Back to Energy Mix | Cotton Club - Katowice | 19.08.2011

powrót do klasyki muzyki trance
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Back to Energy Mix | Cotton Club - Katowice | 19.08.2011

Postprzez wasyl 28 wrz 2011, 9:20

Piotrek, jak dla mnie może być i nawet za chwilę :D Świetnie się bawiłem, więc mam nadzieję, że Sagi znowu coś fajnego zmaluje i nas zaprosi w szeregi :). PS. Gdzie są recki? :D Seta pobrałeś 27.09, a dziś jest 28.09 i jeszcze reck nie ma? Widać, że się opuściłeś odkąd BM'y przestały się odbywać :D. Mam nadzieję, że materiał podejdzie :)
wasyl

Postprzez peterhol9 28 wrz 2011, 12:15

wasyl napisał(a):są recki? :D
tekie rizi :D Wczoraj wróciłem do naszej Ojczyzny, a od dzisiaj zaczynam wracać do słuchania i oceniania :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez peterhol9 29 wrz 2011, 17:00

dobra Wasylu, będzie krótko. Niestety krótko, bo seta akurat mam na innym kompie, a piszę teraz na innym. Tym samym nie mogę go niestety rozłożyć na czynniki pierwsze, wybacz :D Ale co zapamiętałem... Otóż po pierwsze primo - technika, która pomimo live'u prezentuje się wyśmienicie. Po drugiem primo - pierwsza połowa seta plus Silver bath z drugiej. Fenomenalne numery. Zaczynasz fantastycznym Van dykiem, kończysz Majkiem. MOże za dużo tego Majka było, ale nic.. Narobił się chłopak numerów to można je puszczać :) Po trzecie primo - całość. Tak sobie marzę i myślę co bym ja puścił grając na takiej imprezie. Wydaje mi się jednak że inny zestaw numerów, set wyglądałby nieco inaczej. Jak? Niestety nie wiem :D Oczywiście trzecie primo to tylko taki mój wymysł nie psujący summa summarum świetnego secika, który aż domaga sie kontynuacji. Tyle ode mnie .

PS. Dzisiaj może wrzucę z dedykacja dla Ciebie Phenomenological society 4 (Kuba aka dj3pińćset słyszał chyba, Ty usłyszysz jako drugi - no trzeci, bo po mnie :D ) :P Reszta setów później.

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez peterhol9 30 wrz 2011, 10:22

2 set - dj3500 :) Zaczynasz fenomenalnym kawałkiem. Ciekaw jestem tylko ile om na lat, bo coś nie wydaje mi się, że to klasyk z dawnych otchłani muzycznych :) Niemniej jest on idealny na początek dobrego seta. Nie-abletonowym przejściem przechodzisz do sashy, który świetnie pasuje po 01. Ogólnie numer cacy, więc co tu dłużej gadać? :) Dalej Epic - uwielbiam ten numer, szczególnie w zapodanym przez Ciebie mixie Abovów. Przejście j.w. :) W następnym przejściu wszystko ok. Co do Daylight to za tym numerem nigdy nie przepadałem, jednak na tle wszystkiego co powstaje teraz, utwór Funabashich prezentuje się nieźle. Następne przejście cacy, za to wałek ..hmmm...wzbudza podobne uczucia co Daylight :) Mash up Killi i Halcyon fpytę, przejście na niego też dobre :) Na alt+f4 podobnie. NIe dziwię się, że numer ten wzbudził radość na parkiecie, bo jest idealny do tanecznych wojaży po nim :) Przejście na Algarve dobre, ale numer jakoś nie w tym miejscu, co powinien być :) Zwalnia trochę seta po alcie.

Ogólnie to cacy :D Jeden tylko szkopuł jest, a mianowicie, podobnie jak w przypadku seta Wasyla, nie wiem czy akurat takie tracki chciałbym usłyszeć. Jako że set grany na imprezę poświęconej klasykom powinien wywołać u mnie rzewne łzy, tak tutaj było ok, ale niestety bez łez. Ale to tylko moje subiektywne odczucia... :)

...następny będzie Sagi ]:->

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez wasyl 01 paź 2011, 14:54

Pet, ja oczywiście żartowałem! :D Jednak wiedziałem, że jeśli recka się pojawi, to nastąpi to nie później, niż jeszcze w tym tygodniu i... Nastąpiło :P Bardzo dziękujemy za tak obszerną relację z emocji, które towarzyszyły Ci podczas odsłuchu i życzyłbym sobie, żebyśmy przy kolejnej imprezie pobawili się wspólnie... Jednak domyślam się, jak uciążliwe jest miejsce Twego zamieszkania do jakichkolwiek wojaży... Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się powymieniać muzycznymi spostrzeżeniami poza forum :)
wasyl

Postprzez peterhol9 01 paź 2011, 16:04

wasyl napisał(a):Pet, ja oczywiście żartowałem! :D Jednak wiedziałem, że jeśli recka się pojawi, to nastąpi to nie później, niż jeszcze w tym tygodniu i... Nastąpiło :P Bardzo dziękujemy za tak obszerną relację z emocji, które towarzyszyły Ci podczas odsłuchu i życzyłbym sobie, żebyśmy przy kolejnej imprezie pobawili się wspólnie... Jednak domyślam się, jak uciążliwe jest miejsce Twego zamieszkania do jakichkolwiek wojaży... Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się powymieniać muzycznymi spostrzeżeniami poza forum :)
Jeżeli impreza miałaby być po 2 połowie obecnego miesiąca to całkiem mozliwe, że bym się pojawił :) Czasu troszki jest, chęci też, więc czemu nie :D Oczywiście event musiałby być nie byle jaki :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez dj3500 02 paź 2011, 22:45

peterhol9 napisał(a):2 set - dj3500 :) Zaczynasz fenomenalnym kawałkiem. Ciekaw jestem tylko ile om na lat, bo coś nie wydaje mi się, że to klasyk z dawnych otchłani muzycznych :)

zaledwie 6 lat :)

WIelkie dzięki za niewymuszoną reckę, mam nadzieję że niedługo przydarzy się jakaś wspólna impreza ;)
dj3500
Administrator

Postprzez peterhol9 02 paź 2011, 22:54

dj3500 napisał(a):
peterhol9 napisał(a):2 set - dj3500 :) Zaczynasz fenomenalnym kawałkiem. Ciekaw jestem tylko ile om na lat, bo coś nie wydaje mi się, że to klasyk z dawnych otchłani muzycznych :)

zaledwie 6 lat :)

WIelkie dzięki za niewymuszoną reckę, mam nadzieję że niedługo przydarzy się jakaś wspólna impreza ;)
oby, oby, oby :) A tymczasem wracam do Twojego seta z Gołej Dupy :) Sety innych z B2E poczekają jeszcze :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez peterhol9 17 lis 2011, 0:22

Set Filipskiego przesłuchany. Takie cuś chciałbym własnie usłyszeć na imprezie poświęconej klasykom. Fakt, numery lekko odmienione, ale te, do których żywię sympatię przeogromną. Chakra, Whiteroom, Need to feel loved, Suburban train (który w secie Indecent noisa granym w Lublinie kapitalnie brzmiał na livie), No one on earth, Legacy. Ogólnie to ...szacun :)

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Sagi 18 lut 2012, 14:41

dzieki Peterhol za pozytywnie zdania o imprezie :) szkoda ze nie mogles byc ale masz okazje nadrobic!

poniewaz ta impreza byla beforem przed Reformation Tales - info mozecie znalezc tutaj -> viewtopic.php?f=12&t=3927&view=unread#unread
Sagi

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy