[26.08.11] Stay Hard! v.6 @ Fonobar, Wwa

edycja open air
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

[26.08.11] Stay Hard! v.6 @ Fonobar, Wwa

Postprzez warsaw_mechanism 08 sie 2011, 21:41

To już szósta edycja Stay Hard, przy okazji minął nam rok od pierwszego wydarzenia! Tym razem przygotowaliśmy dla was wersję open air, która odbędzie sie w ogródku klubu Fonobar. Żeby było jeszcze bardziej wakacyjnie, zaprosiliśmy dwóch gości z nad morza - reprezentant mającego już 11 lat Acid Orange Crew - R-mix oraz zawodnik ekipy Pandemic - Wooffer. Skład uzupełnią zamieszani w transfer sezonu z Warsaw Mechanism do Destro Insect i Virus oraz gospodarze Stay Hard! Rust i Black.Art. Dodatkowo obchodzimy urodziny Virusa. Tak więc widzimy się 26 sierpnia przy Wawelskiej 5!

Djs:

R-mix [Acid Orange Crew]
Wooffer [Pandemic]
Virus [Destro]
Insect [Destro]
Black.Art [Warsaw Mechanism / Neuroshocked]
Rust [Warsaw Mechanism]

+ impreze nagłaśnia 20kw Destro SS

muzyka: acid/hard/uk techno
data: 26.08.2011
miejsce: Fonobar, Wawelska 5
start: 22.00
tax: 15 PLN

linki:

www.facebook.com/warsawmec​hanism23
www.facebook.com/pages/Aci​d-Orange-Crew/176678454943
www.pandemic-online.pl
www.myspace.com/pandemicon​line
www.soundcloud.com/rust_pl
www.soundcloud.com/black-a​rt
www.soundcloud.com/insect-​warsaw-mechanism
www.soundcloud.com/viruspl
www.soundcloud.com/warsawm​echanism
www.facebook.com/doctordes​ignpl [ulotka]

Obrazek
warsaw_mechanism

Re: [26.08.11] Stay Hard! v.6 @ Fonobar, Wwa

Postprzez Sisiek 09 sie 2011, 21:21

Oj szykuje się nam piękny bal. Jestem konkretnie zajarany mając jeszcze w pamięci ostatni deszczowy open-air z okazji urodzin E-vidensa.

warsaw_mechanism napisał(a):+ impreze nagłaśnia 20kw Destro SS

Dodatkowy plus. Oby była piękna i ciepła noc a impreza przedłużyła się do niedzieli :D Stay Hard !!!
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 26 sie 2011, 16:03

No to chyba wpadam. Chciałem na kerneja pojechać jutro, ale ślub to ślub i musze garniak przyowdziać na sobotę wieczór... Więc będę szukał znajomych tfaszy w fonobarze. Po głośniki nie jade.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 27 sie 2011, 15:10

Amnes ty to jesteś jak krowa która dużo ryczy a mało mleka daje chociaż po Twojej ucieczce z Industrialyzera z M25 bo było za głośno nic już nas nie zdziwi hehehe :D To tak w ramach pocisku :) nie bierz tego do serca. Niewiele się pomyliłem w swoich przewidywaniach. Piękna ciepła noc i ciepły poranek były, after też jakiś nam się wytworzył więc wszystko elegancko. Destro Sound System sprawdził się doskonale i dzięki lepszej lokalizacji djki (niż na urodzinach Evidensa) nic nie szwankowało. Impreza muzycznie na poziomie, szybko i treściwie :D Bardzo dobry rave. Najlepiej Insect i Virus. Chłopaki z Trójmiasta mieli lekkie problemy z miksowaniem i raczej nie dojebali jak dla mnie porządnie ale nie każdy musi lubić to co ja. Towarzysko bez zmian czyli w większości te same mordy :D Szkoda że byłem sam ale nie wpłynęło to negatywnie na moją psychike hehe :D Miło było na koniec zamienić słówko i teraz już wiemy kto jest kto z Przemkiem :) Oby do następnej udanej imprezy już za 2 tygodnie z Patrickiem DSP :) Stay Hard !!!
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 29 sie 2011, 20:26

+1 Sisiek. Olewam imprezy na których jest za głośno, dlatego też po przyjściu na miejsce prędko się odwróciłem.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Powrót do Imprezy