ten track to jakis obled!! uzaleznil mnie na dobre
Nie znudziło wam się to jeszcze ???? Ile można robić takiego cukru ??? Wałek do wałka podobny w 90%, a break do breaka w 95 % rzygać się chce na ten cały dzisiejszy uplift.... Pomijam już taką sprawę że przy takiej muzyce nawet nie da się bawić na evencie....
Bissen - Whiplash <<<< dobry numer Bissena
skromnie John Askew - The Witch Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix) The Viceroy & KOTO - The Horror Iio - Rapture (Ian Betts Rework) Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix) Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix) McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/ Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/ John Dopping - Cognition !!!! \o/ Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
Dla kogoś kto się nie wgłębia każdy wałek UK trance jest do każdego podobny nawet i w 96%, a dla przeciętnego człowieka z ulicy w ogóle cała muzyka elektroniczna to jest to samo. "I jak można się bawić przy takim łomocie?" Trochę głupio tak krytykować imo, bo jak się nie poświęci wystarczająco dużo czasu, to między pewnymi rzeczami trudno dostrzeć różnice. O i ta cała muzyka klasyczna też nudna - kilkanaście instrumentów na krzyż mają. W kółko to samo, ileż można. I nawet pierdolnięcia nie ma.
Johny rozsmieszasz mnie Na pewno nie przerzuce sie na UK, bo dla mnie to nuda Niech kazdy slucha swojego A krytyke, ze ktos ma inny gust pozostawiam bez komentarza
U mnie:
Jorn van Deynhoven - ASOT 450 Live from Poland (WrocLOVE) 24-04-2010