15.05.10 / Warszawa / Lifestream @ Rio with Skytech

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

15.05.10 / Warszawa / Lifestream @ Rio with Skytech

Postprzez indecentnoise 07 maja 2010, 9:37

Prawie pół roku minęło od ostatniego Lifestream'u. Z nowymi możliwościami i nowym miejscem ruszamy z seria imprez w warszawskim klubie Rio (ex Kult, Pańska 97). Pierwszym gościem będzie Mateusz z olsztyńskiego duetu Skytech, który w ciągu ostatnich miesięcy coraz prędzej wdrapuje się na szczyty będąc stale w kręgu ulubionych producentów Markus'a Schulz'a.

Line-up:
Skytech [Coldharbour / Olsztyn]
Indecent Noise [Nu Depth / Spinnin / Vandit / Warszawa]
Ryan Solberg [Łódź]
Phrase Sync.Retic [Warszawa]
Replee [Warszawa]

Miejsce:
Klub RIO, ul. Pańska 97, Warszawa

Czas:
15.05.10
START: 21
END: 4

Wejście:
10 PLN

Obrazek

Zapraszamy
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Re: 15.05.10 / Warszawa / Lifestream @ Rio with Skytech

Postprzez Amnes 08 maja 2010, 12:38

postaram się zawitać, ale już wiem że w niedziele rodzine odwiedzam, ach te ciocie..
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Rado 10 maja 2010, 20:54

Bardzo poważnie o tym myślimy, wybierałby się ktoś z południa no i oczywiście Warszawy :?:
Obrazek
Rado

Postprzez Amnes 10 maja 2010, 21:19

wienc ja moge rado nawet na południe warszawy wyjechać jeżeli mamy razem zawitać
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez indecentnoise 12 maja 2010, 20:38

timetable:
21:00-22:15 - Replee
22:15-23:30 - Phase Sync.Retic
23:30-01:00 - Skytech
01:00-02:30 - Indecent Noise
02:30-END - Ryan Sollberg
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Postprzez KaSS 12 maja 2010, 21:10

No my się z Radem wybieramy :) Tylko spać nie ma gdzie, wie ktoś które knajpy będą otwarte koło tej 4 rano? Musimy gdzieś na pociąg zaczekać.. Ale na 99% będziemy :)
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez Tulipan aka Nexus 12 maja 2010, 21:49

kebab na centralnym czynny 24 h :) kiedys z Aleksem tam jedlismy potrójnego kebaba \o/ no i polecam Park przy PKIN a dokladniej Park Świetokrzyski gdzie mozna sobie piwko wypic i na łonie nautury przeczekac do pociagu :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Rado 14 maja 2010, 11:06

Wszystko wskazuje na to, że będziemy na centralnym przed 18, jeśli nic się nie zmieniło to Amnes ma nas zgarnąć, ustawiamy się jakoś przed na małe co nie co? :) Dajcie znać co i jak bo impreza już jutro.
Obrazek
Rado

Postprzez Amnes 14 maja 2010, 22:02

Impreza chyba nie będzie zbyt oblegana z tego co widzę...
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez SRGnt 15 maja 2010, 10:05

Nie wiem czy ja się też nie wybiorę bo będę akurat w odwiedzinach u siorki w Warszau :)
SRGnt

Postprzez Tulipan aka Nexus 15 maja 2010, 11:55

bania trwa nadal hehehhehe dosc pierdzielenia robota czeka :) widzimy sie wieczorem :)
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sisiek 15 maja 2010, 13:13

Ja również melduje się na miejscu :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Stelmach 15 maja 2010, 18:00

Skoro będzie Sisiek & Nexus to na pewno coś się wydarzy :D Choć impreza muzycznie w niezbyt moich klimatach to chętnie bym wpadł - niestety w poniedziałek wybywam do Belgii na delegację i weekend poświęcam na przygotowania do podróży. W przyszły weekend pewno coś zaliczę w Amsterdamie czy Antwerpii gdzie dobrych bań nie brak.
Czekam na grube pijackie relacje i życzę Wam miłej - mocno zakrapianej zabawy :-) Piotrek odbieraj telefon :mrgreen:
Stelmach
Rave on!

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 maja 2010, 3:19

ale bania hehehhe mowcie mi party maker i nie bede odbieral telefonow jak sie bawie a impreza jest po to aby sie bawic a nei siedziec i narzekac na dja aco a jak :)
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Amnes 16 maja 2010, 3:47

bania trwa nadal, pijemy cherbatke.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez SRGnt 18 maja 2010, 16:40

Dobry balet nie jest zły :) Szczególnie, że na imprezę trafiliśmy dość spontanicznie. Wielkich tłumów nie było, ale świetnie znów spotkać wariata Tulipana :D czy też kilka innych osobistości z forum, Sisiora czy KaSS :) A widok Indecenta stojącego na bramce i sprzedającego bilety - bezcene :D Co prawda, nie puścił mi Lasebrain ale mimo wszystko zagrał calkiem przyzwoicie i mu wybaczam :P
Tylko te ceny alko trochę z d... wzięte.. no cóż, w końcu - Sztolica 8-)
Postaram się jeszcze wrzucić parę fotek i filmik 8-)
SRGnt

Postprzez KaSS 19 maja 2010, 13:53

Łoj, bania była niezła! My z Rado zaczęliśmy imprezę już w pociągu, łyknęliśmy co nie co, a potem w Warszawie odebrał nas z pociągu Amnes :) Udaliśmy się do Parku Łazienkowskiego gdzie szukaliśmy miejsca aby zrobić jakiś B4, poszliśmy do miejsca, gdzie podobnież nie ma policji i idzie w spokoju się napić, ale było już zajęte przez pijanych (chyba) warszawiaków :D wycofaliśmy się więc, bo nie chcieliśmy szukać zwady. Potem udaliśmy się do mieszkania Syna Tuska :D tam spotkaliśmy Sisiora oraz Agnieszkę :) Potem szliśmy w stronę klubu i spotkaliśmy BTS'a i Tulipana. Wszyscy udaliśmy się na stację benzynową, gdzie Amnes zakupił chipsy o smaku karkówki z grilla :D Następnie zrobiliśmy całą ekipą B4 w jakimś placu za barem w którym odbywała się potańcówka :D I ruszyliśmy do klubu. Na wejściu przywitał nas Alex, przybito pieczątki na rękach i weszliśmy na górę, po schodach w stylu pałacowym.
Skytech- spodziewałam się czegoś lepszego, zagrał parę komercyjnych kawałków które miałam okazję już parę razy słyszeć: Not Going Home, Pandorę...
Alex- Ale się wyszalałam! Zdarłam gardło i podeszwy :D Najlepsze było Ale urwał!! Tak kręcił aż wykręcił 2 guziki :D Miło było poszaleć do Big Sky.
Ceny w klubie zabójcze faktycznie, no ale czego się spodziewać, toż to Stolica!
Hmmm myślę, że wszystkim podobały się toalety z luster weneckich xD

Dziękujemy (ja i Rado) za gościnność Amnesa, jajecznicę i kawkę :D A także za miejsce do spania i ciepły śpiwór :)
Wajha! :D i pamiętajcie : BANIA TRWA NADAL!:D
Obrazek
<3|trance .. transforming peace into music|<3
KaSS

Postprzez SRGnt 22 maja 2010, 16:01

:)
SRGnt

Postprzez Sisiek 22 maja 2010, 16:05

Stelmiego muszę zasmucić bo mimo mojej obecności i Nexusa nie działo się nic co mogło by przypominać nasz patio skład :D Niestety impreza była na tyle nie zadowalająca że wypiłem na niej jedno piwo i udałem się do domu :D O wiele lepszy beforek u Syna Tuska i rozjebka za barem na Miedzianej gdzie można było pogadać. Oczywiście miło spotkać Rado i Kasie szkoda tylko że Amnes wywiózł was gdzieś na Ursynów i nie można się było dłużej zobaczyć i podyskutować. Dla organizatorów rada na przyszłość wybierajcie lepsze miejscówki bo w dawnym klubie Pańska można co najwyżej zrobić DJ Hazela (już za tydzień) a nie fajną imprezę. Zresztą jakie było nagłośnienie i parkiet każdy widział ;)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Sagi 23 maja 2010, 16:07

jaka muzyka taki klub.. mi sie wydaje ze wyszlo im tam idealnie na podstawie tej bani :P za zmasakrowanie klasyka pod koniec filmika bym zamordowal..ale za stary na to jestem zeby sie wkurwiac :P
Sagi

Powrót do Imprezy