Twojego seta zostawiłem sobie na koniec (został jeszcze Romus, ale wygląda na to że olał konkurs więc raczej nie zamierzam ocenić, tym bardziej że mam wiele innych rzeczy do zrobienia), ponieważ z racji dobranego materiału wymagał większego skupienia i uwagi, a z tym u mnie ciężko ostatnio bo jak nie akademik to małe dziecko.
Z racji ostatnio niemałego zainteresowania uk/happy hardcore, potrzebowałem takiego seta który pozwoli moim uszom nieco odpocząć

Set jest odwrotnością tego co zaprezentowałeś rok temu, ale spokojnie, tylko w tym sensie że tam początkowe nuty mnie zgniotły, a tutaj końcowe

Ale po kolei. Niezły początek z Zero Cult, taki "neutralny" dla mnie numer, dobrze wprowadza w klimat. Drugi kawałek bardzo wyciszający, na plus. To samo z "Crows". Czwarty numer już nieco żywszy, przyjemnie się słucha. Kolejna produkcja czyli forumowe TOTY, w pełni zasłużenie, również nań głosowałem. Niebanalny, sentymentalny utwór. Dźwięki zapowiadające kolejny numer kapitalne, piękny klimat się wytworzył i seta słucha się jeszcze lepiej niż wcześniej. Od tego momentu do końca to już istne bujanie w obłokach, to moje chyba najprzyjemniej spędzone ~30min tej edycji

Każdy z tych kawałków ma coś w sobie.
Świetny dobór kawałków, technika, klimat. Chyba nie muszę dodawać, że o punkty możesz być spokojny