Vibez napisał(a):A skąd ty wiesz czego ci ludzie dzisiaj słuchają przepraszam?
Słuchają na ogół wszystkiego co wpadnie im w ręce, trochę tego i tamtego, czasem klasyków trance, nawet aktualnego popu, zwykle techno; generalna większość z eletroniką, eventami, muzyka nie ma nic wspólnego. A ci co ostali się jeszcze na forum sami mogą się wypowiedzieć. Z wieloma osobami mam jeszcze kontakty.
Vibez napisał(a):Gówno wiesz tak naprawde i robisz z siebie maestro. Nie po raz pierwszy z resztą. I nudne sie to robi.
(teraz nadszedł ten moment kiedy wymieniasz z zachwytem najnowsze epki hard densu oraz wspominasz o wielkich nieznanych artystach których i tak każdy ma w dupie - czas, start)
Brawa Mistrzu za merytorykę. Skoro kilku czołowych postaci z Hard Dance nie znasz to wybacz, ale Twoja muzyczna wiedza jest dość skąpa, uboga i zalatuje ignorancją. Co by nie mówić ekipa tego gatunku przetrwała uwielbiany tutaj trance i ich twórców, ma się świetnie i kręci dobre biby. A "w dupie" (jak to mówisz) to owszem ale mieć można Twoje mizerne produkcje, o których nikt nie słyszał.
PS. O EP hard dance chyba nie napisałem ani razu na forum

Polecam w działach Hard i Sety jedynie klimaty acid i HH. Nie pomyliłeś mnie przypadkiem z kimś innym?
Matvel napisał(a):Ta i jeszcze Barcelona jest najlepsza na świecie.
Żałosny jesteś i w kółko piejesz na jedną nutą. Może, nadal jeszcze twierdzisz że FCB kupuje sędziów i mecze ?

Pamiętamy te Twoje barwne analizy i marne wywody ozdobione zdjęciami przy okazji meczów LM z Realem. Masz już za niedługo okazję do potwórki. Mecz z Realem za niecały miesiąc. Z chęcią przeczytam Twoje relacje. Tym razem postaraj się proszę o jakieś bardziej piłkarskie elementy, tymbardziej że Real gra coraz lepiej. Kłopotu mieć nie będziesz.