Imprezy w Warszawie

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Imprezy w Warszawie

Postprzez Amnes 13 sie 2011, 22:35

Proponuję by w tym temacie opisywać co gdzie będzie i jak tam było. Szkoda czasu marnować na coraz to nowe tematy.

Wczoraj/dzisiaj byłem na imprezie "River Flow Open Air" która odbyła się w krzakach nad Wisłą. To tak w ramach humorystycznego określenia problemów, jakie większość imprezowiczów miała z trafieniem na miejsce. Dotarłem ok. g. 02:00 gdzie moim oczom ukazały się bardzo ciekawe dekoracje podświetlone UV. Muzycznie pierwszy raz byłem imprezie na psytrance i muszę powiedzieć, że muza jest dość monotonna. Basik co prawda jest głęboki i ciągnący ale brakło mi tempa. Co 140 to 140. Raz przez chwile ktoś zapuścił drumenbejca to trochę się ożywiłem. Zainteresowanym było pod dostatkiem różnych suplementów diety dzięki czemu pewnie tak świetnie się bawili. Wielką wadą był brak możliwości nabycia alkoholu, ale dla mnie to i dobrze wyszło, bo wcześniej spożyłem kilka piw różnych dziwnych małych marek z których ostatnie było czekoladowe... Impreza na szczęście trwała do bladego świtu (zostałem do 6) więc zdążyłem się chwilę zrelaksować spacerem na CPN po trochę płynów.

Pomimo tego że muzyce brakowało pazura to świetnie się bawiłem. Nagłośnienie było bardzo dobre, dźwięk czysty i nie za głośno, nawet nie wpychałem sobie stoperów do uszu. No i najważniejsze, na imprezę poszedłem sam, a wychodząc czułem się jakbym wszystkich już znał. Atmosfera jednym słowem przesympatyczna. Kilka dziewczyn miało całkiem ciekawe stroje i nawet niektóre ogólnie ciekawe, pewnie uda się mi jeszcze nie raz z nimi spotkać...

Jutro z kolei wybieram się na impre save the vinyl: http://www.facebook.com/event.php?eid=144613425623375
Byłem obecny na poprzedniej edycji i bardzo mi się podobało, tylko wtedy mój stan był dość mocno nadwyrężony obowiązkami płynącymi z radości uczestniczenia w dwudniowym wieczorze kawalerskim... toteż ograniczyłem się do siedzenia/leżenia na piasku.

Powoli zaczynam wchodzić w obroty imprezowe, tak dla odmiany.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Re: Imprezy w Warszawie

Postprzez Sagi 15 sie 2011, 11:16

hehe Amnes, to akurat trafiles na najwolniejsza impreze psytrance w Wawie :) normalnie wszyscy tam naparzaja powyzej lub w okolicach 145 :) akurat ta konkretna impreza jest jedyna ktora proboje pokazywac wolniejsze odmiany psy w stolicy :P (a raczej ekipa organizatorow) miales pecha :P ale i tak grali pewnie na 138 - 140 bpmow wiec bez przesaaadyyy.

Klimat sie spodobal bo tym cechuja sie imprezy psytrance, nie ma buraczarni tylko jest dobra zabawa i duzo usmiechow :) nawet w Wawie :P :P no i oczywiste zalety jak oprawa i to ze jednak jest to trance a nie zadne tam electro i innego typu badziewia :)
Sagi

Postprzez Amnes 16 sie 2011, 17:12

Buraczarni nie brakowało, Prażka dopisała, były białe dresy i sweterki w paski (sam miałem).

Dokładnie jak wolno było nie powiem, bo byłem w dość dobrej kondycji, ale muzyce brakowało tych tręsowych hihatów kernejowych hehe.

Najlepszy był gość który mi powiedział żebym się od niego odsunął cośtam cośtam bo w ogóle mam pedalską różową opaskę na ręku <lol> która to była paragonem wjazdowym. Lałem z tego dobrych kilkanaście sekund.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez warsaw_mechanism 17 sie 2011, 11:23

my na zakończenie wakacji proponujemy openair w Fonobarze, czyli szósta edycja Stay Hard! - viewtopic.php?f=12&t=3709

a we wrześniu Patrick DSP! info na dniach
warsaw_mechanism

Postprzez Sagi 17 sie 2011, 22:53

Amnes napisał(a):Buraczarni nie brakowało, Prażka dopisała, były białe dresy i sweterki w paski (sam miałem).
hehe zapomnialem ze to jednak wawa i tam bez takich sie nie obejdzie :P hehe brak kerneja ja bym bral za plus nie minus no ale :P :P
Sagi

Powrót do Imprezy