Sisiek napisał(a):Do tego o wiele lepsza infrastruktura i publika
milordzie
ale seks ten lajnap
Ej no dla fanuf takich brzmień bomba.
Sisiek napisał(a):Do tego o wiele lepsza infrastruktura i publika

cryshis napisał(a):ten line up ... zadna rewelacja po 100 razy juz prawie kazdy byl w polsce ,czyli ciagle te same gwiazdy i gwiazdeczki zaraz mnie bedziecie lapac ,za slowka i wybierzecie kilka nazwisk ktore jeszcze nie byly - dlatego odrazu zaznaczam ,ze to przenosnia taka
Stelmach napisał(a):ale znając grube line upy Audioriver na gęste klimaty wybiorę się do Płocka.

Infrared napisał(a):Stelmach napisał(a):ale znając grube line upy Audioriver na gęste klimaty wybiorę się do Płocka.
ekhmzdradz no coś
hanan napisał(a):sector moglbys wymienic tych ciezej grajacych? serio pytam, bo nie tak malo tego lineupu jest mi nie do konca znane (np. obil mi sie o uszy tylko... nick)
Stelmach napisał(a):Powiem tyle, że znów zapowiada się najlepsza impreza roku
Stelmach napisał(a):Jak zdrowie i czas pozwolą to postraramy się z Johnnym uderzyć na dwa dni, przy okazji zarezerwuję jakąś miejscówkę. Dalej wymieniac już nie będę: before & after & morze, plaża, laski &.....Dam gdzie i za ile to może zapisze się więcej wariatów na taki 2-dniowy wypadzik.
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :DInfrared napisał(a):ciekawe czy znowu będzie jola rutowicz
http://www.pudelek.pl/artykul/15124/jol ... smietniku/
Infrared napisał(a):milordzie
bts napisał(a):To żadna tajemnica więc mogę to powiedzieć: na pewno będę ja, Stelmach i SisiekLU wystarczająco gruby
sector napisał(a):Piszac, mocniejsze, chodzilo mi o UK Trensy, ktore mogles uslyszec kiedys kolego sympatyczny w moim secie. Jesli nadal jestes zainteresowany to chodzilo mi o
Stelmach napisał(a):Nie chcę być niemiły, ale radzę zastanów się i weź coś na wstrzymanie zanim coś napiszesz głupiego.

Stelmach napisał(a):cryshis napisał(a):ten line up ... zadna rewelacja po 100 razy juz prawie kazdy byl w polsce ,czyli ciagle te same gwiazdy i gwiazdeczki zaraz mnie bedziecie lapac ,za slowka i wybierzecie kilka nazwisk ktore jeszcze nie byly - dlatego odrazu zaznaczam ,ze to przenosnia taka
Nie chcę być niemiły, ale radzę zastanów się i weź coś na wstrzymanie zanim coś napiszesz głupiego. Rok temu po raz pierwszy Forbes, Colontonio, Kearney, teraz ponownie Kearney i Patterson. Akurat tak się składa że z uwagi na brak inowacji w aktualnym trance (pop, zamuła, itd - temat znany i oklepany) jedynie ekipa z UK ma cokolwiek nowego do zaoferowania, więc wystarczy choćby jeden konkretny DJ żeby wybrać się na event. A jako że Kearney to ścisła światowa czołówka to raczej wypada o niego zahaczyć.
BecameOne napisał(a):Ale moim zdaniem powinno sie uszanować opinie innych, a tym bardziej kiedy wiesz że osoba wypowiadająca się nie ma za niskiego poziomu muzycznego.
yaper napisał(a):MO(!) Tyas, Kearney, Patterson, Halliwell ratują wizerunek tegorocznej imprezy.
sector napisał(a):![]()
ale on przeciez nie neguje i nie probuje wpoic mu jego racji. Cryshis napisal ze kazdy byl juz po 100x w PL a to nie prawda co napisal Stelmach. Cala reszte napisalem juz w swoim poscie wyzej. Jemu sie nie podoba bo nie slucha tegu typu rzeczy (tak mi sie wydaje), a Stelmach wrecz odwrotnie. Ot co![]()
BecameOne napisał(a):chociaż i Halliwell jest w opinii fanów SF dobrze postrzegany
rdk napisał(a):no kurwa skąd mają brać tych dj-i skoro w roku jest tyle imprez ?
zastanówcie się na boga
phantom napisał(a):Poza tym co to są za czasy, żeby narzekać, że ten czy tamten dejot już był, kiedy jeszcze kilka lat temu wszyscy tylko marzyli o tym, aby się zjawił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość