ale nie kumam o co Tobie chodzi, jakie wez sie za siebie, jakie nie narzekaj, jakie najarac sie bo tu szaro i ponuro? jak nie rozumiesz o co mi chodzilo to po co sie w ogole udzielasz ?
dlaczego mam przyklaskiwac czemus co jest wg mnie glupie ? jezeli jestes zadowolony z tego co sie wokol Ciebie dzieje i z tego jak kolejne przepisy przyczyniaja sie do Twojego ubezwlasnowolnienia to sie ciesz, nikt Ci nie broni. moze lubisz jak Cie rozstawiaja po katach, nie wiem nie znam Cie i dlatego nie wyciagam na Twoj temat pochopnych wnioskow tak jak Ty zrobiles w moim przypadku, dlatego swoje teksty typu "grunt to sie najarac bo jest szaro" wsadz sobie w buty to bedziesz wyzszy.
jezeli nie zrozumiales o co mi chodzilo to Ci wytlumacze w 2 daniach. wzieli sie za delegalizaje hurtowa i ujeli w tym wykazie rosliny ktore nie powinny zostac zdelegalizowane.
np kava kava ktora jest stosowana jako lek antydepresyjny, np calea ktora zwieksza czestotliwosc snow, ulatwia tez swiadome snienie - czy to narkotyzowanie sie ? nawet lilie wodna chca zdelegalizowac
ibogaina ktora ma ogromne mozliwosci w leczeniu uzaleznien od alkoholu, nikotyny, amfetaminy i opiatow tez chca zdelegalizowac, bo na co to komu
skoro juz delegalizuja hurtem wszystkie srodki odurzajace to czemu nie zdelegalizuja alkoholu, tytoniu, kawy czy kakao? jak wszystko to wszystko
kompromitacja i zacofanie