Rapture napisał(a):Kurde, nie da juz sie wejsc na FMT przez proxify.com, wywala do googli automatycznieMotyla noga, ze tak sie wyraze!

Infrared napisał(a):Monisia jaka determinacja, żeby istnieć w przestrzeni fmtpodziwiam
sector napisał(a):Tylko po co? I co przegladac skoro nic tam nei ma

Ponad cztery promile alkoholu we krwi miał Arnold C, kierowca volkswagena golfa, którego dziś (3 lutego) zatrzymali opolscy policjanci na skrzyżowaniu ulic Oleskiej i Nysy Łużyckiej w Opolu.
- Anonimowa osoba powiadomiła nas, że obwodnicą jedzie samochód, którego kierowca już prawie śpi - wyjaśnia nadkomisarz Maciej Milewski z komendy wojewódzkiej policji. - Przekazała nam dane samochodu, który zatrzymaliśmy w centrum Opola.
Kiedy policjanci podeszli do auta, kierowca był tak pijany, że nie mógł wyjść z kabiny. Kiedy dmuchnął w alkomat, zabrakło na nim skali. Zaczął tracić też przytomność. Funkcjonariusze wezwali karetkę.
Lekarz podjął decyzję, że mężczyzna musi trafić do szpitala na odtrucie. Jak wytrzeźwieje usłyszy zarzut prowadzenia auta w stanie upojenia alkoholowego.
Grozi mu za to do 2 lat więzienia. Straci też prawo jazdy
Vibez napisał(a):Ja pierd**e. Po tylu latach sobie to włączyłem. Odpływam. Kto nie zna, niech wyjdzie, nie wiem zbanuje sie czy co. Ile ja w to grałem. Ja jebie!
Seria pierwszych NFS`ów była najlepsza. To było coś!

Rapture napisał(a):Vibez napisał(a):Ja pierd**e. Po tylu latach sobie to włączyłem. Odpływam. Kto nie zna, niech wyjdzie, nie wiem zbanuje sie czy co. Ile ja w to grałem. Ja jebie!
Seria pierwszych NFS`ów była najlepsza. To było coś!
Mam to samo
NFS II:SE to byla moja pierwsza gra w zyciu. I tutaj kolejny godny utwor z niej: http://www.youtube.com/watch?v=a-u19xfe ... re=related
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DBoguś napisał(a):Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanzNie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DBoguś napisał(a):Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanzNie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo
Tulipan aka Nexus napisał(a):kurwa bawicie na tej warszawie a zaden nawet smsa mi nie posle o ustawce i sam musze pic
bts napisał(a):Boguś, Ty żyjesz...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość