Fantasy Premier/Champions League

http://fantasy.premierleague.com/
Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Fantasy Premier/Champions League

Postprzez sector 21 sie 2010, 10:45

Ja juz nie mam nikogo z Man City. Mialbym Johnsona ale teraz przy Milnerze, SWP i tym jeszcze jednym co nie pameitam nazwiska to raczej nie bedzei gral regularnie - to raz a dwa, ze City wydaje sie wyjatkowo slabe co pokazal mecz z Tottenhamem gdzie Spursi jechali ich z kazdej strony.

Aaa! Druga sprawa tak jak pisalem na poczatku. Zdrowo ich pojebalo z cenami a teraz jeszcze Drogba po pierwszym meczu poszedl w gore o 0.2 lol! Cena mojego skladu to juz 100.6 \o/
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 21 sie 2010, 11:32

Ktorego skladu Marcin ? :D

U mnie 3 zmiany w porownaniu z ostatnia kolejka. ;)

Obrazek
Kubo
The Invincibles

Postprzez phantom 21 sie 2010, 12:33

Widzę, że przekonałeś się do Carrolla :). Mam nadzieję, że gość nie zawiedzie w tej kolejce, bo oznaki potencjału pokazał już z MU, gdzie naprawdę był żywiołowy i niewiele brakowało, by strzelił z główki w pierwszej połowie.
phantom

Postprzez sector 21 sie 2010, 12:38

Ja wrocilem do taktyki z zeszlego roku.
Obrazek
sector
the king of bongo!

Postprzez TrancEye 21 sie 2010, 13:45

No Marcinie masz atak marzen :D Ciekawe jak van Persie sie spisze Ja stawiam jednak na Chamakh'a
TrancEye
Uplifter

Postprzez sector 21 sie 2010, 13:54

RvP imo jest o wiele lepszy od Chamakha. Jednak nie wiadomo jak bedize gral po powrocie z wakacji. Chamakh narazie niw wyglada mi na typowego strzelca jak Drogba. W ostatnim meczu nie wychodzilo mu wiele akcji. Mam jednak nadzieje, ze sie rozkreci. Tak czy siak licze, ze duel Robin i Cesc beda spisywali sie podobnie jak rok temu na poczatku sezonu.
sector
the king of bongo!

Postprzez phantom 21 sie 2010, 17:00

sector napisał(a):Chamakh narazie niw wyglada mi na typowego strzelca jak Drogba.

Chyba nie był takim już w Bordeaux. To zresztą potwierdziło się, gdy dzisiaj zszedł na skrzydło po wejściu van Persiego.
phantom

Postprzez Kubo 21 sie 2010, 17:08

No to niedoceniany przeze mnie Theo wbil 3 bramy beniaminkowi i skonczylo sie na "skromnym" 6-0 ;)

Tak phantom, ogladalem ostatni mecz newcastle i Karolek wyroznial sie :) Myslalem tez o Nolanie i Gutierezie ale to poczeka jeszcze przynajmniej do nastepnej kolejki.

Warto odnotowac swietny wystep Bale'a ktory wsadzil Stoke 2 bramy (jedna z woleja w okno)

Teraz jedna polowa Chelsea i uciekam na piwko :mrgreen:
Kubo
The Invincibles

Postprzez sector 21 sie 2010, 17:42

Prawda jest taka ze ten Karol to moze i sie wyroznia ale co z tego jak to tylko Newcastle. Taka mam koncepce eksperta! :D
sector
the king of bongo!

Postprzez sector 21 sie 2010, 21:54

No to na dzien dzisiejszy troche poruchalem :D 65pkt a jeszcze nie gralo mi 3 zawodnikow. Kuba, czuj sie poruchanym przez eksperta! :D
sector
the king of bongo!

Postprzez phantom 21 sie 2010, 22:45

No, nieźle ci przyżarło :). Ale z Fabregasem znów wtopa, choć zagrał naprawdę porządne kilkanaście minut.

A z Carrollem jest tak, że trzeba na którychś pozycjach ciąć koszty ;). No i mam nadzieję, że jednak nie będzie to TYLKO Newcastle i trochę pograją w tym sezonie.
phantom

Postprzez sector 22 sie 2010, 8:12

phantom napisał(a):No, nieźle ci przyżarło :). Ale z Fabregasem znów wtopa, choć zagrał naprawdę porządne kilkanaście minut.

A z Carrollem jest tak, że trzeba na którychś pozycjach ciąć koszty ;). No i mam nadzieję, że jednak nie będzie to TYLKO Newcastle i trochę pograją w tym sezonie.

Co do Carrolla to masz racje. Jednak nigdy nie wiadomo jak kogos ustawic i gdzie ciac koszta. Trzeba miec jakis pomysl wlasnie i miec nadzieje, ze da rade cos wskurac w druzynie. To cos jak Bent w Sunderlandzie. Co z tego, ze byl jednym z najlepszych strzelcow w PL jak to nadal tylko Sunderland i tracili duzo bramek i tym samym przegrywali.

Fabregasa trzymam caly czas bo nigdy nie wiadomo jak to z nim bedzie. TO tak jak z Drogba. Mial niepewny wystep w 1 kolejce a wyszedl w podstawowej 11 strzelil 3 bramki i jego cena odrazu wzrosla o 0.2. Z Fabregasem moze byc to samo jak w meczu z AV gdzie wszedl z lawy strzelil 2 bramki i zszedl :) Mam nadzieje, ze od nastepnego meczu bedzie gral juz pelne 90min razem z RvP, ktory prezentowal sie swietnie.

Mialem tez szczescie z Fosterem, ktory mimo, ze w meczu z Blackburn wpuscil gola to obronil karnego i dostal +5pkt :)
sector
the king of bongo!

Postprzez Kubo 22 sie 2010, 9:04

sector napisał(a):No to na dzien dzisiejszy troche poruchalem :D 65pkt a jeszcze nie gralo mi 3 zawodnikow. Kuba, czuj sie poruchanym przez eksperta! :D

Drogi Marcinie... Poruchanym to Ty bedziesz :P U mnie gralo tylko 4 zawodnikow i mam 53 pkt a dzisiaj pozostala 7 cisnie 8-)

:arrow: Newcastle rozwalili w ostatnim sezonie 1 lige, wiec tutaj na pewno sobie poradza ;) Maja kilku zawodnikow ktorzy potrafia grac, wiec spadek z PL raczej im nie grozi. Licze ze Karolinka sie rozkreci choc na poczatek maja 2 trudne mecze.

BTW. Cos matvel cienko przedzie w porownaniu z ostatnim sezonem :P

Wazza Team czyja to druzyna ? :>
Kubo
The Invincibles

Postprzez Matvel 22 sie 2010, 11:32

Kubo napisał(a):BTW. Cos matvel cienko przedzie w porownaniu z ostatnim sezonem :P

Za dużo przekombinowałem niestety. Się skończy pewnie po następnej kolejce na wildcardzie.
Matvel

Postprzez sector 22 sie 2010, 12:53

Kubo napisał(a):Drogi Marcinie... Poruchanym to Ty bedziesz :P U mnie gralo tylko 4 zawodnikow i mam 53 pkt a dzisiaj pozostala 7 cisnie 8-)

Drogi Kubo, masz 45pkt :D

Nie zapominajmy ze 2 lata temu Newcastle wlasnie spadlo z ligi, wiec nie liczy na cuda.
sector
the king of bongo!

Postprzez phantom 22 sie 2010, 13:18

Większość piłkarzy Matvela zagra dzisiaj i jutro, więc jeszcze nie wszystko przekreślone.

A Newcastle dwa lata temu miało niezły cyrk związany z próbą sprzedaży klubu i wymuszoną zmianą trenerów. Nie pomogła nawet legenda Shearera.
phantom

Postprzez Kubo 22 sie 2010, 15:29

A Carroll strzela swoja 2 bramke i Newcastle prowadzi z AV 4-0 :mrgreen: Mielismy nosa phantom :highfive:

Nolan i Carroll dolozyli po jednej i AV rozbita 6-0 :shock:
Kubo
The Invincibles

Postprzez Kasper 22 sie 2010, 17:47

Kubo napisał(a):A Carroll strzela swoja 2 bramke i Newcastle prowadzi z AV 4-0 :mrgreen: Mielismy nosa phantom :highfive:

Nolan i Carroll dolozyli po jednej i AV rozbita 6-0 :shock:

A pomyśleć, że AV zaczęła od niestrzelonego karnego Carew'a.
Kasper

Postprzez phantom 22 sie 2010, 18:27

Kubo, a miałem jeszcze Nolana w podstawowym, ale ostatecznie zrobiłem zmiany i w ubiegłym tygodniu zarobił tylko dwa punkty jako zmiennik :D. No ale co tam, z Andy'ego Carrolla jeszcze będą ludzie.

Cholera, jeszcze mam Williamsona na ławce, ale nie ma szans, żeby wszedł :\.
phantom

Postprzez sector 23 sie 2010, 10:01

Jestem ciekawy jak poradzi sobie wlasnie druzyna AV w tym sezonie bez Milnera oraz ich dobrego trenera. Wczesniej nie myslalem, ze beda tak grali jak w 1 meczu. Drugi z Newcastle to juz parodia. Przeciez to druzyna z czolowki PL - a przynajmniej byla.

Dziwi mnie natomiast remis Man U. Widac, ze bez Guzca im nie idzie. Tottenham tez chyba wygrali jakos kontrowersyjnie. Na chwile obecna najlepsza druzyna wydaje sie bych Chelsea, ktora zgarnela 12 goli w 2 meczach. Fakt faktem nikogo mocnego jeszce nie mieli, ale 12 goli robi wrazenie.
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic