Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez badzio 16 sty 2009, 18:49

badzio

Postprzez drevni 16 sty 2009, 19:49

badzio napisał(a):Ciekawa i dosadna reklama http://pl.youtube.com/watch?v=bJ_IEnf_G3Q

Powinni takie puszczać w TV
drevni

Postprzez Tulipan aka Nexus 16 sty 2009, 21:19

drevni napisał(a):
badzio napisał(a):Ciekawa i dosadna reklama http://pl.youtube.com/watch?v=bJ_IEnf_G3Q

Powinni takie puszczać w TV

dobre, u siebie na zajeciach z psycholoii reklamy kiedys taka francuska reklame mialem o podobnej tematyce, moze znajde to wrzuce
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez JohnnyKnoxville 16 sty 2009, 21:43

Tulipan aka Nexus napisał(a):zajeciach z psycholoii reklamy
ciekawy przedmiot Nexus ????
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Alexandra 17 sty 2009, 7:28

ja mialam w tym semestrze Psychologie Konsumenta to prawie to samo, poznalismy rozne aspekty tworzenia reklamy i kampanii reklamowej ze wzgledu na cechy psychologiczne konsumenta, bardzo ciekawe zajecia :)
shhh... be quiet... listen... THIS PLACE IS ROCKING ! ! !

Obrazek
Alexandra

Postprzez Tulipan aka Nexus 17 sty 2009, 20:18

JohnnyKnoxville napisał(a):
Tulipan aka Nexus napisał(a):zajeciach z psycholoii reklamy
ciekawy przedmiot Nexus ????

ciekawe, wiekszosc zajec prowadzili studenci i ja rowniez mialem okazje zaprezentowac swoje wypociny i przedstawic maly wykladzik o roli kobiet w reklamach :) a ze kobiety kocham i uwielbiam to czulem sie w tym temacie jak ryba w wodzie
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Qsi 17 sty 2009, 20:30

Alexandra napisał(a):ja mialam w tym semestrze Psychologie Konsumenta to prawie to samo, poznalismy rozne aspekty tworzenia reklamy i kampanii reklamowej ze wzgledu na cechy psychologiczne konsumenta, bardzo ciekawe zajecia :)

czyli jak sprawić, żeby target uznał, że coś czego tak naprawde w ogóle nie potrzbuje jest mu niezbedne do zycia, i jak to kupi to od razu jego zycie stanie sie lepsze - patrz telezakupy Mango :D
Qsi

Postprzez drevni 17 sty 2009, 23:54

Tulipan aka Nexus napisał(a):kobiety kocham i uwielbiam

ja też :D
drevni

Postprzez Amnes 18 sty 2009, 10:59

O k...
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez dj3500 18 sty 2009, 13:40

Niby mieliśmy już nie gadać o FMT... ale: sector (mimo że ma już bana) dostał 4 dni temu jeszcze warna :lol: z punktu 13 (bodajże "stosowanie nomenklatury scenicznej") xD uśmiałem się do łez
dj3500
Administrator

Postprzez TBk2000 18 sty 2009, 14:05

Marcin, Ty tooo jesteeeees... 8-) :mrgreen: nielegalne piosenki techno podrzucasz na stare forum, logujac sie na zablokowanym koncie, zeby z braku edyowania i usuwania postow b! mial co robic :mrgreen:.

Obrazek

W ogole calkiem cwane posuniecie :mrgreen: pobanowal aktywnych userow, i teraz moze przejrzec raz jeszcze cale archiwum forum, tak dla pewnosci, czy czasem jakis przecinek nie lamie regulaminu :mrgreen:. Normalnie b! jest moim internetowym idolem, zaraz obok Gracjana Roztockiego, DJ-a Rotti-ego, z Lechem Rochem Pawlakiem aka Skorpion na czele :mrgreen:.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez sector 18 sty 2009, 14:40

:- D placze ze smiechu! B! pozdrawiam i chcialbym oswiadczyc ze dobrze mi idzie obrazanie kolegow! :piethrow:

kiedys jak bylem murzynem to tez tak robilem :twisted:
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 18 sty 2009, 16:50

sector napisał(a)::- D placze ze smiechu! B! pozdrawiam i chcialbym oswiadczyc ze dobrze mi idzie obrazanie kolegow! :piethrow:

kiedys jak bylem murzynem to tez tak robilem :twisted:

ja tez potem nam przeszlo
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez rdk 18 sty 2009, 23:31

a ja chciałem zapytać Tymka czy pamięta jak ze mną rozmawiał w Sylwka :D ?
rdk

Postprzez tymek 19 sty 2009, 13:12

no raczej ze pamietam :D wszystko pamietam :D
tymek

Postprzez Monisia 22 sty 2009, 9:36

wiecie co teraz czytam :P
JohnnyKnoxville
Tylko powiem Ci jedno ja a także wielu użytkowników tego forum całe te Twoje wymysły z jakimis EDC/ECC i innymi literkami mam gdzieś, nigdy nie brałem w tym udziału i mnie to nie interesuje, jestem tutaj od 2005 roku, kiedy to było jeszcze normalne forum, mnie nie interesują jakies Twoje wymysły, radio, twoje plebiscyty, ja tu jestem żeby rozmawiać z ludźmi o muzyce.... od pocżatku były przeprowadzane wybory TOTY w niezmiennej prawie postaci, jest odpowiedni dział i są tam wybory od 2004 roku, mógłbyś zachować chociaz tak tradycyjny punkt tego forum jak wybory kawałka roku, a nie wprowadzać kolejną rzecz na siłe użytkownikom.... Zrobiłeś swoje jakieś literki to zrób z nich podsumowanie i tyle, niech beda dwa posumowania, bedzie bardziej wiarygodnie, ale nie wprowadzaj na siłe kolejnej rzeczy która według tylko Ciebie ma być dla wszystkich..... Kiedy Ty to zrozumiesz ?????

I jeszce jedno.... Ja sie tu nie rejestrowałem dla twojego radia (które jakos z uwagi na małą słuchalność przestało nadawać ), anie dla twoich EDC/ECC, ani dla Twojego sposobu prowadzenia tego forum i admina takiego jakim Ty jestes.... Zarejstrowałem sie tutaj dla tego miejsca jakim kiedys było to forum, bez Twoich "udogodnień na siłe", ze względu na ludzi jacy tu pisali, luz i wiedze o muzyce.... Gdyby było to co obecnie to nigdy nie zaczął bym pisania tutaj.... teraz naprawde szkoda usunąś sobie konta, czy z Tad odejsć bo czuje do tego miejsca pewien sentyment, mam tu kolegów i przyjaciół.... Ty nic nie rozumiesz ???????

Ludzi trzeba troche suchac a nie narzucac im wszystko swoje !!!!! Kim Ty jestes ????? Nie piszesz o muzyce, w hydeparku, nigdzie, tylko edytujesz to co ktos napisze i narzucasz kazdemu cos na sile.... Jestes madry to spojrz co sie dzieje.....

[ Dodano: 2008-12-09, 00:15 ]

B!:

1.bo ja chociaż uzasadniłem [nie tylko] swoje zdanie - "drętwy komentarz o jedynej słusznej rzeczy" napisał Sector. Takie małe niedopatrzenie, że wbiłeś mu nóz w plecy.

To było poniżej pasa :D Ty tak uczysz nas od podjudzaniu i pisaniu na kogoś bez argumentów, a sam co napisałeś...??? Że wbiłem mu nóż w plecy ??? Doskonale wiesz ze mój komentaż nie odnosił sie do jego, tylko do twojego, z jego nie miał nic wspolnego... I co z tego ze sie cos powtórzyło ???? Sector to mój dobry znajomy i znam go lepiej od Ciebie, to że on pisze coś takiego, wynika z tego ze tak mysli, ale po prostu wie że ile by nie napisał to i tak nic to nie da wobec Ciebie i dla tego tak to wyglada..... Wielu użytkowników tak ma.... A Ty zamiast cos zrozumieć robisz dalej swoje.... Idą swieta, popatrz ze nawet nikomu sie nie chce czpki dorysowac w awatarze.... Wiesz czemu ???? Jest jedna osoba przez która... Gdzie jest Gnomus który był z tym forum od poczatku i zrobił wiecej niz Ty ???? No prawde B prosze Cie wez sie ogarnij i w końcu zacznij patrzec na ludzi..... Bez ofensa....

Johnny i za to Cię lubię :D
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Re: Hodel & Hornblad - Hydrogen (Michael Angelo Remix)

Postprzez bAchoR 22 sty 2009, 16:51

przepraszam za wtrącenie, ale mega mnie kurwa irytuje jak ktoś do kogoś mówi sorry. Czemu do babci albo osoby starszej nie mówisz sorry. Masz u mnie - 10 do każdego atrybutu :D Po prostu mnie wkurwia jak nic, że troche uprzejmości nie możemy wyrazić do siebie po polsku.
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Re: Hodel & Hornblad - Hydrogen (Michael Angelo Remix)

Postprzez Valka 22 sty 2009, 17:08

bAchoR napisał(a):przepraszam za wtrącenie, ale mega mnie kurwa irytuje jak ktoś do kogoś mówi sorry. Czemu do babci albo osoby starszej nie mówisz sorry. Masz u mnie - 10 do każdego atrybutu :D Po prostu mnie wkurwia jak nic, że troche uprzejmości nie możemy wyrazić do siebie po polsku.

lol, mozna.. Ale .. "Jeszcze sie taki nie urodził co by kazdemu dogodził" .. Sens taki sam, wszystko zrozumiale jak najbardziej a wiec po co szukac tak na prawde problemu na sile tam gdzie go wcale nie ma ? :| mnie tez wiele spraw irytuje - ale gdyby mowic o wszystkich to by braklo dnia.. Po diabła to robic ? :roll: i po co sie czepiać o tak drobna sprawe kiedy w zyciu codziennym kazdy z nas ma wazniejsze sprawy - szkoda czasu, lepiej dac sobie na wstrzymanie
Valka

Postprzez tymek 23 sty 2009, 7:36

hahaha lubie bachora za to przypierdalanie sie o byle co :D
tymek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic