Tunnel Electrocity - Klasztor Cystersów / Lubiąż - 14.08.09

14.08.2009 / Klasztor Cystersów w Lubiążu
Wszystko o zbliżających się imprezach. Line-upy, tracklisty, zdjęcia, opinie.

Powrót do Imprezy

Tunnel Electrocity - Klasztor Cystersów / Lubiąż - 14.08.09

Postprzez BecameOne 31 sty 2009, 13:37

LU który został podany wczoraj na imprezie ST:

Infected Mushroom
Laidback Luke
Lange
Nic Fanciulli
Funkagenda
Kenny Dope (Masters at Work)
Krzysztof Chochlow
U-Nick
Michał Lazar
Sonic Trip
Levy
V_Valdi

P.S. Sceny na których będą grać sam sobie dopisałem, więc mogą się nie zgadzać.
P.S.2 Mega lipnie na początek z RTTS. Ale FWM i EC nawet w miare dla mnie.
Ostatnio edytowano 08 lut 2009, 16:56 przez BecameOne, łącznie edytowano 2 razy
BecameOne

Re: ElectroCity 2009

Postprzez sector 31 sty 2009, 13:45

nic ciekawe na chwile obecna, doslownie. Dubfire juz pokazal w hali we wroc co prezentuje i raczej bylo malo ludzi, ktorzy preferowali 'ksiecia ciemnosci (c) Mag xD Mi jego mozyka nie bardzo odpowiada. fuckagenda natomiast, roznie. Za duzo electro jak dla mnie.
Rok temu LU zapowiadal sie 10x lepiej, oby tego nie zmascilil w tym roku.

BecameOne napisał(a):RTTS:
- Ronald van Gelderen

zamierzaja zrobic z niego drugiego Menno, Marco V, SVD w Polsce? Panu juz podziekujemy :|
sector
the king of bongo!

Postprzez BecameOne 31 sty 2009, 14:03

Co jak co, ale według mnie z tej trójki ( Marco V, SvD i RvG ) to Geldren gra najgorsze pierdu pierdu.
BecameOne

Postprzez TBk2000 31 sty 2009, 14:38

Pewnie co najlepsze zostawia na sam koniec, ale licze na ostra ekipe w kosciele, jak w ubieglym roku. Sceny electro nie biore pod uwage nawet, a RTTS, hmm.. pomijajac zeszloroczna zamule we wczesniejszych godzinach, to po polnocy bylo tam naprawde goraco :twisted:. Mam nadzieje, ze i tym razem jakiegos rzeznika sprowadza.
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez JohnnyKnoxville 31 sty 2009, 14:40

Ja tylko czekam na impreze w tym roku z lineupem Sander van Doorn, Menno de Jong, Ronald van Gelderen, Marco V, Richard Durand, po prostu płakał bede ze szczęścia :D

Co do lineupu Electrocity to: RTTS: prezentuje się tragicznie :( Chciałem w tym roku tam sie wybrać z powodu wielu pozytywnych opinii z ubiegłorocznej edycji, ale puki co to nie ma na kogo jechać :( Czekamy co dalej ???
skromnie :P
John Askew - The Witch
Rory James - Memory Flush (The Viceroy remix)
The Viceroy & KOTO - The Horror
Iio - Rapture (Ian Betts Rework)
Tony De Vit - I Don't Care (Lee Haslam's Tech Trance Remix)
Liquid Soul - Global Illumination (McMahon & Marcuscha Remix)
McMahon & Marcuscha - Act Like You Know !!!! \o/
Sash - Mysterious Times (John Dopping Remix) !!!! \o/
John Dopping - Cognition !!!! \o/
Nick Sentience feat. DJ Kristian - Threshold
Kaeno & Denzo - North Star (Des Mcmahon Remix)
JohnnyKnoxville
John Askew fan

Postprzez BecameOne 31 sty 2009, 14:49

Jedyne dobry info ( dla tych którzy liczyli na RTTS ) jest takie iż do 12 lutego mają być kolejni/wszyscy artyści podani. Także jak nie teraz, to liczę na później. Jak Lisa zagra tutaj po raz drugi to się nie obrażę. A jak będzie lipny RTTS to tylko pozostaje liczyć na FWM i EC.

Edit: Właśnie obadałem forum EC. Jednak ludzie nie zawodzą i chcą Sandera ;) Także wszystko jeszcze możliwe :D
BecameOne

Postprzez Rapture 31 sty 2009, 15:19

Poki co to chyba na zaden event sie w tym roku nie wybiore. Tegoroczne line up'y tak masakrycznie slabe, ze szkoda gadac.
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez BecameOne 31 sty 2009, 15:43

Nie wiem co się dzieje, ale kurza stopa obadajcie LU z FTB:
Infected Mushroom
Laidback Luke
Lange
Nic Fanciulli
Michał Lazar
Sonic Trip
Levy
V_Valdi

Do tego logistyka inna i takie takie. Najlepiej na FTB przeczytać, bo tutaj przepisywał nie będę :P Głównie chodzi o zwiększenie ilości scen ( 4 ), jedna będzie poza obszarem klasztoru. Oj kurna... konkret. Bilety od 12 lutego po 99,-
Kurna, wkurza mnie to. Nawet w audycji MSM była mowa żeby nie wrzucać pul jednocześnie, a teraz ST ni z dupy wystawia 4 dni prze pulą na GG swoje bilety na event, który jest 2 miesiące później. Jaki w tym sens jest?
BecameOne

Postprzez Tulipan aka Nexus 31 sty 2009, 15:54

oj słabiuuuutko :( narazie jestem zawiedziony... w zeszlym roku to po prostu LU gniótł i rzadzil a teraz... bieda czekam na wiecej, Chcialbym Forbesa, Colontonio, Active a na scenie techno mysle ze powinni sciagnac Reakiego :) zreszta powiem tak... nie obrazilbym sie gdyby LU byl taki sam jak w zeszlym roku hehe
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez TBk2000 31 sty 2009, 20:54

Ja jestem dobrej mysli, i czekam az dowala kogos konkretnego i przebija lineupem te wszystkie sensejszyn i inne tegoroczne niewypaly. Na Infected Mushroom chetnie sie wybiore. Podali glownie scene elektro, a przeciez maja byc w sumie cztery 8-).
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez tymek 31 sty 2009, 21:43

Luciano :D
tymek

Postprzez Rapture 01 lut 2009, 2:07

Moga mnie sciagnac, tez dam rade hehehehe :D
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez Technik303 06 lut 2009, 15:57

Czekamy na mega gwiazdę Hard House z UK :P
15.04.2011 Progressive Tunes @ LOFT Club / Wrocław
Deep in Progress
Tanie kasztany @ piwnica we Wrocławskim Wiksolocie ;)
Technik303

Postprzez Tulipan aka Nexus 07 lut 2009, 23:59

do LU dochodza:

Funkagenda
Kenny Dope (Masters at Work)
Krzysztof Chochlow
U-Nick

:/
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez sector 08 lut 2009, 13:59

Czyli dalej kicha. Ja juz jakos sie nie spodziewam wielkiego sukcesu jak rok temu :/
sector
the king of bongo!

Postprzez Tulipan aka Nexus 08 lut 2009, 14:38

narazie tylko Infected Mushroom dla mnie na plus reszta nie bardzo :/ a moze czwarta scena bedzie z muzyka Goa/Psy ??!!

mam nadzieje ze Dybfire bedzie gral o 19 na FWM bo tam nie ma pierdzielenia :) od 22 zaczyna sie pieklo i nie ma miejsca na minimale :P
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Sagi 08 lut 2009, 15:17

Tulipan aka Nexus napisał(a): a moze czwarta scena bedzie z muzyka Goa/Psy ??!!

a moze lepiej nie ?....jezeli ma to byc taki tam tylko z dupy dodatek to lepiej niech sobie cos innego wsadza na ta scene :P
Sagi

Postprzez BecameOne 08 lut 2009, 16:55

Chyba zedytować pierwszy post muszę :P Dubfire nie ma w LU, tak samo jak Luciano. A poza tym ta impreza jest mega kicha i na pewno nie będzie goa/psy z prostego względu. Tam nie jeździ aż tylu żeby tego słuchać. Jak będzie 4 scena, to obstawiam hs/hc ewentulanie mnml/electro.
BecameOne

Postprzez Sagi 08 lut 2009, 17:00

BecameOne napisał(a):Jak będzie 4 scena, to obstawiam hs/hc ewentulanie mnml/electro.

that's right i niech tak zostanie :)
Sagi

Postprzez BecameOne 09 lut 2009, 19:07

Sagi napisał(a):
Tulipan aka Nexus napisał(a): a moze czwarta scena bedzie z muzyka Goa/Psy ??!!

a moze lepiej nie ?....jezeli ma to byc taki tam tylko z dupy dodatek to lepiej niech sobie cos innego wsadza na ta scene :P

Tak się nad tym zastanawiałem i popieram. Jak mają coś robić tylko żeby nazwa była, to niech lepiej nie robią. najlepszy przykład to EC '07 i LU na RTTS. Taki 'dj'ów' to pożal się boże dawać na eventy ( wiadomo o których chodzi ;) )
Infected Mushroom jest w LU po to, żeby przyciągnąć większe tłumy ludzi. Ale ( że Sagi się zapewne orientujesz w temacie, to do CIebie głównie jest to pytanie ) jak oni grają? W skali do 10 ptk. i argumenty jeżeli byś mógł.
BecameOne

Następna strona

Powrót do Imprezy