wasyl napisał(a):Ok Panowie, Wy zaczekaliście, ja też zaczekam

no no dlugo czekac nie musiales

Secik, sciagniety dawno i przemaglowany dobrych pare razy...np dzis lecial chyba z 3h u mnie

Skoro go tak dlugo przerabialem to znaczy ze chyba jest dobry nie ?
Odpowiedz brzmi oczywiscie ze tak

klimatycznie to bym go ustawil pomiedzy tymi ostatnimi battle mixami od vibes'a i matvela, czyli nie za szybko nie za wolno w sumie w sam raz

z kawalkow najbardziej podobaly mi sie nr 3 czy nr 5 takie fajne lajciki

dobry jest tez orientalny fragment z 6 tjunsa

no i ostatnia pozycja daleko mnie poniosla a vocal urzekl

Mniej sie za to spodobaly sie kawalki z vocalami jak nr 1 czy szczegolnie zawodzenie z nr 4 - niestety jakos w wiekszosci kawalkow dnb vocale jakos na mnie nie dzialaja za pozytywnie (z wyjatkami - jak nr 8

)
Technika miksa hmmm...no tu nie wiem do konca jak odebrac twoja droge odnosnie przejsc...zdaje sobie sprawe z poziomu trudnosci...a ze sam tych kawalkow miksowac nie probowalem to ciezko mi powiedziec czy nie dalo by sie tego tematu jednak inaczej ugryzc...tak czy siak przejscia zrobione sa roznie, niektore wydaja sie oki a inne jakby 1 kawalek sie skonczyl i bum zaczyna sie 2

mam troszke mieszane uczucia co do tego...ale im dalej w miks tym flow lepszy wiec luz

Secik zaliczam na plus, szczegolnie ze material totalnie mi nie znany a dobry

mimo wszystko czekam w przyszlosci na jeszcze jakies sety w tym stylu, moze jednak znajda sie kolejne takie tjunsy, bylo by zacnie pozdrooo