Offtopic

Rozmowy o wszystkim i o niczym.

Powrót do Offtopic

Re: Offtopic

Postprzez Rapture 03 lut 2009, 17:01

Kurde, nie da juz sie wejsc na FMT przez proxify.com, wywala do googli automatycznie :( Motyla noga, ze tak sie wyraze! :(
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez Monisia 03 lut 2009, 17:06

Rapture napisał(a):Kurde, nie da juz sie wejsc na FMT przez proxify.com, wywala do googli automatycznie :( Motyla noga, ze tak sie wyraze! :(

co Ty gadasz da się da :) ja znów jestem tam :) wystarczy zainstalować program openVPN zmieniać ip i gotowe, program nadaje Ci numer nowy, klik i rób co chcesz :mrgreen:
Już raz pod innym ip zarejestrowałam się byłam tam przez miesiąc ponad a gdy napisałam, pw do gościa (który napisał, że fmt umarło) żeby odezwał się do mnie na gg i się B zczaił, że coś nie hallo... no ale przez miesiąc jak czytałam posty to mnie nie usunął :)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez Infrared 03 lut 2009, 19:02

Monisia jaka determinacja, żeby istnieć w przestrzeni fmt :D podziwiam :D
Obrazek
Nie jedz na pusty żołądek!
http://www.phatt.pl

Asato ma sad gamaya
tamaso ma jyotir gamaya
mrtyor mamrtam gamaya
Infrared

Postprzez sector 03 lut 2009, 19:08

wystarczy skasowac ciasteczko i przegladac bez rejestracji. Tylko po co? I co przegladac skoro nic tam nei ma :lol:
sector
the king of bongo!

Postprzez dj3500 03 lut 2009, 20:02

Obrazek
dj3500
Administrator

Postprzez Monisia 03 lut 2009, 20:15

Infrared napisał(a):Monisia jaka determinacja, żeby istnieć w przestrzeni fmt :D podziwiam :D

oj tam bez przesady ja tylko napisałam sposób jak być na tym forum 8-)
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Monisia
black diamond

Postprzez djin 04 lut 2009, 1:03

sector napisał(a):Tylko po co? I co przegladac skoro nic tam nei ma

Nie możesz powiedzieć że nie ma, bo jest. fmt to nie tylko B!, to też nasza krew. Ja poświęciłem kawał swojego życia, by podzielić się z innymi moją wiedzą i zainteresowaniami. Dlatego teraz tym bardziej mną mierzi, że taki karakan spierdolił tyle lat pracy ludzi.
Obrazek
djin
wlądca orientu

Postprzez Vibez 04 lut 2009, 4:51

http://youtube.com/watch?v=rmYGdKsdaDc

Ja pierd**e. Po tylu latach sobie to włączyłem. Odpływam. Kto nie zna, niech wyjdzie, nie wiem zbanuje sie czy co. Ile ja w to grałem. Ja jebie!

Seria pierwszych NFS`ów była najlepsza. To było coś!

Masakra, rozpływam sie.
Vibez
aka Douglas Howarth

Postprzez TBk2000 04 lut 2009, 11:32

Muzyka ze starych NFS-ow miazdzy, z III i IV w szczegolnosci. Az zal patrzec co zrobili z tej gry na przestrzeni lat.

Paradigm Shifter ! :wheelchair:
TBk2000
Allah Akbar !

Postprzez yaper 04 lut 2009, 15:02

Prawdziwy NFS skończył się na odsłonie 'Porsche 2000', imo najlepszej części tej samochodówki. Muzykę z czwartej części pamiętam do dziś, sporo fajnych elektronicznych brzmień.
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Kubo 04 lut 2009, 16:12

Ponad cztery promile alkoholu we krwi miał Arnold C, kierowca volkswagena golfa, którego dziś (3 lutego) zatrzymali opolscy policjanci na skrzyżowaniu ulic Oleskiej i Nysy Łużyckiej w Opolu.

- Anonimowa osoba powiadomiła nas, że obwodnicą jedzie samochód, którego kierowca już prawie śpi - wyjaśnia nadkomisarz Maciej Milewski z komendy wojewódzkiej policji. - Przekazała nam dane samochodu, który zatrzymaliśmy w centrum Opola.

Kiedy policjanci podeszli do auta, kierowca był tak pijany, że nie mógł wyjść z kabiny. Kiedy dmuchnął w alkomat, zabrakło na nim skali. Zaczął tracić też przytomność. Funkcjonariusze wezwali karetkę.
Lekarz podjął decyzję, że mężczyzna musi trafić do szpitala na odtrucie. Jak wytrzeźwieje usłyszy zarzut prowadzenia auta w stanie upojenia alkoholowego.

Grozi mu za to do 2 lat więzienia. Straci też prawo jazdy
Kubo
The Invincibles

Postprzez Amnes 06 lut 2009, 10:22

Rebus dla studentów: Sector n
To wersja dla mnie z algebry.
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Rapture 07 lut 2009, 22:29

Vibez napisał(a):Ja pierd**e. Po tylu latach sobie to włączyłem. Odpływam. Kto nie zna, niech wyjdzie, nie wiem zbanuje sie czy co. Ile ja w to grałem. Ja jebie!

Mam to samo
NFS II:SE to byla moja pierwsza gra w zyciu. I tutaj kolejny godny utwor z niej: http://www.youtube.com/watch?v=a-u19xfe ... re=related
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez peterhol9 07 lut 2009, 23:45

to to się nazywa zdawanie na pandę :D
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Tulipan aka Nexus 08 lut 2009, 0:42

Rapture napisał(a):
Vibez napisał(a):Ja pierd**e. Po tylu latach sobie to włączyłem. Odpływam. Kto nie zna, niech wyjdzie, nie wiem zbanuje sie czy co. Ile ja w to grałem. Ja jebie!

Mam to samo
NFS II:SE to byla moja pierwsza gra w zyciu. I tutaj kolejny godny utwor z niej: http://www.youtube.com/watch?v=a-u19xfe ... re=related

muza z pierwszych NFSów byla genialna, nic tak nie dodawalo checi do jazdy jak Romulus 3, pamitam jakby to bylo wczoraj :)

a propos gier....

pamietacie gre Unreal ??

sluchajcie tego :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=qpRYFAW9 ... 1&index=47

mnie tego typu dzwieki wciagnely w te gre na kilka ladnych tygodni, mam nadzieje ze pamietacie, prosze o opinie :)
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez Boguś 08 lut 2009, 12:35

Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanz :D Nie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo :P
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Postprzez Tulipan aka Nexus 08 lut 2009, 13:15

Boguś napisał(a):Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanz :D Nie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo :P

kurwa bawicie na tej warszawie a zaden nawet smsa mi nie posle o ustawce i sam musze pic
Kod: Zaznacz cały
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
Tulipan aka Nexus
bania trwa nadal!

Postprzez bts 08 lut 2009, 13:25

Boguś napisał(a):Plyna pozdrowienia dla Siska, bts-a, Freezera i jego akademickiej ekipy oraz dla mojego wspollokatora za srogi piatkowy melanz :D Nie ma to jak rano znalezc sie na pradze hahaha Oj ostro bylo :P

Boguś, Ty żyjesz... :D
Rzeczywiście, piątkowy wieczór-noc i sobotni ranek miło spędzone. Napisałem Przemkowi PW ale widzę, że ciągle jest w 'do wysłania' więc podziekować można publicznie, na forum :P

Tulipan aka Nexus napisał(a):kurwa bawicie na tej warszawie a zaden nawet smsa mi nie posle o ustawce i sam musze pic

Fukc, rzeczywiście nasz błąd, przepraszamy, się więcej nie powtórzy :!:
Chris Harvey - In Dreams With Betty
Basil O'Glue - Angular Momentum (Original Mix)
Rex Mundi - Interstate Of Lightning
Icon & Jam - Estimado
bts

Postprzez Boguś 08 lut 2009, 13:30

bts napisał(a):Boguś, Ty żyjesz... :D

zyje zyje na szczescie :D i juz nawet mam sie dobrze :D kiedy nastepny miting? :D
Lotnictwo można pokochać jak kobietę. Nasza ukochana jest tą najwspanialszą, jedyną, najpiękniejszą. Kobiety bardzo często nie lubią maszyn latajacych, czują w nich konkurentki... I może słusznie...
Boguś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Offtopic