Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

03.04.2010.
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

Postprzez d3cK 23 gru 2009, 22:06

ile Wam wyszło za całą imprezę w zeszłym roku?
d3cK
Wjechał na superkoniu

Postprzez Tulipan aka Nexus 23 gru 2009, 22:35

przy dobrej wódce Krzysztof wyjansnie Ci czemu jest dla mnie nie bardzo ten LU choc tak jak pisalem scena Hard Stage to siekiera... tam na pewno spedze wiekszosc czasu ze Stelmachem latając przy juz teraz wychodzących na swiatło dzienne kawałkach Marka Sherrego jak chociazby jego remix zrobiony wraz z james Allen do Cj Bolland - The Prophet na rok 2010 :) po za tym legenda czyli Scot Project, Kamui grywany przez Kutskiego w swoich audycjach, dalej mamy Alexa Kidda który mam nadzieje uraczy nas humnem Kiddstock 2009 (to by było spełnienie marzen chyba bym ze łzami w oczach skakał pod sam sufit) :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Technik303 24 gru 2009, 2:31

Nexus szykuj się na Proteusa 23.01.2010 w Lublinie :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Stelmach 24 gru 2009, 8:44

d3cK napisał(a):ile Wam wyszło za całą imprezę w zeszłym roku?

Koszty wychodzą plus minus następująco:
bilet - 190 zł
zrzutka na paliwo - 100 zł (w dwie strony - w tym wycieczki po Holandii, rok temu wypadło dokładnie 91 zł na twarz)
zrzutka na jedzenie i alkohole - 100 zł (bierzemy z Polski bo w NL ceny są takie same jak w PL tyle że w....EUR)
kasa na własne wydatki - 100 zł (wypada mieć z 20-30 EUR)

Jak widać jest to kwota ok. 500 zł i jak sie pokombinuje to spokojnie może być mniejsza.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 24 gru 2009, 14:17

Technik303 napisał(a):Nexus szykuj się na Proteusa 23.01.2010 w Lublinie

ooooo !! co za cudowna wiadomość, chetnie odwiedze LBN gdyz mam tam mase wspaniałych znajomych na czele z cudowną Pauliną której uroda powala mnie na kolana a sposób bycia i podejście do życia sprawia ze móglbym z nią sie związać na całe życie :P hehe obgadamy koniecznie ten temat po nowym roku
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Technik303 27 gru 2009, 19:20

Nie ukrywam, że liczę też na Parczew ;)
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez sector 09 sty 2010, 11:48

ale bida :lol:

sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 09 sty 2010, 11:51

to jest wlasnie obecny poziom muzyczny w europie, rurka na całego
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Stelmach 09 sty 2010, 21:05

Numer jest tragicznie słaby; na szczęście ekipa ze sceny hard zaaplikuje konkretne klimaty na czele z Alex'em Kiddem. A co do filmiku to wybrano na prawdę niezłych świrów i przebierańców - na TE przynajmniej w ubiegłym roku takie dziwolągi należały do rzadkości, a sam ich nie widziałem.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Margo 10 sty 2010, 1:19

rzeczywiście ten nowy hymn to tragedia ;/ z roku na rok coraz to gorsze numery .. chociaż thrill jeszcze uszło w tłoku,
chociaż i tak klimat imprezy przebiję ten hymn i na pewno warto na nią jechać :)
Margo
szo tam się dzieje?

Postprzez Boguś 10 sty 2010, 11:35

Z roku na rok te hymny coraz gorsze.. ale bryndza
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Sagi 10 sty 2010, 11:44

hehe no hymn rewelka :P ale ci ludzie z klipa tez niektorzy jakby prosto z PL przyjechali :D
Sagi

Postprzez bts 10 sty 2010, 14:59

A to już oficjalne info?
W każdym bądź razie razie kawałek ten prezentuje taką biedę muzyczną, że aż mnie zęby bolą. Ani to trance, ani energy.
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 07 mar 2010, 21:40

Pilnie poszukiwana jeszcze jedna osoba na wyjazd w celu zminimalizowania ceny hotelu i paliwa! :D

240 zł hotel (2-5 kwietnia) + 200 zł bilet na imprezę + ok. 100 zł paliwo + drobne wydatki = ok. 600 zł

Chętni proszeni szybko do mnie pisać lub dzwonić!
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 13 mar 2010, 13:35

halo halo wróciłem po dwutygodniowej delegacji z łodzi gdziue z towarzyszem Stelmachem intensywnie obmawialismy plany wyjazdu do Holandii :) celowo podbijam temat bo mamy swietny hotel oraz ogromne cisnienie na ten wyjazd :) 3 dni ciekawej wyprawy z której na pewno w naszych czaszkach pozostana wspaniałe wspomnienia, które bedziemy na pewno omawiać przy okazji kolejnych spotkań i wyjazdów. Mysle ze choc na pierwszy rzut oka line up dosc biedny jak na poprzednie edycje swieta muzyki Trance, to jednak kazdy znajdzie cos dla siebie. Niezdecydpwanym radze posluchac tym razem glosu serca a nie rozsadku i zacisnac pasa by troche odlozyc przed wyjazdem gdyz w perspektywnie sa na pewno niezapomniane przezycia muzyczne i duchowe :) Mamy jedno miejsce wolne w samochodzie i pokoju wiec jakby co to prosimy o kontakt :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez JohnnyKnoxville 13 mar 2010, 15:38

Gdyby lineup był conajmniej jak rok temu to bym jechał, ale na taki żal jaki jest w tym roku to nie mam żadnej motywacji się wybrac :(
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez sector 13 mar 2010, 16:07

Zgadzam sie z Johnnym. Line UP jest wyjatkowo slaby. Oczywiscie gdybym mial hajs to bym pojechal z wami w celach konsumpcyjnych oraz towarzyskich :D jednak tak nei mam takiego cisnienia na ta impreze. Zapewne warto jechac i zobaczyc a juz napewno z taka ekipa, ale moze za rok mi sie uda!
sector
the king of bongo!

Postprzez Stelmach 14 mar 2010, 11:45

Dla mnie źle to wcale nie wygląda. Fakt że od strony trance wieje biedą ale być może Simon Patterson & Sean Tyas staną na wysokości zadania i pograją kilka fajnych rzeczy. Scena hard to już śmietanka, w Polsce o takiej ekipie można pomarzyć Scott Project, Kamui, Proteus, Mark Sherry, Alex Kidd. Ciekaw jestem strasznie Proteusa czy poleci z materiałem fińskiego NRG, bo jeśli będą to klimaty w stylu numeru 'London Helsinki Underground' to będę lewitował pod sufitem :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez Sisiek 20 mar 2010, 15:06

Ciekawe co wydarzy się w tym roku podczas długiej wyprawy do kraju tulipanów :D Rok temu nie było z nami dwóch wytrawnych baniowiczów czyli BTSa i Nexusa więc teraz skład znacznie wzmocniony. Słyszałem, że tylna loża w czerwonym ferrari zarezerwowana 8-) :mrgreen:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy