Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Hodel & Hornblad - Hydrogen (Michael Angelo Remix)

Postprzez Monisia 23 sty 2009, 14:18

bAchoR napisał(a):przepraszam za wtrącenie, ale mega mnie kurwa irytuje jak ktoś do kogoś mówi sorry. Czemu do babci albo osoby starszej nie mówisz sorry. Masz u mnie - 10 do każdego atrybutu :D Po prostu mnie wkurwia jak nic, że troche uprzejmości nie możemy wyrazić do siebie po polsku.

Bachor sorry o co CI chodzi ?? :P :lol:
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Re: Offtopic

Postprzez JohnnyKnoxville 23 sty 2009, 16:37

Polscy sterydziarze/siłkowicze/ powinni na to spojrzeć.... To jest dopiero organizm :!: A z drugiej strony takie moje małe sprostowanie i komentaz do tego filmiku, może oczywiste dla niektórych, ale napisze.... Nie każdy może tak wyglądać, nawet jakby siedział noc i dzień na siłowni, biegał, pływał, dbał o diete i nie wiadomo co jeszcze.... Wszysto to genetyka... Jeśli ktoś nie ma predyspozycji genetycznych to nie jest w stanie doprowadzić się do takiego poziomu jak ten nyga... Ciężko to oszacować ile można "wyćwiczyć" i do jakiego stopnia da sie "rozbudować" swoje ciało (tak obrazowao to do jakiej wielkości mięśni można dojść), ja tego nie wiem bo nigdy tym sie jakoś nie interesowałem, ale według mnie jeśli ktoś "nie ma" genów to w pewnym momencie jego tkanka mięśniowa przestanie rosnąć.... Ważny, jeśli nawet nie ważniejszy jest tutaj także ogólny metabolizm całego organizmu i jak organizm przetważa energie, co także jest kwestią genów....Rasa czarna wywodzi się z afryki, tam przez kilka tys lat ewolucja, pod wpływem środowiska, czy innych czynników utrwalała i rozwijała inne wzorce genetyczne... Jeśli chodzi o nas "białych" a konkretniej europejczyków to potrzbne nam były do życia w naszym klimacie(pory roku itd) inne cechy niż im.... Wszystko to ma swoje odbicie w tym jak wyglądamy i co możemy.....

A tutaj coś ode mnie,dotyczy tego samego zagadnienia, podobnie robi wrażenie jak ten filmik od rdk, tylko może troche w odmienny sposób.... :twisted:

http://pl.youtube.com/watch?v=njSpNlJ0sdQ
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez Amnes 23 sty 2009, 18:23

joni to żeś doje. Od 1:12 tacy grajkowie festynowi, że ch.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez sector 23 sty 2009, 20:28

JohnnyKnoxville napisał(a):Jeśli ktoś nie ma predyspozycji genetycznych to nie jest w stanie doprowadzić się do takiego poziomu jak ten nyga...

To co akurat prezentuje ten nyga to nie jest jakies mega specjalne osiagniecie (jesli chodzi o wyglad). Poprostu jest dobrze wysportowany, malo, bardzo malu tluszczu i dosyc dobre miesnie. Do tego moze dojsc kazdy przy odrobinie zaparcia, diety (+ trening, suplementy). Tez jestem zdania ze murzyni maja wieksze predyspzycje do cwiczenia, ale bez przsady Johnny. Swoja droga na wszystko jest sposob tak jak piszesz. Kazdemu w pewnym momencie przestaja rosnac miesnie. Wtedy wlasnie sie bierze np. suplementy, zmienia trening, robi przerwe, itp. zeby miesnie znowu zaczely reagowac na cwiczenie.

JohnnyKnoxville napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=njSpNlJ0sdQ

Pamietam jak kumpel mi kiedys przeslal zdjecia do kolesi ktorzy pakowali sterydy i pekala im skora na bicepsach. Smiech i zal o/
sector
the king of bongo!

Postprzez drevni 23 sty 2009, 21:43

Jakby ktoś chciał numer gg do Lecha Wałęsy to proszę:
1980
Fajne ma ziom opisy :)
drevni

Postprzez Amnes 23 sty 2009, 22:20

drevini, internet masz od dzisiaj?
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 23 sty 2009, 22:54

Z szacunkiem do Gosi bo dostaniesz w ucho ! no no !
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 23 sty 2009, 23:32

to był sarkazm sisior. Nie cierpie tego internetowego badziewia przed to że nikt go nie umie odczytać, a przynajmniej ty.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Sisiek 23 sty 2009, 23:48

Akurat w temacie sarkazmu i ironii to mógłbyś się wiele ode mnie nauczyć bo akurat kiepsko ci idzie :arrow:
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez Amnes 24 sty 2009, 0:37

lmao
rotfl
lol
więcej nie umiem
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez drevni 24 sty 2009, 14:13

Amnes napisał(a):drevini, internet masz od dzisiaj?

od przedwczoraj ;) a poza tym to drevni, nie drevini ;)
Sisiek napisał(a):Z szacunkiem do Gosi bo dostaniesz w ucho ! no no !

I co ja bym Sisiek bez Ciebie zrobiła? Zginęłabym w tym okrutnym świecie :D
drevni

Postprzez sector 24 sty 2009, 14:33

widac nei tylko my mamy swojego rubika :D

sector
the king of bongo!

Postprzez Monisia 24 sty 2009, 14:35

he wyskoczyło mi że ten film jest niedostępnym w Twoim kraju :|
Monisia
black diamond

Postprzez Tulipan aka Nexus 24 sty 2009, 14:44

mnie tez
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 24 sty 2009, 16:05

glupie youtube :P
wystarczy zmienic z uk na poczatku na pl :P

http://pl.youtube.com/watch?v=IrQ2SvjzIOk
sector
the king of bongo!

Postprzez Monisia 24 sty 2009, 16:19

nic się nie zmieniło niedostępny :P
Monisia
black diamond

Postprzez TBk2000 28 sty 2009, 13:06

Charles Cooper, muzyk który tworzył wraz z Joshuą Eustisem duet Telefon Tel Aviv, został znaleziony martwy w poniedziałek, w Chicago.

31-letni artysta był poszukiwany od tygodnia po tym, jak pokłócił się ze swoją dziewczyną i zniknął bez śladu. Cooper przejawiał ponoć tendencje samobójcze, nie wiadomo jednak czy było to przyczyną jego śmierci. Sprawą zajmuje się policja.

Telefon Tel Aviv nagrywają od 1991 roku, niedawno duet stworzył ścieżkę dźwiękową do filmu "New Port South", a 20 stycznia ukazała się nowa płyta duetu "Immolate Yourself". Muzycy planowali trasę koncertową po Stanach Zjednoczonych i Europie.

Duet Telefon Tel Aviv jest cenionym projektem na scenie muzycznej. O jego remiksy zabiegali m.in. Nine Inch Nails, A Perfect Circle oraz Bebel Gilberto.

Wielka szkoda chlopaka i tego, ze juz nigdy nie uslyszymy nic od tego projektu. Ostatni ich album Immolate Yourself, z ktorego nawet Sasha zapozyczyl do swojej kompilacji jeden numer, jest naprawde swietny. Niestety, smierc dla wszystkich bywa rowna.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez yaper 28 sty 2009, 13:08

Szkoda, bo duet wydawał naprawdę markowe produkcje. Mam nadzieję, że Joshua pociągnie dalej samodzielnie projekt i otrzymamy kolejne świetne produkcje.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Monisia 28 sty 2009, 13:09

:| ściema ?
Monisia
black diamond

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic