7. Liczba doskonała, niezwykła, szczęśliwa. Wszystkie serie setów jakie kiedyś nagrałem zawsze kończyłem na siódemce. Dziś poznacie "jeden" z takich setów. Seria "in da mix" była moją pierwszą serią i praktycznie poza nią nic więcej nie nagrywałem a celem tych nagrań było doskonalenie warsztatu co doprowadziłem do satysfakcjonującego mnie wtedy poziomu właśnie częścią siódmą wspomnianej serii.
Set powstał w 2004 roku na "zamówienie" znajomego który chciał bym zagrał u niego na imprezie domowej ale ponieważ wtedy pracowałem praktycznie 7 dni w tygodniu było to raczej niemożliwe. Set w oryginale trwał coś koło 4 godzin i po raz pierwszy zagrałem w nim własną produkcję "Technologic Anomaly". 8 lat temu kawałek ten robił na mnie wrażenie, dziś nie chce mi się do niego wracać i całe szczęście że w materiale który Wam dziś chcę zaprezentować się on nie znajduje
Pierwszy, [for LAIF], jest ponad godzinnym fragmentem wspomnianego wyżej seta, który miał być umieszczony na promocyjnej płycie magazynu muzycznego LAIF, ale ponieważ w tamtym okresie dość często zmieniali się w nim naczelni i wizje całego magazynu ostatecznie z tej płyty nic nie wyszło.
Drugi, [promo], to tak naprawdę streszczenie czterogodzinnego seta w jednej godzinie.
Mam nadzieję, że oba Wam przypadną do gustu.
Solo van Small - in da mix volume 7 [for LAIF]
http://www21.zippyshare.com/v/48734457/file.html
1.Filterheadz – Yimanya [original mix]
2.Audioholics – External Key [original mix]
3.Kajal – Exquisite
4.Alex Gold – Electric Places [original album mix]
5.Marco V – Automanual [original mix]
6.Remy and Roland Klinkenberg – Till Ya Drop
7.8 Wonders – The Morning After [at the stroke of midnight mix_promo vinyl mix]
8.M.I.B – Keep Pushing
9.M.I.B – Sambatronic
10.2nd Wave – White Sharks
11.Frank Biazzi – Turbulence
12.Members of Mayday – Team X-Treme [dj dero sounthamerican techno remix]
czas: 73:19 min
jakosc: 128 kbps
waga: 61,7 mb
Solo van Small - in da mix volume 7 [promo]
http://www38.zippyshare.com/v/71585386/file.html
1.DJ Gio – Producelast [original mix]
2.Tiesto – Traffic [original mix]
3.Candeejay – If i Were You [michael woods remix]
4.Riva – Run Away
5.Paul van Dyk & Heppner – Wir Sind Wir [club mix]
6.The Mystery – Emotion
7.Ron van den Beuken – Keep on Movin’ (Timeless)
8.Sam Sharp vs Ron van den Beuken – Twister [original mix]
9.Airbase – Spin
10.Nature One Inc – The Golden Ten [festival mix]
11.Members of Mayday – Team X-Treme [original]
12.Members of Mayday – Forward Forever Backward Never [Solo van Small short cut]
czas: 65:16 min
jakosc: 128 kbps
waga: 59,7 mb
Zapraszam