Progressive Sounds | Lublin | Soundbar | 03.03.2012

Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Progressive Sounds | Lublin | Soundbar | 03.03.2012

Postprzez Sagi 02 mar 2012, 22:31

Obrazek

Muzyka progressive w końcu powraca do Lublina! A to dzięki długo oczekiwanej imprezie Progressive Sounds, która odbędzie się 3-go marca w lubelskim klubie Soundbar! Usłyszycie wyłącznie klasyczne brzmienie gatunku progressive, serwowane z najlepszego nagłośnienia w mieście. Nie zabraknie także najnowszych produkcji od gości specjalnych tej imprezy. Będą nimi CJ Art oraz Paul Kwitek. Producenci odnoszący sukcesy wydawnicze na całym świecie. Za dekami pojawią się również Dj Einar (HouseRadio.pl) oraz przedstawiciel serwisu MuzyGa.pl - JojO.Na imprezę zapraszają: Klub Soundbar, MuzyGa.pl i DeeperSense.pl

Progressive Sounds
Gdzie: Lublin, klub Soundbar
Kiedy: 03.03.2012
Start: 22.00
Muzyka: Dark Progressive/ Progressive House
Wejście: 10zł do 23.00/ później 15zł

Zagrają:

CJ Art (friskyRadio/deepersense.pl)
Paul Kwitek [Existence Records / Paulkwitek.com]
Einar [Houseradio.pl]
jojO [muzyga.pl]

https://www.facebook.com/events/364273833592054/

Mysle ze, dla fanow progressive jak i mroczniejszych/etnicznych odmian deepowego progresu, ta impreza sie spodoba :) zapraszam w imieniu organizatorow :)
Sagi

Re: Progressive Sounds | Lublin | Soundbar | 03.03.2012

Postprzez peterhol9 05 mar 2012, 15:16

Tak jak na dp, a więc ... :)

ByO cacy :) ByOby jeszcze bardziej cacy, gdyby nie gardło (wymówka nr 1) i boląca noga mojej narzeczonej (wymówka nr 2). Niezwykle miło było mi poznać Arta, jojo i alana. Artowi jeszcze raz dziękuję za puszczenie Blue prayer, które słucha się na livie nieziemsko. Do seta Einara niestety już nie wytrwałem, opuszczając klub zaraz jak zaczął. Set nr 1 to oczywiście set Arta, za nim zaś plasuje się jojo (środek seta był fenomenalny!). Kwitek nieźle rozpoczął, ale pod koniec poleciał ostrymi klimatami, które jednak moje uszy przyjęły z niechęcią. Szkoda, bo początek seta miał znakomity - jakiś mash up, w którym dało się usłyszeć Ormatie- American girl, a potem ! Jay Lumen - Clear memories (Ormatie rmx) !

Z numerów, które jeszcze rozpoznałem (a w IDkowaniu nie jestem dobry) - V-sag - I wasn't impressed enough (w secie Arta). Więcej grzechów nie pamiętam :P

Do zobaczenia na edycji 2 :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Powrót do Imprezy