Kamil Polner - Tears Of Moon

Trance | Alter Ego Digital | 2009

Powrót do Trance

Kamil Polner - Tears Of Moon

Postprzez Kubo 02 lut 2009, 12:29

Obrazek

1. Tears of Moon (Original Mix)
2. Tears of Moon (Kamil Polner's Energy Vocal Mix)
3. Tears of Moon (Kamil Polner's Energy Mix)
4. Tears of Moon (Fast Distance Remix)
5. Tears of Moon (Fast Distance Dub Mix)
6. Tears of Moon (Luke Terry Remix)
7. Tears of Moon (Zachary Zamarripa Progressive Mix)
8. Tears of Moon (Zachary Zamarripa Progressive Dub Mix)

Calkie fajny uplifciak od znanego Słowaka. Jesli ktos lubi dzwieki gitarek polaczone z melodyjnoscia to powinien sprawdzic ta pozycje. Original Mix i Kamil Polner's Energy Mix to dla mnie dwie najlepsze wersje. Wersja podstawowa bardzo przyjemna z tlem zaczerpnietym od Heart of Sun taka bardziej plazowa i podobna klimatem do produkcji Shahowych. Ta brzdekajaca gitarka fajnie wkreca.Kamil Polner's Energy Mix posiada szybszy bassline i juz mniej dzwiekow. Glowny motyw i gitarka zachowane podobnie jak w originale i jest nieco szybciej. Remix progowy Zacharego wyszedl calkiem sympatycznie. Lekki plumkajacy prog w sam raz na wieczor przy piwku :P Oczywiscie wycinamy wokal ktory tu bardzo nie pasuje :/ Luke Terry prezentuje tutaj klasyczna dla siebie wersje upliftowa, ktora jest doprawiona piankiem. Nie jest zle albo mogloby byc lepiej ;) Wersja Fast Distance calkiem calkiem do posluchania. Sprawdzcie moze komus sie spodoba. Wazne ze Polni wraca

:arrow: Odsluch
Kubo
The Invincibles

Re: Kamil Polner - Tears Of Moon

Postprzez Humulus 02 lut 2009, 13:16

Polner powraca w swoim dawnym stylu tym razem z dużą domieszką balearycznych brzmień, które działają na mnie jak waleriana na kota. Z całego wydawnictwa zdecydowanie wybija się oryginał. Pozostałe wersje nie zapadły mi jakoś w pamięć. No - Energy Mix jeszcze jakoś tam brzmi.
Obrazek
Humulus

Re: Kamil Polner - Tears Of Moon

Postprzez N1ghTForC3 02 lut 2009, 20:07

Jak dla mnie ta gitara jest tragiczna :/ nie pasuje do niczego a na dodatek bije sztucznoscią ! Zdecydowanie słaba produkcja jak na K.P spodziewałem sie czegos lepszego.
N1ghTForC3

Powrót do Trance