peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):jak jechalismcie ostatnio to zmienialiscie sie za kolkiem ??
Tulipan aka Nexus napisał(a):Sisior swietnie ze jedziesz

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):ja prawo jazdy tez biore ale jak juz zasiąde na tylnej lozy z panem Prezesem to popłyne do samego amsterdamu
bts napisał(a):Łukaszu, a skąd ta myśl, że mam być sponsorem spożywczo-alkoholowym wyjazdu?
Stelmach napisał(a):Spokojna Twoja głowa Pioootrek, będzie szeroki repertuar muzyczny począwszy od gęstych progsów a skończywszy na mocnym UK graniu.

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):przedstawiam nieoficjalny hymn wyjazdu na Trance Energy![]()

Sisiek napisał(a):Tulipan aka Nexus napisał(a):przedstawiam nieoficjalny hymn wyjazdu na Trance Energy![]()
Lekka lipa, że nie Lady Gaga
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):jest time table Marco v 2 godziny gra uwielbiaja tam tego holendra koncówka mistrzowska Proteus i Patterson zamykaja balet nie ma bata niech nikt sie nie upije ani nie zasnie bo ja chce wytrzmac do konca nie wyjedziemy do poki nie uslysze Proteusa
bts napisał(a):Mały OT: ogłoszono LU na DanceValley, dobrych nazwisk zatrzęsienie, a mimo to jestem mocno rozczarowany, w porównaniu do tego z poprzedniego roku. Raczej nie jadę.
bts napisał(a):co z występem Armina? Już nie mogę się doczekać informacji na ten temat...
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):bedzie i gaga jak chcesz
Tulipan aka Nexus napisał(a):niech nikt sie nie upije ani nie zasnie bo ja chce wytrzmac do konca
Tulipan aka Nexus napisał(a):Panowie jak Wam sie podoba anthem naszego wyjazdu

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości