tekie riziwasyl napisał(a):są recki?![]()

Jeżeli impreza miałaby być po 2 połowie obecnego miesiąca to całkiem mozliwe, że bym się pojawiłwasyl napisał(a):Pet, ja oczywiście żartowałem!Jednak wiedziałem, że jeśli recka się pojawi, to nastąpi to nie później, niż jeszcze w tym tygodniu i... Nastąpiło
Bardzo dziękujemy za tak obszerną relację z emocji, które towarzyszyły Ci podczas odsłuchu i życzyłbym sobie, żebyśmy przy kolejnej imprezie pobawili się wspólnie... Jednak domyślam się, jak uciążliwe jest miejsce Twego zamieszkania do jakichkolwiek wojaży... Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się powymieniać muzycznymi spostrzeżeniami poza forum

peterhol9 napisał(a):2 set - dj3500Zaczynasz fenomenalnym kawałkiem. Ciekaw jestem tylko ile om na lat, bo coś nie wydaje mi się, że to klasyk z dawnych otchłani muzycznych
oby, oby, obydj3500 napisał(a):peterhol9 napisał(a):2 set - dj3500Zaczynasz fenomenalnym kawałkiem. Ciekaw jestem tylko ile om na lat, bo coś nie wydaje mi się, że to klasyk z dawnych otchłani muzycznych
zaledwie 6 lat
WIelkie dzięki za niewymuszoną reckę, mam nadzieję że niedługo przydarzy się jakaś wspólna impreza

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości