Polscy sterydziarze/siłkowicze/ powinni na to spojrzeć.... To jest dopiero organizm

A z drugiej strony takie moje małe sprostowanie i komentaz do tego filmiku, może oczywiste dla niektórych, ale napisze.... Nie każdy może tak wyglądać, nawet jakby siedział noc i dzień na siłowni, biegał, pływał, dbał o diete i nie wiadomo co jeszcze.... Wszysto to genetyka... Jeśli ktoś nie ma predyspozycji genetycznych to nie jest w stanie doprowadzić się do takiego poziomu jak ten nyga... Ciężko to oszacować ile można "wyćwiczyć" i do jakiego stopnia da sie "rozbudować" swoje ciało (tak obrazowao to do jakiej wielkości mięśni można dojść), ja tego nie wiem bo nigdy tym sie jakoś nie interesowałem, ale według mnie jeśli ktoś "nie ma" genów to w pewnym momencie jego tkanka mięśniowa przestanie rosnąć.... Ważny, jeśli nawet nie ważniejszy jest tutaj także ogólny metabolizm całego organizmu i jak organizm przetważa energie, co także jest kwestią genów....Rasa czarna wywodzi się z afryki, tam przez kilka tys lat ewolucja, pod wpływem środowiska, czy innych czynników utrwalała i rozwijała inne wzorce genetyczne... Jeśli chodzi o nas "białych" a konkretniej europejczyków to potrzbne nam były do życia w naszym klimacie(pory roku itd) inne cechy niż im.... Wszystko to ma swoje odbicie w tym jak wyglądamy i co możemy.....
A tutaj coś ode mnie,dotyczy tego samego zagadnienia, podobnie robi wrażenie jak ten filmik od rdk, tylko może troche w odmienny sposób....
http://pl.youtube.com/watch?v=njSpNlJ0sdQ