Thr3shold & Detune - Shapeshifter

Trance, Techtrance | Armada | 2009

Powrót do Trance

Thr3shold & Detune - Shapeshifter

Postprzez indecentnoise 10 lut 2009, 10:11

Pod koniec poprzedniego roku wiele razy powtarzalem, ze rok 2009 bedzie znakiem objawienia Thr3shold, ktorzy bardzo oryginalnie lacza elementy melodic, hard z nalecialosciami psytrance'u. Moje ulubione poludniowo-amerykanskie duo wraz z ich znajomym Detune (na koncie bardzo dobry, niewydany rework do Lost Connection) zafundowali sobie i nam kolaboracje, ktora blyskawicznie podchwycila pod swoje skrzydla Armada. "Shapeshifter" bo o nim mowa wystepuje w dwoch odslonach, ktore roznia sie generalnie zawartoscia po breakdownie. Dla fanow melodyjnych produkcji jest Epic Mix natomiast dla ludzi, ktorzy lubuja sie w technicznych rozwiazaniach i sianiu zniszczenia Riot Mix, ktory jest moim dotychczasowym faworytem w 2009.

Riot Mix do odsluchania na http://www.myspace.com/thresholdsounds
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
indecentnoise

Re: Thr3shold & Detune - Shapeshifter

Postprzez wysher 11 lut 2009, 21:30

Łożesz w mordę... Ale mistrzowski numer. Gdy wszedł breakdown przestałem ogarniać gdzie się obecnie znajduję. Zdecydowany faworyt 2009!!! (Póki co)
wysher

Postprzez Nolaan 12 lut 2009, 16:38

No, proszę waszmościów, konkretny kawałek dobrego trensiwa... Daje radę, oj daje. Postarali się chłopaki. Faworyzować nie będę, ale imo jeden z lepszych numerów tego roku póki co.
Pocałujta wójta w ...
Nolaan

Postprzez peterhol9 20 sie 2009, 11:09

Riot mix , czyli elektryczne pitu pitu w ogóle mi nie pasuje!!! Za to Epic mix...mniam :) Po pierwszych sekundach wydaje się, że to będzie kolejny z zamulających upliftów, jakich wiele pojawia się ostatnio. Ale sam breakdown mający w sobie takie piękno sprawia, że wałków pokroju tego trudno szukać. I wiadomo dlaczego zwie się to "Epic" mix :)
I LOVE RUSSIAN AND GREEK PROGRESSIVE

Obrazek
peterhol9
yoma

Postprzez Rado 20 sie 2009, 23:25

Riot Mix -Utwór który przewinął się już niezliczoną ilość razy przez moją playlistę.Bardzo fajne wejście wszystko spokojnie i powoli rośnie w siłę i moment w którym człowiek nie ogarnia co się dzieje :D Jeden z lepszych numerów w tym roku!
Obrazek
Rado

Postprzez TrancEye 21 sie 2009, 10:10

Tak! Epic mix jest fantastyczny Wpadlem na to wykonanie przy sprawdzaniu kompilacji TRANCEMASTER 6006 i nie da sie ukryc, ze ten kawalek wywolal u mnie najwieksze wrazenie Na pewno jeden z lepszych tego roku
TrancEye
Uplifter

Postprzez bAchoR 21 sie 2009, 14:00

ten kawalek wywolal u mnie najwieksze wrazenie

Halo, halo. To powiedzenie jest opatentowane przez Kubo :)
Dejan S. - Behind The Mountains (Original Mix) <3 <3 -> mój nowy przyjaciel.
bAchoR
Dwight Mayweather

Postprzez yaper 21 sie 2009, 14:25

Riot Mix, to kawał brudnego skurwysyna - tak dobrze daje do łepetynie. Jeśli dobrze pamiętam to jest to ten legendarny ID z setów IN.

Wujek poleca! ;)
TRANCE ENGINEERING

"Bóg stworzył trance, a następnie człowieka, aby człowiek mógł słuchać trance, lepszego dzieła Bożego oczekiwać nie możemy(...)"

last.fm
yaper
dole

Powrót do Trance