo Justynka!! az wypilem za nią tak ze lepiej wiecej nie napisze :P

raczej pół polski piło za jej złoty medal... u mnie degustacja zaczęła się 5 min przed startem ;)
Obrazek
p3ps1

Postprzez bAchoR 01 mar 2010, 11:28

http://www.tomgotripped.com/PL/

wierzycie w to ? Jak dla mnie to oni szukają frajerni.
Żeby zrobić z siebie byczka, ewentualnie dobrze zbudowanego faceta potrzeba na to przynajmniej 2 lata ćwiczeń.
A Ci tak wyglądaja po 4 tygodniach i podobno nie trzeba ćwiczyć z ciężarami.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez TrancEye 01 mar 2010, 11:40

nie wierze w takie rzeczy, zwykla podpucha!
liczy sie praca, praca, praca a nie takie wynalazki...
TrancEye
Uplifter

Postprzez sector 01 mar 2010, 11:49

Rafal jak to jest mozliwe, ze w ciagu 4 tygodni bez cwiczen tak przypakujesz? :D Przeciez to zart!
http://www.hollywood-workout.org/pl/?c=c&k=pl&z=4 :lol:

http://www.sfd.pl/Acai_Power_i_Absolute ... 71980.html

I te komentarze :D

[#6] HighTechN00b
2010-02-17 22:45:55
Nie znasz się, to się nie wypowiadaj, u mnie po 2 godzinach było widać pierwsze efekty...

Kod: Zaznacz cały
[#7] rainbow    
2010-02-17 22:49:25
#6 no dokładnie.

Ja po tygodniu stosowania miałem jeszcze lepsze efekty, niż reklamują. Straciłem 17 kg tłuszczu i nabrałem ~10 kg suchej masy mięśniowej, bez ćwiczeń, na diecie snickersowej. No ale w sumie brałem 2 x więcej preparatu, niż zalecane. Trochę się bałem, ale efekty powalają.
A pomyśleć, że byłem zniechęcony tylko dlatego, że tekst reklamy powstał przy użyciu google translatora!

[#8] McsQueeb
2010-02-17 22:50:05
bralem,bardzo dobre,w ogole nawet cwiczyc nie musialem,masa szla razem z rzezba.

Leze :lol:

[#11] ScGhost
2010-02-17 22:52:03
tylko wszedlem na ta strone a juz są pierwsze efekty!

[#17] HighTechN00b
2010-02-17 23:07:51
Święte słowa, przy tym trzeba uważać i ostro przywarzywić, bo może pójść po symetrii. Przez całą kurację najlepiej oddychać płytko, bo wywala klatę czasem tak, że człowiek szura sutem po asfalcie. Potężne preparaty.

Jeść tylko przez rurke!

[#22] ValeR
2010-02-18 00:10:02
U mnie dziwna sprawa, po tym prepraacie by zwiekszyc huja, urosla masa i rzezba. Natomiast jka wzialem to gowno z holywoodu to jak dostaje wzwodu to mdleje, bo mam za dlugiego kutasa(nagly odplyw krwi ze wszytkich konczyn NIE POELCAM!)

To lepsze niz topic smiechu :D

Przed: http://www.tvshow.com.pl/wp-content/upl ... oludek.jpg
PO: http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlafac ... entino.jpg
sector
the king of bongo!

Postprzez d3cK 02 mar 2010, 0:18

tez sie usmialem co nie miara :)
Ostatnio edytowano 02 mar 2010, 0:29 przez d3cK, łącznie edytowano 2 razy
d3cK
Wjechał na superkoniu

Postprzez sector 02 mar 2010, 0:28

Strone wczesniej Kuba to wstawil :)
sector
the king of bongo!

Postprzez sector 10 mar 2010, 13:52

Rewelacyjna brameczka z wczoraj po wygranej przez Arsenal 5-0 z Porto.

sector
the king of bongo!

Postprzez TrancEye 10 mar 2010, 14:37

Ale nimi zakrecil :o

Zajebiscie, ze ich ograli i sa nadal w grze!
TrancEye
Uplifter

Postprzez Kasper 19 mar 2010, 17:00

TrancEye napisał(a):Ale nimi zakrecil :o

Zajebiscie, ze ich ograli i sa nadal w grze!

Są nadal w grze i to nie byle z kim... Zacieram ręce!
Kasper

Postprzez sector 19 mar 2010, 17:17

Tyle czasu czekalem na ten mecz. Szczerze mowiac Barcelona ma wielkie szanse na wygranie i sa faworytami. Wcale nie jest tak, ze nie wierze w wygrana ARsenalu bo bede im kibicowal o wierzyl do ostatnich minut (realnych), jednak najgorsze jest to, ze atak Arsenalu bardzo odstawje w porownaniu do Barcelony. Gdyby tylko gral v Persie :/

Szkoda, ze nie jest to final LM, nie mniej jednak cale widowisko bedzie rewelacyjne!
sector
the king of bongo!

Postprzez Kasper 19 mar 2010, 18:22

sector napisał(a):Szkoda, ze nie jest to final LM, nie mniej jednak cale widowisko bedzie rewelacyjne!

Z pewnością bo żadna z drużyn nie muruje bramki a wręcz prezentuje otwarty styl gry. Messi vs. Clichy, Fabregas vs. Iniesta & Xavi, Diaby vs. Toure hoho, can't wait!
Kasper

Postprzez Rez 19 mar 2010, 18:24

Według mnie szykuje się powtórka finału z zeszłego roku:D
Rez

Postprzez sector 30 mar 2010, 21:42

Manchester Utd - Bayern, ale mecz!! Ogladalem tylko druga polowe, ale Bayern zagral swietnie. Frank jezdzil z obroncami niesamowicie. Ten gosciu jest niesamowity. No i widac jak walka do konca sie oplacila. Gol w ostatniej minucie masakra!

Ciekawe co z Rooney'em. Jesli skrecil noge to juz ma pograne pewnie do konca sezonu. Ciekawe co teraz bedzie z Man U. Cos mi sie wydaje, ze bez Guzca nie dadza rady wygrac PL.
sector
the king of bongo!

Postprzez bAchoR 30 mar 2010, 22:52

Jak Barcelona nie będzie miała złego dnia, to kiepsko widze ten Arsenal. Lubie ten Arsenal, bo potrafią bez jakiś tam gwiazdek stworzyć dobry kolektyw, no ale chyba nie tym razem.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Kasper 31 mar 2010, 21:50

Niechce nic mówić, ale gdzie pan Busacca widział karnego to chyba tylko on wie. Tam ewidentnie nie było ruchu Puyol'a a conajwyżej zderzenie zawodników w walce o piłkę. Jeśli jednak karny idzie przełknąć bo historia zna większe przekręty to ta czerwona kartka to już jakiś totalny skandal.

Mecz świetny, ale Arsenal był tylko tłem dla Barcelony a mimo to wbił jej 2 gole. Nie umie tego pojąć i Guardiola musi coś z tym zrobić bo to nie pierwszy raz gdy drużyna grając na pewniaka tak się rozluźnia. Jednak przed rewanżem jestem optymistą. Arsenal bez Fabregasa na Camp Nou będzie miał bardzo ciężko nawet kosztem obrony Marquez - Milito.

btw. moim zdaniem w obecnej formie Puyol nie ma co szukać w pierwszym składzie Barcelony natomiast śmiało to miejsce powinien zająć Gabi Milito. Jednak nie ja trenuje ten zespół i wierzę, że Pep wie co robi.
Kasper

Postprzez Matvel 31 mar 2010, 21:57

Karny ogólnie to moim zdaniem mógł być gwizdnięty, ale czerwona kartka to już srogie przegięcie. Ogólnie mecz bardzo dynamiczny i oglądanie takiego spotkania to sama przyjemność. W sumie dobry wynik bo i w rewanżu obie drużyny będą musiały coś pokazać.
Matvel

Postprzez sector 31 mar 2010, 22:14

Pewnie wiele osob jest ciekawych mojego zdania na ten temat (z drugiej strony, moze wszyscy maja to gleboko w dupie, jednak napisze pare slow).

Pierwsza polowa to mecz zycia Almuni. Naprawde dobrze wybronil pare akcji. Druga sprawa to to, ze Zlatan w pierwszej polowie zmascil tyle akcji, ze nie wiem czego on szuka w 1 skladzie. Mozliwe, ze Guardiola widzi w nim takiego placzka (ROnaldo), ktory czasami niewiadomo kiedy potrafi wbic gola z niczego mimo slabej formy. Nie mniej jednak Arsenal pierwsza polowe zawdziecza Almunii. Wygladalo na to, ze chlopaki za bardzo sie przestraszyli, jakby trema ich zjadla i ogolnie ta cala otoczka Barcelony. Pod koneic cos tam grali, jednka nie jest to Arsenal, ktory kocham.

Druga polowa, to gol Zlatana. Ladne podanie i 100% szansa. Ladny lob, nie ma sie co oszukiwac, Almunia bez szans praktycznie, obronyc zaspali. Druga akcja tez dobra. Nie wiem tylko czemu tak sie podniecali komentatorzy :) No gol jak gol, nawet akcji nie wypracowal sobie sam tylko dostal podanie. Nie mniej jednak 2 gole strzelil i naleza mu sie brawa. Bo mimo kiepskiej formy wbil 2 gole. Swietna zmiana Theo, obroncy zaspali i 2-1. Pozniej Barcelona nadal nic i ARsenal niesiony strzelenim gola ma karnego. Zgadzam sie, ze czerwieni nie powinno tam byc. Mocno przesadzaona decyzja. Karny? Moze i tez nie, szczrze mowiac nie znam przepisow w 100%, jednak noga zostala zablokowana a pilki Puyol nie dotknal. No i 2-2.

Ogolnie szkoda mi Arsenalu, bo po pierwsze 2 wymuszone zmiany. Gdyby nie to za Fabregasa by wszedl Rosicky za Bendtnera moze Eduardo i kto wie co by sie dzialo. Arshavin moglby zrobic duza roznice, zwlaszcza na majel przestrzeni boiska. A tak? Fabregas niestety po karnym nie mogl grac i nie bylo wiecej zmian. Pierwsza polowa w wykonaniu Arsenalu to byl zal niestety. Nie taki football nam pokazywali wczesniej graja w PL.

Zlatan jest dziwny. W prawdzie technike ma dobra i ogolnie znany jest jako swietny pilkarz, ale co nie idzie mu w tej Bacelonie. Messi, niby najlepszy pilkarz swiata a nic nie pokazal, bardzo przecietnie. Rok temu zatrzymala go chelsea na 180min a obecnie Arsenal na 90min. Moze w Barcelonie sie obudzi.

Oceniajac wszystko trzezwo, Barcelona powinna wygrac, zwlaszcza po pierwszej polowie. Duzo niedokladnych podan ze strony Arsenalu. Bardzo duzo strat Diabego. Natomiast to co podkreslali trafnie komentatorzy to gra Bendtner i Nasriego oraz Theo, ktorzy nie byli przytloczeni marka Barcelony.

Za tydzien za Fabregasa zagra Rosicky. Jesli Arshavin nie wyzdrowieje do tego czasu to raczej slabo widze Arsenal i wydaje mi sie, ze Barcelona przegra. Jednak nie taka Barcelona straszna jak ja maluja. Gdyby chlopaki z Arsenalu obudzili sie wczesniej i nie oddali pierwszej polowy za darmo, to by sie mecz skonczyl inaczej. Jednak dalej mam wiare ;) Arsenal till I die \o/

ps. sami musicie przyznac, ze to Barcelona byla faworytem, to oni sa obronca tytulu i ze to oni sa uznawani za najlepszy klub swiata to jednak zmascili ten mecz bo mogli wygrac z 4-0 a koncowke odpuscili i sami sa sobie winni za ten wynik. Jak to mowia, niewykorzystane sytuacje sie mszcza. To samo bylo podczas meczu Arsenal - Birmingham gdzie na 99% Arsenal pozegnal sie z mistrzostwem PL i to samo jest na Emirates gdzie Arsenal remisuje z Barcelona.
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic