Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Boguś 10 kwi 2010, 16:57

Co nie znaczy by wszedzie teraz wklejac te bezsensowne swieczki i jakies glupie flagi czy inne rzeczy na nasza klase. Skoro tak bardzo wszyscy wspolczuja to lepsza modlitwa zwykla niz takie afiszowanie sie publiczne takie moje zdanie.
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Kubo 10 kwi 2010, 17:02

no wiadomix :) a teraz ide cos wypic :D
Kubo
The Invincibles

Postprzez Boguś 10 kwi 2010, 17:07

My juz pijem z Tomaszem :) aha no i Natalia Cie pozdrawia ;)
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Kubo 10 kwi 2010, 17:14

hehe pozdrow ja tez :) uciumaj tez Tomasza :D
Kubo
The Invincibles

Postprzez Boguś 10 kwi 2010, 17:20

uciumacie sie przy okazji :D
Boguś

Postprzez yaper 10 kwi 2010, 17:44

Dokładnie, BachoR, trudno się z Tobą nie zgodzić! Nie będę wymieniał osób, które ceniłem, bo to w obliczu tragedii mija się z celem, ale nie ukrywam, że było tu ich sporo.

Niech wszyscy Ci co śmiali się z Kaczyńskiego, jego żony, wklejali szydercze sygnaturki z odliczaniem do końca prezydentury zamilkną w obliczu tej tragedii - innej możliwości nie widzę. Takie zachowanie interpretuję jako przejaw niedojrzałości do życia publicznego, nie mam szacunku dla takich osób.

W moim odczuciu Lech był dobrym prezydentem, mimo takiego rozdmuchanego hype wokół niego, jaki to on jest bee i musi odejść. Chciałem ponownie na niego zagłosować, ale nie będzie mi to już dane. Szkoda.

Prezydent to jedno, ale zobaczcie ile innych, równie znaczących osób poszło do piachu. Stabilność państwa została mocno naruszona, niezły bajzel powstał w wielu sektorach: wspomnę chociażby o wojskowości i bankowości. Żeby to wszystko ogarnąć potrzeba minimum kwartału.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez sector 10 kwi 2010, 18:58

Miejmy nadzieje, ze to cos nauczy polskie wladze i da im do myslenia. Teraz gdyby byl jakias atak terrorystyczny w PL to bylby taki sajgon, ze glowa mala.

Boguś napisał(a):Co nie znaczy by wszedzie teraz wklejac te bezsensowne swieczki i jakies glupie flagi czy inne rzeczy na nasza klase. Skoro tak bardzo wszyscy wspolczuja to lepsza modlitwa zwykla niz takie afiszowanie sie publiczne takie moje zdanie.

To jest ludzka glupota. Kretynow i debili banda jak ja to mowie. Jaki cel to ma? Pokazanie, ze cos kogos to obchodzi, podczas gdy wiekszosc tych ludzi ma to tak naprawde gleboko w dupie.
sector
the king of bongo!

Postprzez pressya 10 kwi 2010, 19:17

nie byłam może wielką fanką polityki Lecha Kaczyńskiego , ale darzyłam go szacunkiem i swego rodzaju sympatią. Jerzego Szmajdzińskiego miałam okazję poznać gdy wykładał na mojej uczelni. Gość sympatyczny, inteligentny.. do teraz po częsci nie moge uwierzyć w co sie stalo, ale nie pale internetowego znicza, nie wklejam zdjec z czarna wstazka.. uwazam ze to jak kazdy z nas przezywa to indywidualna sprawa, i lepiej chyba odmówić zdrowaśke niż "palić" internetowego znicza..W dobie internetu nawet żałoba i uczucia jej towarzyszące są spłycane do kilku znaków na klawiaturze.. przykre to, ale prawdziwe.
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 kwi 2010, 19:25

jak umrzesz twoi znajomi zapalą ci wirtualną świeczkę... i wstawia czarno białe zdjecie na nk
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez pressya 10 kwi 2010, 19:30

Niestety... i zapomna po 2 dniach od pogrzebu
pressya
Under pressure

Postprzez paauli_83 10 kwi 2010, 19:50

Internet rządzi się swoimi prawami czy nam się to podoba czy nie, zatem żałoba czy wyrazy współczucia dla danej jednostki lub też zdarzenia są indywidualną sprawą, którą każdy okazuje na dany sposób - zawsze wychodziłam z założenia że żałobę nosimy w sercu nie na pokaz. Oczywiście to co się wydarzyło jest tragedią - zginął Prezydent jego małżonka oraz kilkadziesiąt najważniejszych osób w kraju. Nie trzeba interesować się polityką aby w chwili gdy dowiadujemy się o takiej informacji odczuć szok i niedowierzanie. Dziwi mnie tylko jedna rzecz, dlaczego właśnie w takich chwilach jesteśmy w stanie być ze sobą zgodni oraz zjednoczyć się, nie prowadzić ze sobą wojen - czemu nie jest tak częściej? - lecz musi wydarzyć się coś złego, aby to nas zjednoczyło. To jest właśnie smutne.
paauli_83

Postprzez pressya 10 kwi 2010, 20:03

tak niestety było jest i będzie Paauli.. i chyba nikt i nic tego nie zmieni..nawet to.. jak slysze komentarze w tv ,że ta tragedia zmieniła Polskę to się zastanawiam czy oni w to naprawdę wierzą czy tak tylko mówią to od niechcenia.. niestety znając ludzi nie wierzę w to.. w myśl zdania "jak trwoga to do Boga".. maks 2 tygodnie i znów będzie to samo :(
pressya
Under pressure

Postprzez bAchoR 11 kwi 2010, 7:36

Jak papież zmał też wszyscy się zmienili (sarkazm). Jeszcze większe kurestwo i znieczulica chodzi po tej Polsce. Najpierw taka Pani jest największą suką dla wszystkich, a potem zapala e-znicza, wywiesza flagi za papieża.
Ale to się wynosi już z tego, że np. ktoś liże dupe wykładowcy, żeby mu tylko zaliczył i się łasi, a potem jak wychodzi z jego gabinetu to mówi, że to frajer i palant.
I jak gadam o takich tematach z moimi znajomymi i argumentują to, że ,,trzeba sobie jakoś radzić'' to mnie chu.j (nie dawaj warna :) ) strzela. Ja to jestem taki, że jak jakiś ktoś mi nie pasuje i mam problem to w życiu nie zrobie maślanych oczu i nie ulegne. Nawet jakbym miał 2 lata kiblować, wyrzucić z pracy etc. Honor to honor.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez Qsi 11 kwi 2010, 23:23

bAchoR napisał(a):Nawet jakbym miał 2 lata kiblować, wyrzucić z pracy etc.

+1
Qsi

Postprzez paauli_83 26 kwi 2010, 17:26

Bar w kształcie odbytnicy
Dzięki tej knajpie powiedzenie “na&ebany w trzy d#py” nabrało zupełnie nowego znaczenia. BarRectum to wyzwanie nawet dla największych miłośników knajpianych wypraw i hektolitrów piwa wypijanych w pubach.
BarRectum (pieszczotliwie zwany z niemiecka “Arsch Bar”) jest w pełni prawidłowym anatomicznie, odwzorowaniem ludzkiego przewodu pokarmowego. Począwszy od języka i jamy ustnej, przez żołądek i długie, poskręcane jelito cienkie, aż po gigantyczne jelito grube i odbyt. Jeśli chodzi o części układu, model jest prawidłowy, lecz rzecz jasna końcowa część układu rozrosła się do ogromnych rozmiarów i to właśnie w niej można spokojnie zasiąść, by wysączyć piwko. Sam odbyt, gdy zachodzi potrzeba, może stać się drzwiami, którymi wychodzi się na zewnątrz. Na co dzień, chyba jednak nie jest używany. Nie zmienia to faktu, że BarRectum jest funkcjonującym pubem i każdy chętny może w nim usiąść i odpocząć.
BarRectum stoi w wiedeńskiej dzielnicy Museumsquartier, która jest jedną z największych na świecie, przestrzeni miejskich, poświęconych w pełni kulturze i sztuce. Za powstanie BarRectum odpowiada holendrska grupa artystów Atelier van Lieshout, którą założył w 1995 roku rzeźbiarz i projektant Joep van Lieshout

Obrazek
Obrazek
paauli_83

Postprzez Alexandra 26 kwi 2010, 22:27

shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Tulipan aka Nexus 27 kwi 2010, 1:47

Alexandra napisał(a):pamietacie formacje Milk Inc ?

http://www.side-line.com/news_comments. ... nt=Twitter

ohhh kurwa nieeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:( jak ja lubilem ten zespol :( do tej pory wiele ich hitow granych jest na wyspach jako UK Happy Hardcore... nie zaluje tych cpunów kazdy robi to co chce ale szkoda ze nie zaspiewa juz nic :( nie bede palil swiewczki hehe wpisujcie miasta hehe
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez SRGnt 27 kwi 2010, 9:00

Alexandra napisał(a):pamietacie formacje Milk Inc ?

http://www.side-line.com/news_comments. ... nt=Twitter

No patrzcie, a wydawała się taką grzeczną dziewczynką :)

Jaka by nie była ta ich muza, zrobili dla niej całkiem sporo. Pamiętam nawet ich występy z Club Rotation, tak gdzieś w 2000 r :)
SRGnt

Postprzez Alexandra 27 kwi 2010, 13:13

Ale to jakas pierwsza wokalistka, blondyna jakas... nawet jej nie znalam... pamietam tylko ta czarna :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez SRGnt 27 kwi 2010, 14:49

A no rzeczywiście :) Ja też kojarzę tylko czarnulkę, myślałem, że o nią chodzi.
SRGnt

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic