Sport

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Sport

Postprzez Qsi 15 maja 2010, 17:28

Hej Kolejorz! Hej Kolejorz! Heja Heja Hej Kolejorz!!!!!!!! :D :D :D
Qsi

Postprzez Kubo 22 maja 2010, 8:34

Kubo
The Invincibles

Postprzez sector 22 maja 2010, 11:19

Mozna sie bylo tego spodziewac. Jak on chce napierdalac co 2 tygodnie, przecize to zart. WIdac, ze mimo jego sily to po pierwszej akcji juz mial dosc. Brakuje mu zdecydowanie techniki.
sector
the king of bongo!

Postprzez TBk2000 22 maja 2010, 16:41

I rozumu. Przerosly go ambicje i tyle. Ale i tak jego porazke przycmil hymn w wykonaniu tej panny :mrgreen:.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez Boguś 22 maja 2010, 16:47

Jaga zdobyła Puchar Polski pokonując Pogoń Szczecin 1:0
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez sector 22 maja 2010, 18:08

kto to jest Jaga? ;]
sector
the king of bongo!

Postprzez Humulus 22 maja 2010, 19:03

To chyba taka baba :P
Obrazek
Humulus

Postprzez Matvel 23 maja 2010, 11:02

sector napisał(a):kto to jest Jaga? ;]

Oj :spank:

Wyjazd historyczny. Dla takich chwil warto żyć. Gardła to praktycznie nie czuję :D

Obrazek
Matvel

Postprzez sector 23 maja 2010, 12:05

Dalej nie wiem :D
sector
the king of bongo!

Postprzez michal 23 maja 2010, 13:33

Jagiellonia Białystok
'Es ist alles lächerlich, wenn man an den Tod denkt' T. Bernhard

"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen" L. Wittgenstein
michal

Postprzez adike 23 maja 2010, 18:30

jak tam oceniacie finał LM ? nie mogłem wczoraj obejrzeć finału, chyba pierwszy raz odkąd interesuje się piłką :( warto oglądać powtórke? ;]
ps. no to gratki dla Białostoczczan :)
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez sector 29 maja 2010, 18:50

Ogladal ktos dzisiejszy mecz? BO ciekawy jestem jak grala nasza 'nowa' kadra :)
sector
the king of bongo!

Postprzez adike 30 maja 2010, 11:48

w wiadomościach chwalili, że remis ze wskazaniem na naszych, a 4ka debiutantów pokazała się z dobrej strony. widziałem jakiś słupek i przestrzeloną patelnię od naszych, także chyba było spoko ;]
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Postprzez phantom 30 maja 2010, 12:28

Mierzejewski pokazał brazylianę :).
phantom

Postprzez newb 01 cze 2010, 19:50

Niedługo mundial ;)

więc może czas na jakas rozmowe o druzynach

nie bardzo rozumiem powolania dungi
z jednej strony ciesze sie ,ze olal wiele pseudo gwiazdek typu Neymar i Ganso nie mowiac juz o Ronaldo z drugiej mogl chyba spokojnie powolac wiecej zawodnikow grajacych w lidze brazylijskiej np obroncow Sao Paulo : Mirande i Alexa Silve

ale jak wielu zauwazyło juz Dunga stawia na zawodnikow mocno na boisku pracujacych i dobrze :)

ps tak wyglada Alex Silva po ostatnim spotkaniu ligowym z Guarani :)

Obrazek
newb

Postprzez sector 06 cze 2010, 13:04

Benitez odchodzi z Liverpoolu?
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 13,00.html

Predzej bym sie spodziewal, ze sami go wywala, a tu takie jaja.

--

No i po benitezie, podobno ma isc do Interu jako trener. Jakis tam szef interu jest juz umowiony na rozmowe z nim. Ciekawe co z tego wyniknie. Co mozna dalej przeczytac na skysports to:

10.18 According to reports in Spanish daily Marca, Liverpool captain Steven Gerrard is prepared to leave the club in order to join Real Madrid. Gerrard has been mooted as new Real coach Jose Mourinho's No.1 transfer target for next season.

09.34 Chelsea will fight to keep hold of midfielder Joe Cole, according to Blues assistant manager Ray Wilkins. Reports in several Sunday tabloids, though, claim the England international will join Arsenal on a free transfer.

Ciekawe co z tego wyniknie i jak dalej potocza sie transfery! Zapowiada sie niezle lato :)
sector
the king of bongo!

Postprzez phantom 06 cze 2010, 21:10

Lubię poczytać sobie codziennie gossip na BBC, szczególnie podczas okna transferowego, ale ostatecznie okazuje się, że tylko niewielka, naprawdę niewielka część z tych spekulacji zostaje urzeczywistniona. Jednak to fakt, że wielu menedżerów obawia się, że Mourinho wpadnie w kill frenzy i wykupi kontrakty wszystkich gwiazd, zwłaszcza tych z brytyjskich klubów.

Lato będzie tym ciekawsze, że przecież już za chwilę MŚ, a nie od dziś wiadomo, że na takich imprezach rodzi się najwięcej gwiazd. Niektóre zresztą równie szybko spadają.

A ten Cole to nawet niezła opcja. Piszą już o tym od jakiegoś czasu. Byłby rewanż za (c)Ashleya.
phantom

Postprzez sector 06 cze 2010, 21:13

Ja jestem bardzo ciekawy Liverpoolu. Jesli Gerrard odejdzie to i nie znajda zadnego dobrego trenera na miesjce Beniteza to klub skonczy jeszcze nizej niz w tym roku.

A co do Arsenalu, to wyglada na to, ze to ostatni sezon Fabregasa w Arsenalu.
sector
the king of bongo!

Postprzez adike 07 cze 2010, 20:24

Nie mogę doczekać się mundialu :) szkoda, że nie zobaczymy takich zawodników jak ferdinand czy drogba. w absencji tego pierwszego cieszy mnie fakt, że gerrard został kapitanem reprezentacji Anglii, której kibicuje. dunga olał również zawodników takich jak adriano (co mnie akurat nie dziwi) czy ronaldinho (co mnie akurat dziwi, bo w milanie prezentuje się dobrze, poza tym w turniejach właśnie tacy zawodnicy zwykle potrafią rozstrzygnąć wynik) i jeszcze kogoś tam znanego.

co do sytuacji w liverpoolu... benitez został zwolniony, na szczęście klubowi udało się z nim dogadać, że wziął tylko 3 mln z przysługującej mu 12 mln odprawki. wielu kibiców się z tego cieszy. inni poszli pod klub palić amerykańskie flagi (obwiniając, słusznie, właścicieli klubu o sytuację w drużynie). rafa na zawsze pozostanie legendą klubu za zwycięstwo w LM, za finał LM, za wspaniałe wygrane na camp nou, san siro czy w madrycie. jednak ostatni sezon był tragiczny. krótka ławka i bardzo dużo kontuzji nie ułatwiało walki o czołowe miejsca, a rafa podejmował sporo dziwnych decyzji, które nie przynosiły efektów. Klub został wystawiony przez nowego chairmana na sprzedaż jakiś czas temu i mamy nadzieję, że zostanie wykupiony przez jakichś multimilionerów. tradycja klubu powinna przyciągnąć kogoś takiego. Póki co jest bieda, na następców benka wymienia się z anglii marka hughes'a, roya hodgsona, legende klubu kenny dalglisha oraz martina o'neilla z aston villa. wczoraj eriksson wypowiadał się, że jego marzeniem byłoby poprowadzić ten klub.
większość decyzji pewnie zapadnie po mundialu. marszczerano zapowiedzial, że po mundialu postanowi o swoich przenosinach do mediolanu. Steve G sie nie wypowiada o transferach. Nigdy nie mówił, że chce odejśc i póki nie odejdzie na pewno o tym nie wspomni. Szczerze to życzę mu jak największych sukcesów. To jest mój ulubiony piłkarz i chyba byłbym w stanie wybaczyć mu odejście np. do realu. 30 lat to czas, gdzie trzeba w końcu coś osiągnąć. Nando też się zbytnio nie wypowiada... poczekamy, zobaczymy. wspominało się również o przejściu benayuna do chelsea... jestem pewien, że mimo wszystko klub się pozbiera i będzie lepiej niż w minionym sezonie. jako ciekawostke podam fakt, że lfc wysłał na mundial więcej zawodników niz manu czy chelsea ;))
currently addicted to:
Hybrid - Disappear Here
adike

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic