World Clubbing - Moshic Night

Hedonic Club & Lounge, Kraków, 20-03-2010
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: World Clubbing - Moshic Night

Postprzez sector 10 mar 2010, 13:32

Gudowski, dzis spotkam sie z Vibez'em i o ile wyrazil on chec b4 to nie wiem jak z afterem. Ja mam sprzet, ale mam do niego kawalek zeby przejechac. Zawsze moge playery wziasc bo on jakis tam mixer ma. Pytanie czy sasiat nie zabije przez to swojej zony i czy Wojciech wyrazi na to zgode. Wszystko wyjdzie w praniu :)

Co do samego klubu, bo mialem to napisac jakis czas temu a wyszlo jak zawsze.
Nie nastawiajcie sie na mega klub. Sal jest 3 z czego caly dancefloor jest na srodku. Po lewej jest bar a przez 3cie pomieszczenie przechodzi sie do kibla. Najwieksze jest to gdzie jest bar (to chyba nie jest zaskoczeniem). Jesli juz mowa o barze, to standardowe piwko lech czy carlsberg kosztuje 9zl :D Nie jest to tak zle jeszcze jak na warunki Krakowa, mozna powiedziec, ze standard bo w knajpie pod Hedonic browar kosztuje 12zl :lol: Naglosnienie jest calkiem spoko. Nie slyszelismy zadnej lipy podczas imprezy Angelo, takze ok! Najwieksza lipa za to jest z kiblem. Bez kitu ostatnio Romus stal w kolejce do WC chyba z 20min jak nie wiecej. Takze, jesli ktos chce cos pic to jednak polecam wodke. Szatnia jest spoko. Za koszt 2zl dostaniecie numerek, ale pamietajcie, ze szatniarz za rzeczy zostawione w szatni nie odpowiada :lol: (oczywiscie zartuje). O dziwo co takze na + to gosciu ktory jest na bramce jest takze rozwiniety i wydaje sie naprawde w porzadku. Karki siedza za nim na stolkach i sie nie oddzwaja.

Takze klub nie jest zly. Kameralny, ze standardowymi cenami jak na rynek i mysle, ze w spolnym gronie bedzie calkiem spoko.
sector
the king of bongo!

Postprzez Vibez 10 mar 2010, 20:23

Stan na dzisiaj jest taki, że jak z sectorem kupowaliśmy bilety, to na 10 dni przed imprezą biletów sprzedanych jest ok 120 / 300. I tu podkreślam, przewidzianych jest tylko 300 biletów.

Sam klub elegancko sie prezentuje, podobnie jak pisze sector. Menedżerka spoko, proponowała do wzięcia lożę. Cena loży to 300zł. Niby nie aż tak źle, ale nawet biorąc ją w 10 osób, to jest 30 zł. Niby nic a jednak.
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez sector 10 mar 2010, 22:35

Oczywiscie 300zl do wydania przy barze :p
sector
the king of bongo!

Postprzez wasyl 11 mar 2010, 9:36

Gud, dopiero teraz mi o tym mówisz? :D Z tym, że ja noszę się z zamiarem przebycia trasy do Wrocławia busem - Guliwerem, gdyż jeżdżę nim od 3 lat i zawsze było szybciej, taniej i wygodniej ;). Jest jeszcze inna opcja... Że namówię kumpla, który ma auto i wtedy będziesz musiał na PW dać mi jakiś namiar telefoniczny na Ciebie, żebyśmy mogli Cię po drodze zabrać ;). Oczywiście będziemy jechać przez wro, żeby zabrać dj3500 i możliwe, że jego dziewczynę. W każdym bądź razie jeszcze będę się odzywał w tym temacie, co i jak...
wasyl

Postprzez sector 11 mar 2010, 11:50

Raczej nie planujcie jakis przypadkowych znajomych bo jak pisal Vibez, ilosc wejsciowek jest mocno limitowana i raczej malo mozliwe, an chwile obecna, ze da sie kupic bilecik w dniu imprezy.
sector
the king of bongo!

Postprzez Sagi 11 mar 2010, 17:59

ja juz bilecikos mam tak wiec nie ma odwrotu :) ludziki pomyslcie jednak o tym afterze :P ja tez poproboje cos pogadac z Meffa z imprezy rownoleglej w Carycy moze on cos wykmini z afterem :D fajnie by bylo polaczyc sily psytransowcow z progowiczami i zrobic wspolna dobitke gdzies hehe ;) do zobaczenia na miejscu :)
Sagi

Postprzez drevni 11 mar 2010, 19:46

Sagi napisał(a):fajnie by bylo polaczyc sily psytransowcow z progowiczami

i zrobić after przy dźwiękach pop
drevni

Postprzez Vibez 11 mar 2010, 20:00

Po co od razu kategoryzować "psytransowców z progowiczami"? Nie możemy poprostu zrobić aftera? Razem, wszyscy?
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez sector 11 mar 2010, 23:35

Vibez napisał(a):Po co od razu kategoryzować "psytransowców z progowiczami"? Nie możemy poprostu zrobić aftera? Razem, wszyscy?

Chyba, ze bysmy kategoryzowali to wtedy chyba bede, no, ale jeszcze nie wiem. Jak bede to chyba dam znac!
sector
the king of bongo!

Postprzez Święty 14 mar 2010, 15:27

Hello! Wiadomo już coś na temat: kto, za ile ;) i o której gra? Ja z moją gwardią przyboczną (+1) przybędę chyba o 21 o'clock :]
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
Święty

Postprzez Transi 14 mar 2010, 20:51

Wstepny lu, jeszcze nie zatwierdzony:

21-22 Marcooz
22-23 CJ Art
23-00 Gudowski
00-04 Moshic
04-05 Dominic Lea

6 dni :> Święty, rzecz jasna masz już bilety? :P Ciekawe czy ogólnie będzie je można dostać przy wejściu? Skoro ma być około 300 osób w klubie, a już pierwszego dnia wyprzedano ponad 100... ;>
Transi
Keep It Dark

Postprzez sector 14 mar 2010, 23:13

Transi napisał(a):6 dni :> Święty, rzecz jasna masz już bilety? :P Ciekawe czy ogólnie będzie je można dostać przy wejściu? Skoro ma być około 300 osób w klubie, a już pierwszego dnia wyprzedano ponad 100... ;>

Sprawa wyglada tak, ze sroda to nie byl pierwszy dzien sprzedazy biletow, jednak nie oszukujmy sie, skoro juz 10 dni przed impreza polowa biletow poszla, to raczej nie bedzie juz biletow przy wejsciu, tak obstawiam ja.

Druga sprawa, dobrze ze moshic nie bedzie za pozno cisnal. Od 12 jest bomba :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Twoja_Stara 15 mar 2010, 13:54

lu ktory podalem nie traktujcie jako oficjalny, jedyne co jest pewne to :

21-22 marcooz
22-23 cj art
23-24 gudowski
24-xx moshic
xx-koniec ostatnia 1h to dominik

odnosnie opisu na gg dj3500: moshic moze zagrac 4 godziny, ale rownie dobrze moze to byc 6 godzin.. jak sie bedziemy bawic, tak dlugo bedzie impreza trwala... chyba :D

ps. wasyl: ja jade fura :)

bede mial ze soba albumy.. jak ktos bedzie chcial niech podniesie raczke, sztuk jest 15 :) niestety bez okladek :P
Twoja_Stara

Postprzez sector 15 mar 2010, 14:10

Znaczy sie same piraty na verbatimach wypalone w aucie podczas drogi :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Twoja_Stara 15 mar 2010, 14:24

sector napisał(a):Znaczy sie same piraty na verbatimach wypalone w aucie podczas drogi :D

nie, takie: http://www.youtube.com/watch?v=6g91LYBM ... re=related :P
Twoja_Stara

Postprzez sector 15 mar 2010, 14:44

Zartowalem, zeby nie bylo! :)
sector
the king of bongo!

Postprzez sector 19 mar 2010, 11:32

Jezeli ktos chce jutro isc do Wojciecha na B4 i chcialby zebym odebral go z dworca w Krakowie to napiszcie o ktorej bedziecie.
sector
the king of bongo!

Postprzez Vibez 19 mar 2010, 11:46

Z tym beforem dam wam dzisiaj jeszcze znać co i jak bo mam małe problemy z sąsiadem z dołu.
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez drevni 19 mar 2010, 14:06

Mnie raczej nie będzie na "biforze" u Ciebie (o ile sąsiad nie będzie się pruł i sie uda go zrobić;))więc widzim się już w klubie, chyba, że się będziemy zdzwaniać i dogadywać przed wejściem :)
drevni

Postprzez sector 19 mar 2010, 17:19

Z tego co pamietam to dogadalismy sie, ze wejdziemy razem wszyscy w razie problemow z biletami itp. Na chwile obecna widze, ze nikt sie nie kwapi, takze mozna olac chyba i Wojciechu bysmy sie mogli spotkac przed impreza w razie czego w slynnym juz loch ness na piwku przed hedonikiem. Zgadamy sie dzis na gg!
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy