Sunrise Festival - Amfiteatr / Kołobrzeg - 24-26.07.09

MDT Agency
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Re: Sunrise Festival 2009

Postprzez Rapture 29 sty 2009, 18:59

No to piszac o prostytucji chyba wyjasnilem skad slowo "dziwke"! Swoja rozkmina musialas popsuc moj mega wypasiony zart no!! :(
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez totempotem 30 sty 2009, 0:23

BecameOne napisał(a):Moim zdaniem nie dziwne. Nie wiem jakim sposobem, ale Kris ma taką polityke, że można mu tylko zazdrościć. Na początku ustawił się na wixe żeby kase złapać, później zaczyna trzaskać dobre gwiazdy trance/house żeby przyciągnąć ogarniętych, a teraz przemyca techno, żeby przyciągnąć tych którzy nadal twierdzą że na sunrise tylko wixa. Zastanawiam się kiedy to będzie event na więcej scen niż dwie i dojdą techy, a później możesz jeszcze d'n'b/dubstep i hs/hc.

dobrze ujęte :!: i niestety prawdziwe
po co teraz, skoro mozna potem
totempotem

Postprzez Technik303 30 sty 2009, 0:32

Przykro mi, ale nie przekonam się do tego eventu !! po prostu wiele ludzi tam jeździ bo to Sunrise !! Nie ważne kto by tam zagrał i tak zjeżdża się największe buractwo/blacharstwo ! - trudno, że to nie brzmi może tolerancyjnie, ale kij mnie to obchodzi ! :P
Ja i tak obstaje przy Tunnelu ! Ciekawe co w tym roku :P To tyle ponarzekań na mega wypas qrcze Sunrise !! :P Jak tam ocieranie się o karki spocone, miśków bez koszulek ? :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Matvel 30 sty 2009, 0:38

A skąd możesz to wiedzieć skoro tam nigdy nie byłeś?
Matvel

Postprzez Technik303 30 sty 2009, 2:01

Wystarczy, ze dużo moich znajomych było ;) Nie muszę się tłumaczyć. Dziwi mnie, że ciągle ten Amfiteatr. Ciasno tam jest z tego co wiem. Więc niech się kiszą w sosie własnym :P Nie zależy mi, żeby się przedzierać pod scenę wśród buraków i dotrzeć tam w 40-50 min :P Dziękuję. Ci co chcą tam jeździć niech sobie jeżdżą ! Mogę tylko współczuć :P Nie twierdzę, że na innych imprezach nie ma buractwa ! Po prostu tak jest, że ta sorry za użycie słowa "marka" Sunrise, ich przyciąga. Nie chciałbym tego "stężenia buractwa" :P np. na Audio River, bo to inny target. Proste. Koniec i kropka mojej dyskusji w temacie Sunrise ;)
Deep in Progress
Technik303

Postprzez Technik303 30 sty 2009, 2:02

Po proszę jeszcze o pokłony dla Tiesto ;) połowa pewnie tylko dla niego tam pojechała ;P [ok koniec szydery ;P] Sorry :P
Deep in Progress
Technik303

Postprzez BecameOne 30 sty 2009, 17:06

Technik303 napisał(a):Ja i tak obstaje przy Tunnelu ! Ciekawe co w tym roku :P To tyle ponarzekań na mega wypas qrcze Sunrise !! :P Jak tam ocieranie się o karki spocone, miśków bez koszulek ? :P

Nie mogę sobie darować i skomentuje.
Wiedz że nigdy nie byłem na sunrise, nie jestem zwolennikiem tej imprezy, w ogóle nie ciągnie mnie żeby tam jechać. Kto chce to jedzie dla LU, jego zdanie. Nie zabraniam i nie odradzam.
Ale to co Ty napisałeś ... Konkretnie ... Bo coś mi się zdaje że byliśmy na 2 różnych Electrocity. Z tego co ja widziałem, to była tam masa karków + lateksy + wixa która przyjechała, bo to właśnie było ( jak to ładnie zostało przez Ciebie ujęte ) 'mega wypas' Electrocity. W mych oczach Electrocity ukształtował się jako event dla wieśniactwa i buractwa, bo większość właśnie takich ludzi tam widziałem. Nie miałem zamiaru się dopychać do sceny. W sumie gówno mnie tam ludzie obchodzili wokół bo przyjechałem dla konkretnego artysty i byłe zadowolny po występie. Ale porównując najlepszy moment z EC a najlepszy moment na CF, wygra bezapalcyjnie CF, na którym nie było aż tak wielu osób, ale był taki klimat... nie da się opisać...
P.S. Najwięcej wixy na FWM było.
BecameOne

Postprzez Sagi 30 sty 2009, 17:40

polecam chodzic na festiwale psytransowe :P tam buractwa ni ma.... :P
Sagi

Postprzez Technik303 30 sty 2009, 18:02

BecameOne napisał(a):
Technik303 napisał(a):Ja i tak obstaje przy Tunnelu ! Ciekawe co w tym roku :P To tyle ponarzekań na mega wypas qrcze Sunrise !! :P Jak tam ocieranie się o karki spocone, miśków bez koszulek ? :P

Nie mogę sobie darować i skomentuje.
Wiedz że nigdy nie byłem na sunrise, nie jestem zwolennikiem tej imprezy, w ogóle nie ciągnie mnie żeby tam jechać. Kto chce to jedzie dla LU, jego zdanie. Nie zabraniam i nie odradzam.
Ale to co Ty napisałeś ... Konkretnie ... Bo coś mi się zdaje że byliśmy na 2 różnych Electrocity. Z tego co ja widziałem, to była tam masa karków + lateksy + wixa która przyjechała, bo to właśnie było ( jak to ładnie zostało przez Ciebie ujęte ) 'mega wypas' Electrocity. W mych oczach Electrocity ukształtował się jako event dla wieśniactwa i buractwa, bo większość właśnie takich ludzi tam widziałem. Nie miałem zamiaru się dopychać do sceny. W sumie gówno mnie tam ludzie obchodzili wokół bo przyjechałem dla konkretnego artysty i byłe zadowolny po występie. Ale porównując najlepszy moment z EC a najlepszy moment na CF, wygra bezapalcyjnie CF, na którym nie było aż tak wielu osób, ale był taki klimat... nie da się opisać...
P.S. Najwięcej wixy na FWM było.

Nie czytałeś napisałem, że na innych imprezach nie negowałem "buractwa". Nie chce mi się powtarzać.
TEC organizacyjnie wypada lepiej ! niż CF i mam większy szacun ! właśnie dla tej imprezy głównie za L-U. Odważyli się ściągnać Yojiego, Lise Lashes :!: Czego nie mogę powiedzieć o MDT - oklepani artyści co grywają co 3-4 miechy w Polsce !! Każdy ma wybór ! To, że nie polecam Sunrise to mam do tego prawo. Każdy ma prawo do odmiennego zdania ! :P I za cholerę się nie przekonam do tej imprezy ! Też było buractwo na TEC, przyznaje. Choć więcej tego na scenie Electro City ! Ja i tak głównie bawiłem się na Run To The Sun i trochę na Fly With Me ! było trochę gorąco ;P Nie było tak źle na FWM ! Kto chce nie musi być i tu i tam :P Proste ! :P

Festiwale psy transowe ;) albo plenery choćby "centertek" to jest to ! ;P Dobrze jest czasem odskoczyć od tych sztampowych festiwali ;P i pojechać na Psy Trance / plener freetek :P
Deep in Progress
Technik303

Postprzez sector 30 sty 2009, 19:46

Technik303 napisał(a):Czego nie mogę powiedzieć o MDT - oklepani artyści co grywają co 3-4 miechy w Polsce !!

Troche przesadziles Technik jesli odniesc sie z tym stwierdzeniem do Sunrisea. Bo wlasnie tam bylo paru artystow, ktorzy tak czesto nie grywaja w PL. Akurat dobierania LU MDT raczej wg mnie nie mozna zarzucic (sunrise, entrance)
sector
the king of bongo!

Postprzez BecameOne 30 sty 2009, 20:20

@Technik303:
To się źle wyraziłem w mej wypowiedzi. Chodziło mi o to że tak samo jak Sunrise jest mega elo dla 'klubowiczów' tak samo teraz jest EC. A poza tym tak jak sector wyżej napisał. MDT aż takich oklepańców na inne imprezy nie sprowadza. Wymienione EnTrance czy też zeszłoroczne EnHouse. Także w tym względzie się nie zgadzam. I czy na Sunirse same oklepańce? To mi pokaż LU gdzie w zeszłym roku był jeszcze Pete Tong, James Zabiela, Andy Moor, Kearney, Forbes ... można trochę ich znaleźć. A poza tym ST trochę inną politykę prowadzi na kontraktach.... pewnie dzisiaj albo jutro będzie temat o EC to tam może o poprzedniej edycji napiszę więcej, bo tutaj już OT nie będę zarzucał.
BecameOne

Postprzez Enters 07 lut 2009, 21:22

No i mamy kolejną pozycję w LU. W piątek dochodzi Eddie Thoneick
aka kaziemierz | GT FTW!
Enters

Postprzez Infrared 08 lut 2009, 15:04

Sagi napisał(a):polecam chodzic na festiwale psytransowe :P tam buractwa ni ma.... :P

za to dużo lsd :D a moze nawet mj z lsd :D

nawet jakby mi zapłacili w zyciu nie pojade na ten shit. Nawet jakby tam sam R. Hawtin przyjechał.
Zreszta minęło mi ciśnienie na masówki. wole małe ciasne kluby i kumatych ludzi.
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez Optik 09 lut 2009, 13:43

Infrared napisał(a):
Sagi napisał(a):polecam chodzic na festiwale psytransowe :P tam buractwa ni ma.... :P

za to dużo lsd :D a moze nawet mj z lsd :D

nawet jakby mi zapłacili w zyciu nie pojade na ten shit. Nawet jakby tam sam R. Hawtin przyjechał.
Zreszta minęło mi ciśnienie na masówki. wole małe ciasne kluby i kumatych ludzi.

+1

ale na tjesto w hali było fajnie co nie ? :P
Obrazek
Optik

Postprzez Infrared 09 lut 2009, 14:13

Optik napisał(a):ale na tjesto w hali było fajnie co nie ? :P

no kurwa milordzie :D Było najlepiej na świecie i kosmosie też. Tjesto to miszczunio. A ciarów było co niemiara chociaż to już nie był "ten" dj z tesco co kiedyś.

SRANRAJS!!
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez BecameOne 17 lut 2009, 22:23

Jutro ma być cały LU podany. Szacun dla MDT. Chociaż to trochę inaczej jest niż w przypadku innych polskich eventów.
BecameOne

Postprzez Matvel 18 lut 2009, 22:03

Oby tylko był jeden dzień z interesującymi mnie osobami!

+John o Callaghan
Matvel

Postprzez BecameOne 18 lut 2009, 22:07

Wtrące swoje 5 groszy, gdyż mi coś nie pasuje:
Ali Dubfire ma być na SF? Jak kurna w info o Globalu jest że na żadnym innym evencie miał się on nie pojawiać na wakacje. Podobnie jak Umek, A&B i Axwell.
BecameOne

Postprzez hanan 18 lut 2009, 22:12

fani sceny brytyjskiej (chyba, bo kilka nickow mi nic nie mowi) oraz fani megagwiazd popowotranceowych beda chyba zawiedzeni...

dla mnie osobiscie Eddie Halliwell, Rank 1, Simon Patterson mogli by byc jednego dnia...
Ostatnio edytowano 18 lut 2009, 22:15 przez hanan, łącznie edytowano 1 raz
hanan
kłejk 2 umarł

Postprzez sector 18 lut 2009, 22:16

ja sie pytam sie, gdzie jest Kearney :slamhead:
sector
the king of bongo!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Imprezy