TOXICATOR @ Galeria Szyb Wilson, Katowice - 07.05.2011

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: TOXICATOR @ Galeria Szyb Wilson, Katowice - 07.05.2011

Postprzez Rado 09 maja 2011, 19:27

Ta impreza wywodzi się drogi Nexiu z Niemiec więc nigdzie się nie przenosi a odbywa się ona w Mannheim na przełomie Listopada/Grudnia. Mannheim to bardzo fajne miasto koło Frankfurtu, gdzie imprezuje się dość gęsto czego miałem przyjemność doświadczyć na własnej skórze, nocleg mam tam za darmo, czasu jeszcze sporo więc tylko tak informacyjnie, ja skrobnę coś więcej jutro.
Obrazek
Rado

Postprzez Sisiek 09 maja 2011, 20:08

Rado nie gadaj głupot bo Toxicator to jedyna polska impreza którą grupa I-Motion przechwyciła do siebie od MPT i obecnie realizuje imprezy w Niemczech. Pierwszy Toxicator odbył się w Chorzowie w styczniu 2009 dopiero potem w listopadzie 2009 w Mannheim.

Agencja MPT od kilu lat organizuje w Polsce niemieckie eventy Mayday, Soundtropolis oraz dwie edycje Nature One. 31 Stycznia 2009 roku zorganizowała w Hali Kapelusz (Chorzów) pierwszy w Polsce w 100% własny event z ciężką muzyką elektroniczną, (czyli klubowicze mogli posłuchać takich gatunków jak Hardcore i Hardstyle), który nosił nazwę – Toxicator. Po udanej pierwszej udanej edycji organizatorzy postanowili zorganizować również w Chorzowie - Toxicator wersję Open-air, która również przypadła do gustu klubowiczom.

Związku z udanymi edycjami Toxicator, agencja I-Motion (właściciel m.in. marki Mayday, Nature One, Syndicate, Winter World, Electric City czy też Ruhr in love) postanowił zorganizować 7 listopada w Maimarkthalle hali Mannheim imprezę Toxicator, klubowicze na Niemieckiej edycji imprezy dostaną dodatkowo również dawkę muzyki Hardtechno.

Marka Toxicator stała się pierwszą Polską imprezą organizowaną na zachodzie, dodatkowo informujemy, iż do promocji imprezy użyto wygląd Plakatu taki sam jak był przy organizacji Toxicator Open Air w Chorzowie.
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Rado 09 maja 2011, 20:11

To nie wiem dlaczego zawsze myślałem, że odwrotnie, szkoda tylko, że jakoś w Niemczech tak to wygląda a u nas...
Ok mea culpa.
Obrazek
Rado

Postprzez Tulipan aka Nexus 10 maja 2011, 4:30

traki jakie pamietam od siebie:

Dj Rush - Get On Up
BMG - Super Mario
BMG - Clap Your Hands
BMG - Hollywood Hills (poleciało tez na Mayday 20th DE) - track imprezy
Zatox - The Future
Outblast - Pride And Pain
Dj D - Cold As Ice (Tha Playah Remix) - track imprezy
Marcel Woods - The Bottle (Showtek Remix) naganiacz !!
Angerfist - And Jesus Wept \o/ rozkurw :)

poleciała tez cała masa bootlegów w harkorowej otoczce ze starymi trakami i niektorymi bardzo komercyjnymi jak Eminem - Not Affraid czy stare kawalki Dune lub Forever Young !!
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy