Witaj klubowiczu... postanowiłem wystawić cię na kilka prób... prób w której twoje uszy będą krwawić... ciało będzie się wyginać i drgać do niesamowitych granic... a mózg zwiększy swą objętość i zacznie wychodzić poza ciało... zaczniemy od Hardstyle... kiedy juz poczujesz adrenalinę i serce będzie biło szybciej... przejdziemy do kolejnego etapu naszej gry... Hardcore... na początku niewinnie... happy... po czym zdezorientowany oldschoolem, dobiję Cię piskiem i distortionem mainstreamu... zobaczymy czy podołasz wyzwaniu...
Let The Game Begin!
Mainstage:
DJ ResQ
DJ Driver
Enigmato
Racid
Voytas aka The Xorcist
MK Fever
Torpex
Hardstage:
Beat Destroyers
The Prototypes
Rafir
Retal
The Acolyte
Start: 21:00
Cena: 15 zł
Niespodziewanie dziś popoludniu pojawiła sie ta wesoła impreza na moim facebookowym profilu i od razu wywołała u mnie szeroki uśmiech. Jestem pełen checi i nadziei na pojawienie sie na tej imprezie zwłaszcza ze towarzysztwo znajome a i muzyka w 100% pasujaca do moich obecnych upodobań, głownie jesli chodzi o to co gra ResQ i Enigmato. Miłe jest to ze na iprezie zagra tez nasz nieodżałowany piewca hardkoru na polskiej scenie, znany i lubiany Wojtek Torpex. W kwietniu nie mam raczej wiekszych planów imprezowych, no chyba ze rzutem na taśme uda sie z mejdej ale dla mnie to narazie odległa czasoprzestrzeń. Na facebook napisal do mnie rownież Rado z propozycja miłego biforowego grilla w Siewierzu za co jestem mu bardzo wdzieczny i obiecuje rozpatrzyc ta propozycje. Wiosenny weekend dobrze by mi zrobił z racji tego ze pewnie w kwietniu uda mi sie tylko ten weekend wyrwać jako wolny od mojego kochanego pracodawcy