1 - poczatek ladny, przypadl mi do gustu, jak z jakiegos filmu

sam utwor tez niczego sobie, przejscie rzeczywiscie nie dopracowane, nie zgrane, nie odpowiednio nalozone, choc nie jest tragiczne bo sadzilem ze beda jakies konie

2 - ten kawalek juz mnie tak nie przekonuje choc ma swoje dobre momenty dzieki ktorym nie potrafie go spisac na straty, na przejsciu robi sie niezly chaos

3 - nie dla mnie takie kawalki, czuje ze wchodzi nastepny, to przejscie do tej pory chyba wyszlo Ci najlepiej
4 - podoba mi sie, czy mi sie wydaje czy bawiles sie pitchem? bo cos jakby zeszlo przy 16 minucie, za to minus bo jesli to bylo to co myslalem to zrobiles to zbyt odwaznie (czyt. energicznie), ojejku !!! teraz do dopiero jest chaos

5 - kawalek taki w miare, jednym uchem wpada, drugim wypada, przejscie zbyt szybkie i niezbyt zsynchronizowane
6 - chyba dzis trance mi specjalnie nie wpada w ucho, chociaz po doglebym wsluchaniu sie w dzwieki mozna odnalezc pozytywne wibracje w tym kawalku, zanotowalem drugie w miare dobre przejscie
7- szybko zlecial, nawet nie wiem kiedy bo nie przykul mojej uwagi
8- nie podoba mi sie
ciezko mi cos napisac pozytywnego o Twoim secie mimo ze kilka pozytywnych rzeczy sie w nim mozna dopatrzyc, za duzo jest jednak minusow ktore przykuwaja uwage, ostrzegales ze set techniczny raczej nie bedzie ale w zamian mialy byc fajne kawalki, w moim odczuciu nie bylo ich tu calkiem duzo, 2 moze 3, dla mnie to stanowczo za malo, po prostu nie trafiles w moj gust, ale z jednym sie zgodze, gdyby wszystkie kawalki mi sie podobaly nie zwracalbym uwagi na technike, bo wedlug mnie dobry dj to taki ktory gra to co sie podoba ludziom niewazne w jaki sposob

pozdro