pressya napisał(a):zgadzam sie ze lizactwo Arminkowskiego tyłka wychodzi mu na dobre
pressya napisał(a):Kasper pierdzielisz jak pobity. Nie oszukujmy sie ale to co Armin lansuje ostatnimi czasy jest dnem jakich mało, czasami znajdzie jakieś perełki ale naprawdę rzadko, a JOC to jeden z jego ulubionych pupilków ( i nie próbuj się kłócić się ze mną w tej kwestii bo wiem co mówie) ,a Armiś stara się go promować jak tylko może (Big sky grane do znudzenia w Asotach) . JoC mógłby się skupić na jakimś konkretnym wale , bo to co narazie robi to rozmienianie się na drobne. Amen!
pressya napisał(a):a chociazby 383nie chodzi tu tylko o kwestie JOC, wiesz ja nie jestem fanka Armina, nie sikam na jego widok i nie bede
a Ty widze go zaciekle bronisz
Armin jak sie uprze na jakis kawalek to nie ma bata.. asoty slucham rzutami.. jeden tydzien slucham , jeden nie, ostatnio slyszalam 383 .I szczerze ? nie podchodzi mi to co tam słysze
jak juz wczensiej wspomnialam czasem Pan Armin WAN BE wylapie jakas perelke ale nie zawsze. Teraz Kasper czekam na Twa odpowiedz bo pewnie takową i tak bym dostała
pozdrawiam i sie nie spinaj

Rapture napisał(a):Fakt, ze to nie ten mocny, pedzacy JOC co kiedys ale porownania do "In & Out of Love" IMO z pupy
Teo napisał(a):Ja się zastanawiam dlaczego do tak kiczowatego numeru musi się wypowiadać tak wiele osób, a świetny progressive house otrzymuje tylko jedna odpowiedz jak np. Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP
Teo napisał(a):a Kacper musi się sprzeczać, bo przecież wszystko spod Armady jest kapitalne i fenomenalne.

Sisiek napisał(a):Bardzo fajny club mixSłyszałem na jakimś secie nawet nie wiedziałem że to to ale sprawdziłem TLke więc chciałem się pochwalić że znam. Podoba mi się i pisze to całkiem serio
Rapture napisał(a):W koncu ma prawo sie mu podobac (jak zreszta kilku innym osobm rowniez) a ze popiera dzialania Armady, Armina itp insynuacje to jest jego sprawa, wiec skonczcie juz takimi wycieczkami. To jest Forum Muzyki Elektronicznej a nie Forum Muzyki Najlepszej i kazdy ma prawo tu pisac o jakichkolwiek produkcjach z tej dziedziny, rowniez o tych, ktore sa wg wiekszosci slabe.
SRGnt napisał(a):Przypomina trochę stare vocal trance`y.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość