peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DTulipan aka Nexus napisał(a):Monisia napisał(a):Mnie tu Natalia namawia na małe co nie coaż nie trudno się skusić
Natalia jak zwykle wszedzie jezdzi ale w ostatniej chwili jak zwykle gowno z tego wychodzi ale do wszystkiego pierwsza hehe ja bardzo bym chcial zobaczyc sliczne forumowiczki jednak cos jak zwykle nie chcecie przyjezdzac na nasze biby wiec moze w koncu sie zdecydujecie. Pewnie bedzie sazny bifor w hotelu lub gdzies na miescie jak bedzie cieplo.
jak ona nie pojedzie to ja już w ogóle więc się Natalio postaramypressya napisał(a):teraz nie obiecuje ze bede , ale z checia sie postaram.
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :Dpeterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości