Ok, dziś jest ten dzień, w którym ostro zabieram się za odsłuchy setów z BM. Na samym wstępie chciałbym też się pochwalić, że byłem lepszy od peterhol9'a, gdyż oprócz Voorna znałem również Garniera

. Zważywszy na fakt, że mój kom się aktualnie rozładował, a dziewczyna wymknęła się do pracy, toteż byłem zmuszony podpiąć swój sprzęt odsłuchowy do jej lapa, a przyczyniło się to do stwierdzenia, iż moje słuchawki jeszcze nigdy nie grały tak źle

. Z kolei ta okoliczność sprawiła, że słucham właśnie Twojego seta, zważając na zawarty w nim - niezbyt wymagający dla sprzętu - gatunek muzyczny

Zatem co znalazłem w Twoim secie? Po kolei... Jako że masz dopiero 17 lat, warto napisać Ci nieco więcej o tym co robisz, jak to robisz, byś wyciągnął kilka mądrości od starszyzny ;p a to dlatego, że jest naprawdę nieźle... Ze strony technicznej do 4 przejścia myślałem już, że wyrośnie z Ciebie drugi dj3500, skoro już tak sobie radzisz, w tak młodym wieku. Później jednak schodząc na piąty utwór, pomyliłeś frazy, co nigdy Kubie się nie zdarzyło

, a grając bardzo niestandardowo ułożonego Garniera, sprawiłeś sobie nie lada zadanie, żeby dobrze na niego zejść, no i wyszło tak sobie, chociaż sam nie miałbym pomysłu jak to zagrać ze sobą...

Sam Garnier gra bardzo krótko, z racji tego, że bardzo długo grałeś go razem z 5-tką (może lepiej byłoby zapętlić?) tego jednak nie wiem, bo nie znam do końca budowy tego numeru

. Seta kończysz naprawdę mocno i żwawo, ale mnie zdecydowanie bardziej podoba się pierwsze 20 minut i to nie tylko pod względem technicznym, ale przede wszystkim muzycznym. Na co dzień nie zwykłem słuchać takiej muzyki, jednak bardzo lubię, kiedy ktoś w ten sposób rozkręca imprezę, kiedy jeszcze sączę rudą z colą przy barze

. Jest naprawdę nieźle, chociaż to nie moje klimaty. Ćwicz dalej, bo ciekaw jestem Twojego rozwoju

.