Więcej jutro
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DBoguś napisał(a):Nexus a Ty jak jedziesz??
bAchoR napisał(a):nie będę mógł skakać, bo mnie będą kulki boleć
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dto dlatego BACHOR chcesz ze mną się spotkać na tego 17 ! podstępny jesteś !Tulipan aka Nexus napisał(a):to musisz jakas fajna dziewczyne poznac to ci wymasuje do soboty 17 kwietnia daleko
Monisia napisał(a):Mnie tu Natalia namawia na małe co nie coaż nie trudno się skusić
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):cos jak zwykle nie chcecie przyjezdzac na nasze biby
Monisia napisał(a):ja bardzo chcę i z miłą chęcią się pobawię bo was jeszcze nie znam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości