Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

03.04.2010.
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Trance Energy 2010 - Utrecht Jaarbeurs NL

Postprzez Tulipan aka Nexus 21 mar 2010, 17:47

tak tak piekny sklad sie zebral :) szykuje sie piekna podroz przez pol europy, mysle ze nie ma co przesadzac z alko na tylnej lozy bo pewnie Stelmi bedzie musial miec zmiennika :) jak jechalismcie ostatnio to zmienialiscie sie za kolkiem ?? :) Hotel mamy bardzo blisko autostrady A12 i mimo tego ze do Utrechtu jest jakies 40 km to hala Jaarbeurs jest orzy samym zjezdzie z autostrady wiec smigniemy w gora pol godziny :) Stelmi nagdywaj Kutskiego tylko bez hardstyli :P Sisior swietnie ze jedziesz :) tylna loza bedzie na pewno słyszalna na kilka kilometrow :) mam rozniej nadzieje na ciekawe dyskusje o historii i ciekawostkach z wiazanych z miejscami przez ktore bedziemy przejezdzac :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 21 mar 2010, 20:45

Tulipan aka Nexus napisał(a):jak jechalismcie ostatnio to zmienialiscie sie za kolkiem ??

Łysy miał zmienić Stelmiego dopóki nie otworzył jeszcze przed Poznaniem litrowej butelki Wyborowej :D Ale w tym temacie ogólnie podczas wyjazdu rok temu to na spokojnie trzeba mieć siły na zwiedzanie bo Stelmi dba o napięty plan zajęć i atrakcji turystycznych.

Tulipan aka Nexus napisał(a):Sisior swietnie ze jedziesz :)

Miałem nie jechać ale jak zobaczyłem, że jest okazja - na szybko wróciły wspomnienia z zeszłego roku i musiałem przedzwonić do Stelmiego. Z takim składem żal tam nie być.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 22 mar 2010, 8:58

Na tylnej loży dla VIP'ów wódka lała się gęstym strumieniem w jedną i drugą stronę przy akompaniamencie telefonów do Pana Macieja :D Mam nadzieję że dzięki bonom BTS'a zrobimy obfite świąteczne zakupy i przygotujemy na wielkanocne śniadanie i Lany Poniedziałek grubą "święconkę" :D

Spokojna Twoja głowa Pioootrek, będzie szeroki repertuar muzyczny począwszy od gęstych progsów a skończywszy na mocnym UK graniu. Przygotujcie jakby co po 20 EUR, to zwiedzimy ogród kwiatów w Keukenhoff :D
Stelmach
Rave on!

Postprzez bts 22 mar 2010, 10:48

Łukaszu, a skąd ta myśl, że mam być sponsorem spożywczo-alkoholowym wyjazdu? Jedyny gest na jaki będzie mnie stać to kupno ze dwóch flaszek więcej na mój rachunek i po snickersie dla każdego na drogę :P Pozatym, podobnie jak przy okazji Luminosity, biorę prawo jazdy więc będziemy się zmieniać na trasie ;)
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Tulipan aka Nexus 22 mar 2010, 21:45

bardzo nakrecam sie codziennie na wyjazd i kombinuje zeby dzien przed wyjazdem byc juz w Łodzi bo po ostatniej dwutygodniowej delegecji mam tam sporo kolezanek do odwiedzenia :) Baaaaartek bo Ty sie nie wsłuchujesz :P ja prawo jazdy tez biore ale jak juz zasiąde na tylnej lozy z panem Prezesem to popłyne do samego amsterdamu :P czy tam iinej mieściny w kraju wiatraków i tulipanów :) ja cos czuje ze Wielkanocne sniadanie to bedzie piwo i seta wódki na odtrzezwienie i ewentualnie jajko na twardo ugotowane w czajniku elektrycznym :P bedzie git :D licze na sazny set od Marco V którego jestem jak wiecie wielkim fanem :) obowiazkowo melduje sie na chwile na Cosmic Gate oraz na Tyas vs Patterson :) reszta moze sie wynosic stamtad :) i dodatkowo cos dla fanów Armina \o/ http://www.trance-energy.com/info/news
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Technik303 23 mar 2010, 12:29

NA FTB w dziale giełda ktoś sprzedaje bilet + przejazd.

http://www.ftb.pl/gielda.asp?id=7760
Sprzedam bilet plus miejsce w autokarze na impreze TRANCE ENERGY która odbedzie sie 3 kwietnia w Utrecht - Holandia. Zainteresowanych proszę o kontakt gg 13622171

Edit - dodane:

BUS na TRANCE ENERGY
http://www.ftb.pl/gielda.asp?id=7764
Informacje
Autor ogłoszenia: kyju1982
Miasto: Poznań
Cena: 400 PLN
Przesyłka: 0 PLN
Ogłoszenie dodano: 22 marca 2010 o godz. 23:19
Organizuje busa na TRANCE ENERGY w Jaarbeurs Utrecht / Holandia
Koszt przejazdu około 400-450 zł w zależności od ilości osób.
Wszystkich chętnych proszę o kontakt 691-463-540
Ostatnio edytowano 23 mar 2010, 12:58 przez Technik303, łącznie edytowano 1 raz
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Tulipan aka Nexus 23 mar 2010, 12:36

hehe to moja kumpela z wyjazdowych bań :) ciekawe kto od nich z ekipy nie jedzie :/
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 24 mar 2010, 7:00

Tulipan aka Nexus napisał(a):ja prawo jazdy tez biore ale jak juz zasiąde na tylnej lozy z panem Prezesem to popłyne do samego amsterdamu :P

Nie widzę innej możliwości żeby przetrzymać 12 godzinną podróż po prostej autostradzie :D Kabaretom na pewno nie będzie końca.

bts napisał(a):Łukaszu, a skąd ta myśl, że mam być sponsorem spożywczo-alkoholowym wyjazdu?

Jak się będziesz buntował oddamy Cie panom z jednej z dzielnic Amsterdamu :D

Stelmach napisał(a):Spokojna Twoja głowa Pioootrek, będzie szeroki repertuar muzyczny począwszy od gęstych progsów a skończywszy na mocnym UK graniu.

Oby jak najwięcej progów bo z UK graniem może być ciężko :D Wezmę jakieś techno :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 25 mar 2010, 12:20

przedstawiam nieoficjalny hymn wyjazdu na Trance Energy :) trzymajcie sie mocno bo biore głośniki i bede go katował jak pac mana we Władku :)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ostatnio edytowano 25 mar 2010, 12:24 przez Tulipan aka Nexus, łącznie edytowano 2 razy
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 25 mar 2010, 12:21

nie dziala :x
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 25 mar 2010, 12:24

hmmm u mnie pieknie smiga ale jak teraz chce wlaczyc YT to mi nie dziala ale sam filmik mi chodzi
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 25 mar 2010, 12:51

na YT faktycznie dziala! :) Dobry remix! :D
sector
the king of bongo!

Postprzez Sisiek 25 mar 2010, 17:10

Tulipan aka Nexus napisał(a):przedstawiam nieoficjalny hymn wyjazdu na Trance Energy :)

Lekka lipa, że nie Lady Gaga :?
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 25 mar 2010, 21:54

Słucham sobie właśnie Live Broadcast The Gareth Emery Podcast 100 - Simon Patterson i zaczynam sobie wyobrażać jaki to czeka nas kataklizm jak podobny łupiąco-pompujący materiał zapoda Patterson na main stage, gdzie rok temu od nadmiaru nagłośnienia trzeba było zatykać uszy a od wszechobecnych laserów niemal nie oślepłem. Jeśli liczyć na trance to już mogę stwierdzić że będzie to wielki set dla 35 tys ludzi ;-)
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 26 mar 2010, 0:12

Sisiek napisał(a):
Tulipan aka Nexus napisał(a):przedstawiam nieoficjalny hymn wyjazdu na Trance Energy :)

Lekka lipa, że nie Lady Gaga :?

bedzie i gaga jak chcesz

jest time table :D Marco v 2 godziny gra :) uwielbiaja tam tego holendra :D koncówka mistrzowska :) Proteus i Patterson zamykaja balet nie ma bata niech nikt sie nie upije ani nie zasnie bo ja chce wytrzmac do konca :P nie wyjedziemy do poki nie uslysze Proteusa :P

http://www.trance-energy.com/schedule
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 26 mar 2010, 8:11

A co z występem Armina? Już nie mogę się doczekać informacji na ten temat...
TT dobry, jeśli sił wystarczy będzie można bawić się do rana.

Mały OT: ogłoszono LU na DanceValley, dobrych nazwisk zatrzęsienie, a mimo to jestem mocno rozczarowany, w porównaniu do tego z poprzedniego roku. Raczej nie jadę.
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Stelmach 26 mar 2010, 9:10

Tulipan aka Nexus napisał(a):jest time table Marco v 2 godziny gra uwielbiaja tam tego holendra koncówka mistrzowska Proteus i Patterson zamykaja balet nie ma bata niech nikt sie nie upije ani nie zasnie bo ja chce wytrzmac do konca nie wyjedziemy do poki nie uslysze Proteusa

Rozkład jazdy bardzo dobrze ułożony i co ważne z myślą o nas, bo uda się zaliczyć wszystkich naszych ulubieńców. Zaczynamy od Sherrego o 23.30, potem Kamui (Marco V dla Piootrka - pamiętaj Piootrek "J**** tych Holendrów !!!!!!" :D ) Scott Project, Alex Kidd, Proteus i Patterson, do ktorego mam nadzieję damy radę. Kto chce może skoczyć na Schulza albo Emerego.

bts napisał(a):Mały OT: ogłoszono LU na DanceValley, dobrych nazwisk zatrzęsienie, a mimo to jestem mocno rozczarowany, w porównaniu do tego z poprzedniego roku. Raczej nie jadę.

A propos off top. Temat do namysłu podaję dla wszystkich jako pomysł na wakacje.
Liczba 24 scen (!!!) i artystów http://www.globaltrance.pl/Czytaj,Szcze ... 980,0.html na prawdę robi wielkie wrażenie, do wyboru do koloru, są wszelkie możliwe elektroniczne klimaty, a chciałbym chociaż raz w życiu zobaczyć liczbę ok. 200 tys bawiących się ludzi. Jest Cattaneo, Fischerspooner, Gui Boratto, Sander Kleinenberg. Mocno prezentują się klimaty z UK gdzie znajdzie się Sherry, Andy Whitby, Fausto vs. Wragg & Log:One, Kutski, Showtek, Alex Kidd. Z trance na pewno fajnie pogra Spider, i DJ Jean ze starej holenderskiej gwardii Gielena.
Nie mówię na razie "nie" i nie mowię "tak", prytwanie taki skład na pewno wolę niż Ozorę (dodatkowo atrakcja wyjazdu do pięknej Holandii na zwiedzanie i nad morze to na pewno lepsza perspektywa niż Węgry), w końcu trafić choćby na Whitby gdziekolwiek indziej niż w UK to tłusty rarytas.
Koszt Dance Valley to ok. 400 zł - bilet, 150 zł - podróż, 300 zł - hotel = 850 zł

Konkurencją jest Cream UK, gdzie bankowo skład będzie mega wypas (Askew, Kearney, Fleming + cała ekipa hard house i masę innych DJ'ów), poczekam na ogłoszenie oficjalnego line up i podeję decyzję.
Koszt Cream to ok. 400 zł - bilet, 300 zl - samolot, 300 zł - hotel, ok. 100 zł - przejazdy = 1100 zł (tu jak widzicie koszty już spore....), pomyślę jeszcze jak by udało się je obniżyć.

Poczekam jeszcze na skład Nature One u naszego zachodniego sąsiada, gdzie jest blisko i tanio, Cream w Czechach, może coś trafi się w Austrii?
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 26 mar 2010, 10:31

bts napisał(a):co z występem Armina? Już nie mogę się doczekać informacji na ten temat...

Pewnie zagra na otwarciu bram :)

Panowie jak Wam sie podoba anthem naszego wyjazdu :P
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 26 mar 2010, 19:30

Tulipan aka Nexus napisał(a):bedzie i gaga jak chcesz

Rama ramaja po po po poker face :D

Tulipan aka Nexus napisał(a):niech nikt sie nie upije ani nie zasnie bo ja chce wytrzmac do konca :P

Rok temu nikt nie pił a i tak zawinęliśmy się po 5 przez co uciekł nam Scot Project bo nogi wchodziły w dupę a nasze zwłoki przyczepione były do ścian. W tym roku potrzebne jakieś wzmocnienie :D

Tulipan aka Nexus napisał(a):Panowie jak Wam sie podoba anthem naszego wyjazdu :P

Dobra nuta. Pi i Sigma kojarzą mi się teraz z dobrze napigułowanymi zawodnikami z Mejdeja :D W końcu mają kółka :D i trójkąty :D
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 mar 2010, 0:04

u mnei niestety pojawily sie pierwsze problemy z urlopem z racji tego ze wszytski jest przed swietami i handel kwintnie wiec pewnie nei dostane urlopu tak jakbym chcial od poniedzialku wiec pewnie od srody bede mial urlop... myslalem nbad takim rozwiazaniem ze moze bysmy sie ustawili w czwartek i wyjechali w nocy... ja moge prowadzic nie bee po pracy i moge jechac a wy sobie bedziecie kimac... przemyslcie to i zobaczcie jak to widzicie... bedziemy wczesniej nba miejscu i zrobimy sobei spacer po gouda lub moze wieczorem smigniemy na before trance energy :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy