John O'Callaghan feat. Jaren - Surreal

Powrót do Trance

Re: John O'Callaghan feat. Jaren - Surreal

Postprzez Amnes 05 sty 2009, 0:54

tragedia
Amnes
Mr. Ogien w (_o_)

Postprzez Rapture 05 sty 2009, 15:03

Dla mnie to taki przecietny Vocal Uplifting, bardziej Vocal niz Uplifting. Fakt, ze to nie ten mocny, pedzacy JOC co kiedys ale porownania do "In & Out of Love" IMO z pupy :)
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez pressya 05 lut 2009, 13:50

powiem tak, dla mnie JOC skonczyl sie po Thrill i zgadzam sie ze lizactwo Arminkowskiego tyłka wychodzi mu na dobre jesli chodzi o popularność wsrod masowych odbiorcow i kase ,ale widocznie o to mu chodzi
ciężko i progresywnie :)
pressya
Under pressure

Postprzez Kasper 05 lut 2009, 14:46

pressya napisał(a):zgadzam sie ze lizactwo Arminkowskiego tyłka wychodzi mu na dobre

No i Armin odpowiada za efekt cieplarniany ;)
Kasper

Postprzez pressya 05 lut 2009, 15:25

Kasper pierdzielisz jak pobity ;). Nie oszukujmy sie ale to co Armin lansuje ostatnimi czasy jest dnem jakich mało, czasami znajdzie jakieś perełki ale naprawdę rzadko, a JOC to jeden z jego ulubionych pupilków ( i nie próbuj się kłócić się ze mną w tej kwestii bo wiem co mówie) ,a Armiś stara się go promować jak tylko może (Big sky grane do znudzenia w Asotach) . JoC mógłby się skupić na jakimś konkretnym wale , bo to co narazie robi to rozmienianie się na drobne. Amen!
pressya
Under pressure

Postprzez Kasper 05 lut 2009, 15:40

pressya napisał(a):Kasper pierdzielisz jak pobity ;). Nie oszukujmy sie ale to co Armin lansuje ostatnimi czasy jest dnem jakich mało, czasami znajdzie jakieś perełki ale naprawdę rzadko, a JOC to jeden z jego ulubionych pupilków ( i nie próbuj się kłócić się ze mną w tej kwestii bo wiem co mówie) ,a Armiś stara się go promować jak tylko może (Big sky grane do znudzenia w Asotach) . JoC mógłby się skupić na jakimś konkretnym wale , bo to co narazie robi to rozmienianie się na drobne. Amen!

Kiedy ostatni raz słyszałaś ASOT?
Kasper

Postprzez pressya 05 lut 2009, 20:17

a chociazby 383 :P nie chodzi tu tylko o kwestie JOC, wiesz ja nie jestem fanka Armina, nie sikam na jego widok i nie bede ;) a Ty widze go zaciekle bronisz ;) Armin jak sie uprze na jakis kawalek to nie ma bata.. asoty slucham rzutami.. jeden tydzien slucham , jeden nie, ostatnio slyszalam 383 .I szczerze ? nie podchodzi mi to co tam słysze ;) jak juz wczensiej wspomnialam czasem Pan Armin WAN BE wylapie jakas perelke ale nie zawsze. Teraz Kasper czekam na Twa odpowiedz bo pewnie takową i tak bym dostała ;) pozdrawiam i sie nie spinaj ;)
pressya
Under pressure

Postprzez Kasper 07 lut 2009, 13:17

pressya napisał(a):a chociazby 383 :P nie chodzi tu tylko o kwestie JOC, wiesz ja nie jestem fanka Armina, nie sikam na jego widok i nie bede ;) a Ty widze go zaciekle bronisz ;) Armin jak sie uprze na jakis kawalek to nie ma bata.. asoty slucham rzutami.. jeden tydzien slucham , jeden nie, ostatnio slyszalam 383 .I szczerze ? nie podchodzi mi to co tam słysze ;) jak juz wczensiej wspomnialam czasem Pan Armin WAN BE wylapie jakas perelke ale nie zawsze. Teraz Kasper czekam na Twa odpowiedz bo pewnie takową i tak bym dostała ;) pozdrawiam i sie nie spinaj ;)

A pójde na przekór i nie odpowiem bo i tak do wspólnej materii nie dojdziemy ;) ewentualnie na szerszą debate zapraszam pod numer 3934557.
Kasper

Postprzez Sisiek 24 mar 2009, 21:51

Bardzo fajny club mix :) Słyszałem na jakimś secie nawet nie wiedziałem że to to ale sprawdziłem TLke więc chciałem się pochwalić że znam. Podoba mi się i pisze to całkiem serio :P
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Postprzez phantom 24 mar 2009, 22:08

Rapture napisał(a):Fakt, ze to nie ten mocny, pedzacy JOC co kiedys ale porownania do "In & Out of Love" IMO z pupy

No tak, "In & Out of Love" jest lepsze ;) .
phantom

Postprzez Teo 25 mar 2009, 0:04

Ja się zastanawiam dlaczego do tak kiczowatego numeru musi się wypowiadać tak wiele osób, a świetny progressive house otrzymuje tylko jedna odpowiedz jak np. Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP... Przy każdej fatalnej produkcji Armina lub kogokolwiek związanego z Arminem każdy musi powiedzieć, że to jest B i fuu, komercyjne i śmierdzące, a Kacper musi się sprzeczać, bo przecież wszystko spod Armady jest kapitalne i fenomenalne. Odpuście sobie. Zacznijcie dodawać jakieś nowe super kawałki które wam pasują, chwalmy je lub krytykujmy, ale na miłość boską zostawcie tego te "cuda" w spokoju. W ogóle stwórzcie jeden wątek specjalnie dla Armady, przyklejcie go i jeździjcie po każdym kawałku który wychodzi z tej wytwórni, a jeżeli zdarzy się jakiś fajny to zróbcie dla niego osobny.
Peace n' love
Teo

Postprzez Rapture 25 mar 2009, 0:50

Teo napisał(a):Ja się zastanawiam dlaczego do tak kiczowatego numeru musi się wypowiadać tak wiele osób, a świetny progressive house otrzymuje tylko jedna odpowiedz jak np. Michael & Levan featuring Stiven Rivic - Free Fall EP

Zawsze tak jest z numerami ktory w jakikolwiek sposob wzbudzaja kontrowersje.
Teo napisał(a):a Kacper musi się sprzeczać, bo przecież wszystko spod Armady jest kapitalne i fenomenalne.

W koncu ma prawo sie mu podobac (jak zreszta kilku innym osobm rowniez) a ze popiera dzialania Armady, Armina itp insynuacje to jest jego sprawa, wiec skonczcie juz takimi wycieczkami. To jest Forum Muzyki Elektronicznej a nie Forum Muzyki Najlepszej i kazdy ma prawo tu pisac o jakichkolwiek produkcjach z tej dziedziny, rowniez o tych, ktore sa wg wiekszosci slabe.
Obrazek
Rapture
Syn Wisternoffa, Brat Rosena

Postprzez SRGnt 25 mar 2009, 7:36

A mi tam się podoba. Przypomina trochę stare vocal trance`y.
SRGnt

Postprzez yaper 25 mar 2009, 19:56

Sisiek napisał(a):Bardzo fajny club mix :) Słyszałem na jakimś secie nawet nie wiedziałem że to to ale sprawdziłem TLke więc chciałem się pochwalić że znam. Podoba mi się i pisze to całkiem serio :P

Zgoda, mi także club mix podchodzi i to bardzo - ładnie pędzi i przywykłem do melodii wokalu, a głos Jaren zawsze lubiłem :)

Teo, nic dodać nic ująć!
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Postprzez Teo 25 mar 2009, 20:46

Rapture napisał(a):W koncu ma prawo sie mu podobac (jak zreszta kilku innym osobm rowniez) a ze popiera dzialania Armady, Armina itp insynuacje to jest jego sprawa, wiec skonczcie juz takimi wycieczkami. To jest Forum Muzyki Elektronicznej a nie Forum Muzyki Najlepszej i kazdy ma prawo tu pisac o jakichkolwiek produkcjach z tej dziedziny, rowniez o tych, ktore sa wg wiekszosci slabe.

Ja nie mówię, że nie ma prawo mu się podobać, są różne gusta i tego się nie czepiam, ale 90% z armady sprowadza się do takiej sytuacji jak w tym wątku. Nie ma sensu podburzać się przeciwko sobie.

Co do numeru to da się słuchać i nie ma w nim nic szczególnego. W moim odczuciu jest poptrancem. Ktoś się może z tym nie zgodzić, jednakże to jest taka muzyka, której gatunek jest trudno odróżnić, a dla mnie uplift całkiem inaczej wygląda.
Teo

Postprzez Sisiek 25 mar 2009, 21:16

SRGnt napisał(a):Przypomina trochę stare vocal trance`y.

Święta prawda, oczywiście mowa o Club Mix :P :)
5-hydroksytryptamina | 3,4-dihydroksyfenyloetyloamina
Obrazek
Sisiek
Let's Go Techno

Poprzednia strona

Powrót do Trance