10.04 Jody Wisternoff @ Błędne Koło / Kraków

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

10.04 Jody Wisternoff @ Błędne Koło / Kraków

Postprzez Technik303 29 mar 2010, 10:33

10 kwietnia krakowski klub Błędne Koło odwiedzi sam Jody Wisternoff, połówka znanego na całym świecie duetu WAY OUT WEST!

„ Way Out West to masa hitów i trzy doskonałe albumy, z których „Don’t Look Now” zyskał wśród wielu recenzentów miano najlepszej płyty roku 2004." Każdy uczestnik imprezy oprócz świetnej muzyki otrzyma "kulturalną bombę" - kopertę Don't Panic, która właśnie od tej nocy rozpocznie swoją działalność w Polsce! Jody Wisternoff to już niemalże weteran światowej sceny klubowej. Zaczynał jako nastolatek od sukcesów w rejonach hip hopowych, by na początku poprzedniej dekady zacząć produkować house i przyciągnąć uwagę Nicka Warrena. W 1994 roku panowie połączyli siły i tak powstała jedna z najważniejszych grup w muzyce elektronicznej. Way Out West wydali w tym czasie cztery albumy studyjne: „Way Out West”, „Intensify” i „Don’t Look Now”, oraz najnowszy „We Love Machine”, z których każdy – mimo stylistycznej ewolucji – odniósł sukces. Panowie tworzą oraz nagrywają razem od ponad 15 lat. W 1997 zadebiutowali utworem "Blue" pochodzącym właśnie z albumu "Way Out West". W 2001 roku wydali swój drugi album o nazwie „Intensify”. Z tej właśnie płyty pochodzi jeden z ich najsłynniejszych kawałków "Mindcircus". Jednak sam Jody jako DJ i producent także nie próżnuje. Występy na całym świecie, dwie kompilacje na Kickin i po jednej na Bliss i Silver Planet to tylko wycinek z jego burzliwej kariery. ( www.myspace.com/jodywayoutwest ) Oprócz Jodego tej nocy usłyszymy także Thomasa Langnera, Fusiona F, Lucjana, Joane, Meg Cocaine, Kube Bebenka, KRS’a & Macka J., a Don’t Panic, jedyna oryginalna, darmowa publikacja (PACZKA!) pełna informacji kulturalnych, imprezowych oraz rozmaitych gadżetów zapewni dodatkową „stymulację” tej nocy ! DJ’s: Jody Wisternoff / WAY OUT WEST / UK Thomas Langner / Starlight / Outside The Box / Communikation Fusion F / Baroque Records / Mashtronic/ Warszawa Lucjan / Unikat second dancefloor: Joana / CIA/ Poznań special b'day set Meg Cocaine / WickedType Kuba Bebenek Maciek J. .. 10 kwietnia 2010 sobota start: 21:00 wejście: 10 pln / w cenie biletu afterowe śniadanie od 6 rano :)
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Re: 10.04 Jody Wisternoff @ Błędne Koło / Kraków

Postprzez Rapture 29 mar 2010, 10:51

Kto z Wrocka by jechal? :)

Lista:
1. Rapture
...
:D
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez adike 04 kwi 2010, 14:10

Mistrz przyjeżdża, trzeba rzucić wszystko i się zjawić. Jedziemy z Trójmiasta (ja i moja bejbe), może dołączy MarekGda. Jesteśmy w sobotę przed południem, połazimy po KrK i na imprezkę, a rano na pociąg powrotny :) Może ktoś się jeszcze zjawi?

ps. podobno WoW mają być na Audioriver, w niektórych miejscach piszą, że tylko Nick. Wie ktoś coś więcej na ten temat? :>
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez sector 04 kwi 2010, 15:04

O, moze i ja sie przejde.
sector
the king of bongo!

Postprzez adike 04 kwi 2010, 16:00

"przejde" -> niektorzy to maja dobrze :D
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez sector 04 kwi 2010, 16:08

adike napisał(a):"przejde" -> niektorzy to maja dobrze :D

hehe, wiesz, od niepamietnych czasow jezdzilem przez cala polske na imprezy, wiec w sumie toche mi sie nalezy :D Moze Wojciech Vibez i krolowa upodlonych sie przejda tez :) Napewno jak pare osob wpadnie to sie spotkamy.
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 04 kwi 2010, 16:26

sector napisał(a):krolowa upodlonych

Przepraszam Cie bardzo; kogo tu miałeś na myśli? :D
Ja jeszcze nie wiem czy będę; zależy jaki mi wyznaczą termin obrony
drevni

Postprzez adike 05 kwi 2010, 0:29

no chyba nie powiedzą Ci `bronisz się w najbliższą sobotę` :D
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez drevni 05 kwi 2010, 1:58

W najbliższą sobotę to raczej nie, ale jeśli bedzie to poniedzialek... :P
drevni

Postprzez RomuS 05 kwi 2010, 8:24

sector napisał(a):
adike napisał(a):krolowa upodlonych

fiu fiu jakie słodkie komplementy... :twisted:

Ja raczej tą imprezę odpuszczę, ale za to powinienem pojawić się na Robercie B. 8-)
RomuS

Postprzez yaper 05 kwi 2010, 16:06

Mimo iż mam pod nosem to raczej kładę laskę a kocham muzykę Jodego niczym Rapture. Najlepsze jest to, że jestem zdrowy, nie mam gości wtedy, nauki, roboty, chorego psa... ale jakoś samemu mi się nie chce cisnąć. Dobrej zabawy!
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Rapture 06 kwi 2010, 20:00

No ja wlasnie mam do wyboru - Vincenzo we Wro albo Jody i chyba jednak wygra Vincenzo, z uwagi na odleglosc (5 godzin pociagiem samemu do miasta, w ktorym bylem 2 razy i totalnie nie znam jednak zniecheca). No nic, 8 sierpnia juz nie odpuszcze! :)
Obrazek
Rapture

Postprzez adike 07 kwi 2010, 13:59

My jedziemy ponad 2x dłużej, dla prawdziwego fana to nie powinna być przeszkoda! :D

Wie ktoś coś może więcej o tym klubie? Słyszałem jakieś niepochlebne opinie póki co... ;/
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez drevni 07 kwi 2010, 14:06

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś, jak częściej tam uczęszczałam to nie było się do czego doczepić :)
drevni

Postprzez Rapture 08 kwi 2010, 11:53

adike napisał(a):My jedziemy ponad 2x dłużej, dla prawdziwego fana to nie powinna być przeszkoda!

No wlasnie. Wy. Jak sie jedzie z druga osoba, a juz tym bardziej z druga polowka to zadna odleglosc nie jest przeszkoda ;)
Obrazek
Rapture

Postprzez sector 10 kwi 2010, 10:20

Błędne Koło 10 April at 10:40 Reply
Dzisiejsza impreza z Jodym Wisternoffem odwołana, producent zagra w Błęnym Kole w innym terminie :(

Mam nadzieje, Adike, ze nie wyjechales jeszcze z domu.
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 10 kwi 2010, 16:25

Niezły lol.

Specjalnie spałem do południa żeby mieć 100% sił na Jodego, a tu taki breakin' news na początek dnia.

Bywa :/
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 10 kwi 2010, 16:28

Przeciez miales nie isc lol
sector
the king of bongo!

Postprzez yaper 10 kwi 2010, 17:24

... a widzisz, a jednak. Za dużo mi dobrych bib ostatnio przechodzi koło nosa. Nigdy nie potwierdzam, bo później każdy płacze, że w ostatniej chwili odwołałem i dałem doopy.
TRANCE ENGINEERING

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 10 kwi 2010, 18:55

Szkoda, ze nie powiedziales, bo wjazd 10zl dzis zobaczylem i ja bym sie rowniez przeszedl. Nie tyle dla muzyki co pogadac o wydawnictwach w discoverze i dziwkach + koxie ;]
sector
the king of bongo!

Następna strona

Powrót do Imprezy