Jonas Steur - Simple pleasures

Trance | Black Hole | 2009 -incl. Ben Preston remix

Powrót do Trance

Jonas Steur - Simple pleasures

Postprzez peterhol9 06 lut 2009, 16:19

Wydany 23.01.2009 Simple pleasures, znany słuchaczom Steurowkiego Breakoutu może wydać się kawałkiem prostym. Moze wydać się lipnym, patrząc na twórczość trensowego Jonasa, który jeszcze parę lat temu zachwycał swoimi Castamarami, Flowami itp. Jednak według mnie Simple pleasures niesie z sobą piękno muzyki, lecz nie trensowej a elektronicznej. Jedynym więc zdziwieniem jest info na beatporcie, że wyżej omawiany kawalek nalezy do muzyki trance, z czym chyba trudno się zgodzić. Steur bowiem jako producent muzyki trance skończył się, ale jako producent muzyki elektronicznej stale rozwija.

:arrow: Jonas Steur - Simple pleasures (original mix)
:arrow: Jonas Steur - Simple pleasures (Ben Preston remix)

Odsłuch:
https://www.beatport.com/en-US/html/con ... 0Pleasures
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Re: Jonas Steur - Simple pleasures

Postprzez Kasper 06 lut 2009, 18:41

Producentem elektronicznej kaszany, on jest przegrany, ale mam nadzieje, że Pan go jeszcze nawróci i Jonas wróci, bo miał naprawdę godne miejsce spośród transowych producentów. Castamara/Silent Waves forever! <3
Kasper

Postprzez peterhol9 06 lut 2009, 21:59

a słyszałeś wyżej wymieniony przeze mnie track bądż te, które sa jeszcze niewydane, a które Jonas puszcza w Breakoucie? ;)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Humulus 07 lut 2009, 6:09

Simple Pleasures w wersji oryginalnej daje nadzieję na to, że Jonas umie jeszcze robić muzykę. Oby to nie była tylko chwilowa odskocznia od techniawy.
Obrazek
Humulus

Postprzez yaper 11 lut 2009, 14:53

Ben Preston zrobił niesamowicie 'catchy' remix, skoczny i energiczny, niesamowicie mi się wkręcił. W ogóle ten pan ostatnio wydaje same dobre rzeczy. Polecam!
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Powrót do Trance