Nazywam się Conrad Kemp. Za każdym razem pod koniec lata dociera do mnie, że przechodzę metamorfozę w starego dziada
Chorzowski klub Czekolada przypadł wszystkim do gustu, pozostaję więc w tym roku nadal z nimi. Jak zwykle plejada grajków na dwóch scenach będzie starać się stawiać Wam sutki na baczność przez całą noc
Uwaga! Przedsprzedaż wejściówek!
Aby dokonać wcześniejszego zakupu biletu tańszego o 25% prosimy o dokonanie przelewu na konto klubu Czekolada. Wielokrotność kwoty 15 zł (czyli 15, 30, 45 itp. - w zależności ile chcemy kupić wejściówek) prosimy przelać na konto Banku BPH:
11106000760000320001405261
Czochara Machnicki Sp.J.
Dworcowa 6
41-500 Chorzów
W tytule przelewu proszę napisać "Conrad Kemp" oraz IMIĘ I NAZWISKO osoby, która za okazaniem dokumentu tożsamości (i najlepiej potwierdzenia przelewu) odbierze wejściówkę lub wejściówki podczas wejścia na imprezę. Wpisu na listę przedsprzedaży można również dokonać bezpośrednio w klubie Czekolada, najlepiej u Pana Mikołaja Czochary. Ilość wejściówek ograniczona. Przedsprzedaż trwać będzie do 7 września lub do wyczerpania wejściówek, o czym w razie czego powiadomimy tutaj. Wpłacone pieniądze nie podlegają zwrotowi.
Impreza na Facebooku (wchodź tylko w wypadku chęci kliknięcia "wezmę udział"!
Zobacz jak bawiliśmy się ostatnio: http://www.szokujacy.pl/?p=2917&album=185&gallery=267
Conrad Kemp

Nie bardzo wypada pisać o sobie... po prostu oprócz tego, że z miłości do muzyki robię to, co robię, to zapraszam na mojego jubilackiego secika o północy
David Vanx
A to jest gość, który wygrał kiedyś konkurs ogłoszony przez Komora Rec. i zrobił wrażenie na członkach Komora Rec. W tej chwili organizuje undergroundowe bibki w katowickiej Selekcji
Drzazga vs. Pendzoncy
To taki duet, gdzie jak grają to swoje techno, to lecą drzazgi
Edwin

No i jest, ambasador opolszczyzny w Czekoladzie! Człowiek, który nie może usiedzieć za długo na pupie, jak nie z mikrofonem, to za konsoletą. Tech house to jego ulubiony gatunek, jak i mój, dlatego jestem tak ciekaw jak zagra Edwin!
Gregor Es

Nie dość że grał prawie na każdej edycji moich urodzin, to jeszcze wydaje tracki w zagranicznych labelach... Grzesiu oprócz zdobywania damskich serc specjalizuje się ostatnio w podbijaniu list na Beatport
Lady Dee Cee

W tym roku na moich urodzinach to jedyna przedstawicielka płci pięknej za konsoletą... Dominika jest dobrze znana na Śląsku i w Zagłębiu z częstych bookingów i angażowania się w wiele projektów. Z tego co ostatnio słyszałem gdy czarowała na mikserze, możecie spodziewać się tech house'u z najwyższej półki!
LeSaR

Kiedyś był bratem Grega Oleksievicza aka DJ Wary... teraz to Greg jest bratem LeSaRa! ;D Człowiek kochający mocne uderzenie, z pewnością 10 września wpompuje w Was dźwięki mocne, a może i nawet kwaśne... byle byście nie dostali zakwasów!
MalFX

Erwin Rotinsulu jako DJ Chuck wystąpił przed laty w kultowym klubie Alergia. Wszystkim ludziom z klimatu zapadł w pamięć techno set tego sympatycznego Holendra z białym ręcznikiem na ramionach
Marceli

Marcela poznałem gdy zaproponował mi występ w klubie studenckim "Arkada". Potem był jego długi, czerwony... tramwaj i siuśki na Pętli Słonecznej
Marlon Blitz

Marlon mimo stałego pobytu w Hollandii bardzo często lubi wracać do ojczyzny, wyjątkowo jednak we wrześniu
Mourner

Tego artystę traktuję jako gościa specjalnego. Jeszcze niedawno ten Warszawiak był dla mnie postacią zupełnie nieznaną, przypadkowo podczas uprawiania clubbingu po woj. podkarpackim usłyszałem w samochodzie jego sety, gdzie swoim gustem trafił całkowicie w moje... Nie mogę doczekać się by usłyszeć go na żywo i Wam też gorąco polecam!
Positiv
Artur miał zagrać u mnie już rok temu, jednak życie lubi płatać figle. Obecnie Positiv mieszka na Wyspach, gdzie prowadzi bardzo pozytywne życie
Reedd
Eddek z fabryki kredek, czyli właściciel labelu Nitodrum to weteran na polskiej scenie klubowej. Edd występuje co raz częściej jako live act pod pseudonimem Reedd, pod tą nazwą wydał też vinylowe krążki. Coś mam wrażenie że powinienem więcej napisać ale po co? Jeśli ktoś nie zna Łukasza, to chyba nie interesuje się polską sceną klubową po prostu, a kto zna ten wie z jakiego formatu artystą będziemy mieli okazję się bawić
Schimek

Osobiście "siedzę" w muzyce klubowej od czasów, kiedy ludzie na słowo "techno" odpowiadali "WTF?"... Jednak mam wrażenie, że Schimek siedzi w tym przynajmniej o jeden dzień dłużej! Oto Słowak, który jest legendą polskiej sceny klubowej
Silvershine
Marek, klubowy przedstawiciel Nysy, jak pisze w swoim bio: znany jest nie tylko ze względu na znakomity dobór utworów w swoich energetycznych setach, ale również dzięki własnej, niespotykanej technice. Jego sety pełne są mrocznych, technicznych, minimalistycznych dźwięków, za pomocą których przejmuje władzę nad umysłami klubowiczów.
Tom Ameri

Trzeci, ostatni w plejadzie artystów obcokrajowca pochodzi z Paryża. Nie jest wcale ściemą, że grał w wielu miejscach na świecie, a jego częste wizyty w Polsce zawdzięcza małżeństwu z Polką - bo to Polki są najpiękniejsze na świecie! Współpracuje z labelami Moneypennys Music, Sondos Records, Yellow Production, Recovery House gdzie zajmuje sie promocją i sprzedażą płyt vinylowych artystów takich jak Pig & Dan, Greg Cerrone, JP Chronic, DJ Assad, Dan Tait.
Turi

Turi ma przynajmniej dwie miłości: swoją dziewczynę Sandrę oraz muzykę