bAchoR napisał(a): Logika zdania zabija
Zapewne wiesz, ze to pomylka i pisalem ja po 2 piwach i do tego pozno w nocy. Wiadomo, ze chodzilo o to, ze Barcelona wygra (prawdopodobnie).
bAchoR napisał(a):Zawsze bawią mnie w sporcie zdania zaczynające się od ,,gdyby''
Mnie bawia opinie ludzi nie majacych za wiele wiedzy o tym o czym pisza. Pozatym, wcale nie napisalem nic, ze powinni wygrac, mowie, ze gdyby sie obudzili spotkanie moglo wygladac inaczej niz wygladalo. Co jest tylko domyslem z mojej strony. Wcale nie mowie, ze by wygrali, wiec sie otrzasnij.
Najbardziej to mnie smieszyl wczoraj tekst Jumy, ktory stwierdzil, ze Barcelona spuscila z tonu bo nie ma co tak atakowac bo przeciez i tak wejda do bramki.
bAchoR napisał(a):W ogóle dyskusje typu czy powinien być karny czy nie, czy karta czy też są niepotrzebne, bo co to zmienia ?
Czy ktos cos mowi, ze to cos zmieni? Moze nie rozmawiajmy o zadnej sytuacji bo juz sie przeciez stalo i nic nie zmieni. Po co mowic, ze ktos wygral, skoro i tak juz wygral i wszyscy to wiedza.
Hongo napisał(a):po paru zdaniach które przeczytałęm o zlatanie i messim ...
Hongo napisał(a): Nie mozena oceniac postawy zawodnika i calej druzyny po jednym meczu
Jasne, ze nie. Widac, ze masz duzo wieksze pojecie o nich. Zwlaszcza, ze Messi np. w starciach z Chelsea nie zablysnal. W starciu z Arsenalem tez nie zablysnal. Zlatan do tej pory strzelil (nie liczac wczorajszych bramek) dopiero 2 bramki w LM, jak na napastnika, ktory przyszedl za Eto to troche malo nie? Marnowal takie okazje jakby byl drewnem. Wiec, nie mow mi, ze Ci sie nie chce czytac bo sa tacy zajebisci, bo wczoraj nie blyszczeli. Pozatym, dlaczego mam nie oceniac zawodnikow na pdostawie jednego meczu? Bo nei wypada? LOL Kazdy zawodnik zostaje oceniany po meczu. To samo Fabregas czy Diaby. Wczoraj zagrali bardzo slabo, a chyba nikt nie kwestionuje wielkosci czy pilkarskich umiejetnosci tego pierwszego. Kiedys napisal chyba Kasper, ze jak nie wygrywa sie z najlepszymi to nie wygrywa sie wcale. Dlatego, chcialem podac jako przyklad, ze Messi raczej nie blyszczal do tej pory w starciach z angielskimi druzynami. No, ale przeciez to Messi \o/ nie mozna powiedziec zlego slowa
Oceny SkySports
Victor Valdes 6
Carles Puyol 7
Maxwell 8
Dani Alves 8
Gerard Pique 7
Xavi 7
Seydou Keita 6
Sergio Busquets 7
Zlatan Ibrahimovic 9
Lionel Messi 6
Pedro 7
Ławka rezerwowych:
Gabriel Milito 6
Thierry Henry 6
Im tez powiesz, ze nie powinni ocenia postawy zawodnika po 1 meczu? Troche powagi. Jesli ktos gra slabo, to chyba nie ma sie co oszukiwac, ze zagral zajebiscie.
Hongo napisał(a): i to nie arsenal sie obudzil, ale barcelona przysnela
Ciekawe po czym wnosisz. Po czym wnosisz, ze Arsenal sie nie obudzil a to Barcelona zasnela. Moze nie starczylo im sil? Moze mysleli, ze juz po meczu a kibice poniesli Arsenal? Ale pewnie nie bo to przeciez Barcelona! Ale niech Ci bedzie, Barcelona przysnela a Arsenal sie obudzil

Chyba, ze tez mimo 2 goli sie nie obudzili jednak...
Nie wiem ogólnie jestem zajebany kupą i nie chce mi się czytać tego co napisałeś sector
Dziekuje, dobranoc, lol.