sector napisał(a):Ja pamietam jak kiedys jaralem w domu a pozniej sluchalem progressivu. Zaczalem wtedy slyszec nowe dzwieki a numerze.
Słyszałeś te same dźwięki, tyle że skupiłeś na nich większa uwagę i zorały ci głowę. Za każdym razem tak mam
sector napisał(a):Ja pamietam jak kiedys jaralem w domu a pozniej sluchalem progressivu. Zaczalem wtedy slyszec nowe dzwieki a numerze.
badzio napisał(a):Skupiam się na jakimś padzie, werblu czy czymkolwiek, wychwytuje to, wbijam sobie w głowę i przez cały track podniecam się jednym elementem. Linie basowe w dnb!!! ahhhh
tymek napisał(a):posluchajcie sobie (...) Shpongle

badzio napisał(a):MJ z dodatkiem:/ (zakwaszona LSD :/)

badzio napisał(a):Jak jest jebnięty to chciał z mostu skoczyć, proste. Nie wciskajcie mi takich tanich kitów. Nic nie wzmacnia działania thc i z niczym ono nie reaguje w ten sposób, żeby była "większa pizda". Jakieś historie z herą, tabletkami pokruszonymi słyszałem, muchozolem, nasączaniem octem, no ludzie.... Opanujcie się. Co najwyżej zwykłej trawy albo majeranku dostaniesz, żeby wyglądało na więcej. Ale póki co i tak wygrywa mj nasączana LSD

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość