peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DMonisia napisał(a):ej ja parę razy wysłałam i mnie jakoś nie zbanował ja tego nie czaje czy ja mam tam jakieś przywileje![]()
Gadu napisał(a):Jednak nawoływanie poprzez G!oogle pe el przynosi skutki.
Boguś napisał(a):nie mow hop hahaha przywileje to sprobuj wejsc na FMT
witamy serdeczniemichal napisał(a):no to i ja się melduję, lepiej późno niż wcale
Monisia napisał(a): ale jak z jednego ostrzeżenia nagle zrobiło się 4 nie czaje tego liczenia
Boguś napisał(a):bo to jest B!ardzo zaawansowana matematyka i Monika nie ogarniesz jejwg pierwszej zasady B!anowania user otrzymuje jedno ostrzezenie o wartosci takiej, jaka sobie zazyczy najwyzszy Admin :]
michal napisał(a):dostałem PW od Phantoma via progg.pl i od peterhol9 via fmt, lecz tej drugiej wiadomości nie mogłem niestety odczytać - K!toś ją bowiem skasował
szacunek dla mniephantom napisał(a): czy dobrze pamiętam Twój drugi nick. Wychodzi na to, że nie warto było ryzykować bana, bo tak to się chyba skończyło w przypadku peterhol9.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości