Ale miodnie… Od początku rozpływałem się w dźwiękach z wytwórni Absys, ale w 3min przeżyłem szok… to jest zamierzone że wszystko się kończy i właściwie rozpoczynamy podróż nie od przejścia na drugą stronę muzycznego wąwozu ale jakbyśmy dopiero postawili pierwszy krok na kładce. Hmm… ciekawe. Dwójeczka to klasyk i marzyłoby mi się by to przerobić w deep house’owy nr. Z sekcją kontrabasu i trąbki (ale to plan na przyszłość). Hmm jakoś tak urwane to przejście pomiędzy Damon a Adamem i uważam, że można było ze 30sek wcześniej a przede wszystkim głośniej!! Bo ten utwór z wytwórni pana Timewriter’a na to zasługuje ;] … Ooo jest i wielki człowiek… rzekłbym legenda wszystkiego co ciekawego w tworzeniu deep’owych brzmień. Plus za niego. Choć znów muszę się przyczepić do przejścia… Mniam! Exoplanet daje radę swoim niekonwencjonalnym brzmieniem bardziej podchodzącym pod deeptechno albo i Detroit. Dobre x2!
No i mamy znów 28min i jakbym zmienił kanał TV z klubowego na przyrodniczy… (strapiony)
Rekompensuje nam to genialny utwór z wytwórni Solaris, aż czuć powiew ciepłego wiatru… zapach kwiatów… rewelacja!
Aha… mam Cię! Który to już raz ;> ok., nie liczę
Kubę zawsze szanowałem za podejście czy to do produkcji czy do samego grania live. Nasz rodak jest (i nie boję się tego napisać) najlepszym młodym producentem muzyki z pogranicza deep house/Detroit i szeroko pojętej muzyki elektronicznej z bardziej jazz’owym podejściem. SZACUN!
Dalej płyniemy sobie spokojnie poprzez Mobilize i zahaczamy o skoczny kawałek od Luciano… przyjemnie naprawdę. Na koniec polska perełka widzę. Ten jegomość to człowiek o tyle utalentowany co charytatywny muzycznie. Wiele produkcji Peterskiego mam na dysku i większość to prezenty od Phatt bądź jego od tak oddane dla ludzi… to po tym widać prawdziwego artystę! Oczywiście trzeba wspierać swoich i zachęcam do kupowania w miarę możliwości
Brawo set mi się podoba i na 100% ląduje na Ipodzie w dziale „dobry deep to tylko z rodakami”
Pozdro gorące, czekam na kolejną odsłonę podróży muzycznej

Zapraszam do siebie. Ciao