bAchoR napisał(a):Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku....
Także uważajcie
A to do jakiego tematu ?
bAchoR napisał(a):Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku....
Także uważajcie

Sisiek napisał(a):Vidiad napisał(a): no właśnie, no właśnie... trochę późno to piszę, ale ewentualnie też nie pogardzę jakimś info na ten temat:> Pozdro:)
Ja to powiem tak. My jesteśmy bardzo otwartymi ludźmi i z chęcią każdego chętnego zaprosimy do wspólnej zabawyA z racji płci to jeszcze odprowadzimy do domu bo w nocy w Wawie niebezpiecznie i w ogóle. Tylko trudno mi przy każdej okazji informować 20 osób naraz że dziś coś się będzie działo
zwłaszcza, że często są to spontany
Zostaw swoje namiary na GG to z chęcią wyślę zawsze info na temat tego czy coś się kroi. A ostatnio tak bywa że dzieje się coś co tydzień
( mam nadzieje że zabrzmiało to jak zaproszenie hehehe
)

bAchoR napisał(a):Same mózgognioty.
Rez napisał(a):ja zaryzukuje stwierdzeniem, ze to byl najlepszy klubowy event na jakim bylem:)
Rez napisał(a):wedlug google maps miala wyniesc 22 minuty, po 1,5 godziny lazenia skonczyla sie wodka:P

peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
peterhol9: ojjj tutaj nie ściągniesz nic niestety :( tutaj za to poczytasz o niezłych imprezach, ciastkach i ... wkleisz sety, których i tak nikt nie przesłucha :D :D
artur napisał(a):Znalazłem w necie przejebane zwierze

Tulipan aka Nexus napisał(a):...i bylo -5 stopni celsjusza <hahaha>
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość