Global Gathering Polska @ Tor Poznań - 05.06.2010

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Global Gathering Polska @ Tor Poznań - 05.06.2010

Postprzez Rado 19 lut 2010, 15:33

Wy tu o pierdołach a do składu dochodzi John Digweed, zapowiada się na prawdę konkretne festiwalowe lato :)
Obrazek
Rado

Postprzez Nolaan 23 lut 2010, 12:23

Tinusia napisał(a):powiem tyle: Będę i chuja! może mi tam nawet wiśniewski zagrać byle dobrze

Agree. Może i mnie tam zawinie? Dawno, kuźwa, nigdzie nie byłem.
Po drugie, wyznaję zasadę że muzyka elektroniczna ma charakter utylitarny. W aucie na długiej trasie słuchasz posuwistych progów, na imprezie szybkich łomotów, uczysz się czy pracujesz to nadajesz lekki chill czy ambient. Uważam że każdy gatunek muzyki elektronicznej ma zastosowanie w innym środowisku, innej sytuacji i w zasadzie ciężko jest określić który gatunek jest lepszy czy gorszy

To po jaką cholerę tak się ciskasz? W ogóle to jest pierdolenie o Szopenie. Zasada jest taka, że każdy słucha tego co mu w danej chwili podchodzi, mniejsza o to gdzie jest i co robi. Dajmy na to przerysowany przykład: w Twoim mniemaniu do gry wstępnej z zajebistą laską wypadałoby zapuścić ambienty. A ie, bo np. godne trensiwo może ją nakręcić wcale niezgorzej. I o kant dupy cała teoria.
Olewając i nie jeżdżac na imprezy, głównie te zagraniczne o sprawdzonej renomie, ekipie i gatunkach nieobecnych w Polsce (co robi a propos jakieś 99% użytkowników tego forum) tracisz wielką możliwość sprawdzenia i poznania muzyki na imprezie
Znowu sraka. Bo akurat Ty nontopa siedzisz na zagranicznych eventach i myślisz że tak jest git. A nie. Mi tam krajowe biby nie wadzą. Jak jest dobra paczka, to mogę jechać nawet i do Ekwadoru, powiksować przy Kalwi i Remi. U nas też można poczuć dobry klimat, dobrą energię z bujania się pospołu do setów. To zabrzmiało tak jakby polska publika to były same zaćpanedo nieprzytomności mumie co im wsio rawno kto, co i jak gra.
Stelmach napisał(a):Stąd też wychodzę z założenia że miłośnik muzyki nie jeżdżacy na eventy jest uboższy w całą wiedzę i doświadczenia odbiorcy, a czesto w ogóle jej nie posiada, a ten który aktywnie uczestniczy w imprezie zdobywa masę obserwacji i doświadczeń jakże cennych dla prywatnej orientacji w tym czego słucha

Jak beę chciał obserwować to sobie zapuszczę National Geographic, albo wyjdę z lupą na łąkę obczajać biedronki. Na event jadę po to, zeby się bawić, dać upust emocjom, popatrzeć na laski i spotkać ziomków.
bAchoR napisał(a):Ja przykładowo potrafie bawić się nawet przy chillach czy Namlook'owskich ambientach. Zabawa to pojęcie względne.
Dokładnie.
bAchoR napisał(a):Stelmach, Wasze opowieści i zdjęcia z eventów pokazują totalne zbydlacenie i poszerzanie międzynarowych stosunków poporzez oporowe libacje, a nie pełne pasji tripy miłośników muzyki elektronicznej. Może czegoś się nie dowiedziałem i nie doczytałem, ale tak to się prezentuje, z boku patrząc.
Zgadzam się. Z całym szacunkiem, ferajno do Was, ale właśnie przez to o czym Bachor napomknął odechciało mi się jeździć na biby. Bo w większości wypadków chodzi nie o dobry fun ale o to, żeby zalać ryja i spać w trawie. A nie dja Bóg się z ludem nie napić! To już masz człowieku bardziej przesrane niż jakbyś miał wydziergane na tiszercie "ATB to mistrz".
Alexandra napisał(a):ostatecznie lepiej powiedziec, ze sie nie jedzie a potem zrobic surprise hehehe

Też prawda ;] Raz mi się na TX w 2007 zdarzyło, zaciesz luda był niemiłosierny.
Sisiek napisał(a):Jeszcze raz Ci powtarzam, że nie każdy musi robić to co Ty robisz i jeździć tam gdzie Ty jeździsz bo każdy ma swoje życie i robi co mu się podoba. Nie jest prawdą iż ktoś z tego powodu nie może się wypowiedzieć na jakiś temat. Jak już mówiłem odbij ode mnie bo ch.. wiesz a się prujesz jak społeczniak na komendzie.

Jak się jakimś psim cudem skumamy, to upomnij się o browara, sisiek :D
Pewnie za to, ze się raz sążniej wypowiedziałem dostanę po dupie od większości, bo coponiektórzy wypomną mi jak to się ATB jarałem i Arminem swego czasu. Trudno, zniosę te dopust Boży. Ale raz mnie naszło powiedzieć gdzie mnie boli i pokomentować Wasze wypowiedzi.
Póki co wstępnie tylko mnie zapiszcie, bo nie wiem jak z sianem stał będę, żeby potem nie było, żem jeden z tych co się chorymi psami wymawiają. Bachor, jeśli jedziesz i ja się zjawię to musimy browara wypić na skumę, bo upliftofcy powinni się wspierać. Mam nadzieję, że nie odmówisz?
Pocałujta wójta w ...
Nolaan

Postprzez Vidia 23 lut 2010, 12:40

upliftowcy faktycznie powinni się wspierać.. to może ja też się przejadę;-D
Line up ze względu na niektóre osoby (Cox, Ottaviani, O'Callaghan, van Dyk mimo wszystko) nawet interesujący, ochota do pojechania by się znalazła, obawiam się jednak, że gorzej będzie z pieniędzmi, tak więc mnie nie zapisujcie na razie (żeby nie było). Gdyby siano się znalazło, chętnie dołączę.
Vidia
Die Sehnsucht.

Postprzez sector 23 lut 2010, 13:08

Nolaan, to Ty juz nie sluchasz ATB? (z czystej ciekawosci pytam).
sector
the king of bongo!

Postprzez Nolaan 23 lut 2010, 13:50

Powiem tak - jak mnie najdzie, to sobie puszczę IntenCIty albo Let U Go, tą najlepszą wersję. Albo jakiś jego czilałt. Ale z manii wyrosłem już. Jest dużo lepszych producentów, z bardziej energetycznymi kawałkami. Wyrobiłem się i to nie bez Waszego tu udziału ;)
Pocałujta wójta w ...
Nolaan

Postprzez sector 23 lut 2010, 14:06

Grunt, ze przejrzales na oczy :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Technik303 01 mar 2010, 21:31

Nie jest zły ten line-up ;) Może ja się skuszę, bo nie wiem co mi w czerwcu wypadnie :)
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Solo van Small 27 maja 2010, 22:01

temat jakby umarl wiec trzeba go nieco odswiezyc

Podział na sceny:

OPEN AIR MAIN STAGE

Paul Van Dyk
Steve Angello
John Digweed
Giuseppe Ottaviani (Live)
Abel Ramos
Paul Thomas
Neevald
Erijef Massive (Live)

‘THE REVOLUTION CONTINUES’ ARENA

Carl Cox
Nic Fanciulli
Josh Wink
Cristian Varela
Yousef
Jon Rundell
Marcin Żyski (Dj Mag Polska)
Christopher Grüning (MSM DJ’s Collective)
Venti Otto (MSM DJ’s Collective)

GODSKITCHEN ARENA

Judge Jules
John O Callaghan
Filo & Peri
Simon & Shaker
Jerome Ism-Ae
Micky Slim
Myon & Shane 54
Sebastian Gamboa (Pacha Ibiza)
Inox (FTB Dj Team)
Mike Wind vs. Second Mind (MSM DJ’s Collective)
Jacob (MSM DJ’s Collective)

Q-DANCE ARENA

Tatanka
Endymion
Wildstylez
Alpha²
Davide Sonar
A*S*Y*S
Scope DJ
Digital Punk
ResQ
Cue Factor
Digital Abuse
+ MC Chucky

DELUXE ARENA

Sebastian Gamboa (Pacha Ibiza)
Neevald
Wet Fingers
Poziom X
Andrew Sommers (MSM DJ’s Collective)
Jerry Deff (FTB Team)
Peter Drum (MSM DJ’s Collective)
Hywel
Grass

SCENA NIESPODZIANKA

Micky Slim
Abel Ramos

Dervish
Majestic
Charlie (MSM DJ’s Collective)
Soulside (MSM DJ’s Collective)
Next DJ (MSM DJ’s Collective)
Tralien
Radi S
Dap (MSM DJ’s Collective)
Fank (MSM DJ’s Collective)

bedzie jakas lista obecnosci?
Wypoczynek :) - Over & Out :)
Solo van Small

Postprzez Amnes 28 maja 2010, 1:08

Solo van Small napisał(a):bedzie jakas lista obecnosci?

goście z lajnapu pewnie będą
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Solo van Small 31 maja 2010, 10:13

Amnes napisał(a):
Solo van Small napisał(a):bedzie jakas lista obecnosci?

goście z lajnapu pewnie będą

Very Funny :P

a tak na serio ktos z forumowiczow sie wybiera na ta impreze?
Solo van Small

Postprzez pressya 31 maja 2010, 18:12

ja sie pisze na before bo na sama impreze nie ide niestety , bronie mgr 2 tygodnie po wiec sami rozumiecie :))) ale z checia sie dolacze na b4 ;)
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Alexandra 01 cze 2010, 16:23

aaa Natalia 2 tyg po imprezie masz obrone i Ty nie idziesz :O przeciez zdazysz sie 50razy nauczyc :) jak ja bym chciala miec jeszcze raz obrone :D piekna sprawa hehe
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Sisiek 01 cze 2010, 16:55

No co Ty akurat wieczorem i w nocy w sobotę będzie się uczyć :D :D
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez pressya 02 cze 2010, 17:30

Nie bede sie uczyc wieczorem ale mam pare wydatkow i ta impreza jest mi teraz nie w smak jesli chodzi o finanse ;) a po obronie przeprowadzam sie wiec nie moge szalec z kasa;)
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Stelmach 03 cze 2010, 18:48

Prawidłowo Natalio, odkładaj kasę na konkretnie imprezy w Londynie a nie na potańcówki w Polsce :-) Jak Bóg da wpadam do UK w sierpniu na Frantic, a bankowo na Hard House Academy w październiku więc odpowiednio zaszalejemy jak za starych dobrych lat.
Stelmach
Rave on!

Postprzez Solo van Small 06 cze 2010, 9:04

Przybylem...
Zdobylem....
Wybawilem sie...
...umieram :P

ciag dalszy nastapi...
za jakis czas...

na chwile obecna moge tylko powiedziec ze byla to moja najlepsza potancowka w Polsce od 3 lat :P
Solo van Small

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy